24-11-2019, 18:51,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
RE: 12.Hafta | Adanaspor - Giresunsporumuz
(24-11-2019, 16:33)sy200028 Wrote: İçerdeki adanademir maçından sonra üst üste bursa ve Erzurum deplasmanlarına gideceğiz muhtemelen sıfır çekeceğiz onun için adanademiri mutlaka yenmeliyiz ki ilerki haftalarda kötü rüyalar görmeyelim hocanın bazı futbolcuları artık kızağa çekmeli veya sistemde değişiklik yapmalı bir arkadaş yazmış yukarıda forvete pırpır adam lazım rakip stoperleri oyalayacak tarzda olmalı yoksa bu forvetlerle işimiz zor
toparlanmış adana demiri mi yeneceğiz  neyse 3 maç 1 puan alırız gibi duruyor o da bursa maçı gibi
|
|
24-11-2019, 23:36,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
erzurum sahada bizi ezer, rencide eder oyun olarak ama bala döte bi şekilde 1 puanı koparır çelme takarız. eğer biz giresunspor isek bir takım yazı olmayan kurallarımız istatistiklerimiz vardır. bu istatistiklere göre erzurum maçı aynen böyle geçer.
|
|
25-11-2019, 11:50,
|
|
mcagatayy
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Beyler 3 maçta 5 puan alırız. Böyle düşünüyorum ama eminimki biz Erzuruma yenilmiycez. Bu da bir Giresunspor klasiğidir. Bizi bırakıp giden hocaya 3 puan vermemek.
|
|
25-11-2019, 19:25,
(This post was last modified: 25-11-2019, 19:28 by cotanak88.)
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Giresunspor v Adana Demirspor (3 puan)
Bursaspor v Giresunspor (1 puan)
BB Erzurumspor v Giresunspor (0 puan)
Giresunspor v Altınordu (3 puan)
Altay v Giresunspor (1 puan)
5 maçta 8 puan alır devreyi 21 puanla tamamlarız.Altay'ın form durumuna göre 3 puan alırsak tadından yenmez evde çok dengesiz bir takım izmire de şansımız tutuyor.
|
|
25-11-2019, 20:51,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Ulan keşke akhisari yeneceğimize boluyu veya adanayı yenseydik
|
|
25-11-2019, 21:20,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(25-11-2019, 20:51)kral1234 Wrote: Ulan keşke akhisari yeneceğimize boluyu veya adanayı yenseydik
Hadi Adana neyse işimize yarayacak puanı aldık o çok önemli değilde, boluyu yenmek çok şey demekti, cidden tarihi fırsat kaçırdık hala yanarım o maça.
@çotanak28.;
hocam bursa daha zorlu bi rakip değilmi, üstelik taraftar gücü de diğerleriyle kıyaslanamaz bile. oradan 1 puan çıkarabilirsek erzurumun içinden geçmemiz gerekmezmi?
|
|
26-11-2019, 10:51,
(This post was last modified: 26-11-2019, 10:52 by cotanak88.)
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(25-11-2019, 21:20)kerasus Wrote: @çotanak28.;
hocam bursa daha zorlu bi rakip değilmi, üstelik taraftar gücü de diğerleriyle kıyaslanamaz bile. oradan 1 puan çıkarabilirsek erzurumun içinden geçmemiz gerekmezmi? benimki sadece tahmin, ne bilim iki renktaş takımın mücadelesi güzel bir stad iyi zemin güzel atmosfer en azından şansımızın da yardımıyla berabere kalacağımızı düşünüyorum.Erzurum maçına gelecek olursak Erkan sözeri bu takımı kuran kişi eksiğini gediğini biliyor bu bizim için dezavantaj, haa oyuncular takımı yüzüstü bırakan hocalarına karşı ekstra mücadele ederse ona bişey diyemem ki inşallah öyle olur.
|
|
26-11-2019, 17:06,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(26-11-2019, 10:51)cotanak88 Wrote: (25-11-2019, 21:20)kerasus Wrote: @çotanak28.;
hocam bursa daha zorlu bi rakip değilmi, üstelik taraftar gücü de diğerleriyle kıyaslanamaz bile. oradan 1 puan çıkarabilirsek erzurumun içinden geçmemiz gerekmezmi? benimki sadece tahmin, ne bilim iki renktaş takımın mücadelesi güzel bir stad iyi zemin güzel atmosfer en azından şansımızın da yardımıyla berabere kalacağımızı düşünüyorum.Erzurum maçına gelecek olursak Erkan sözeri bu takımı kuran kişi eksiğini gediğini biliyor bu bizim için dezavantaj, haa oyuncular takımı yüzüstü bırakan hocalarına karşı ekstra mücadele ederse ona bişey diyemem ki inşallah öyle olur.
bence bizim oyuncular yüzüstü bıraktı gitti gibi bir düşüncede olupta, daha hırslı oynamazlar
Aksine tatil beldesi gibi bir kulübe getirdiği, imzalattığı için maç öncesi Erkan sözeri ile öpüşüp koklaşırlar (Minnet duygusundan dolayı)
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
26-11-2019, 20:00,
(This post was last modified: 26-11-2019, 20:02 by kerasus.)
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
Oyunculardan ziyade, en başta yönetimin bu maçın önemini bilip teknik ekibi ve oyunculara da yeterince anlatabilmesi önemli. Ondan sonra hakan hoca kendi kariyeri için o maçın ayrı bi önemi olur. güya kendisine enkaz bırakmıştı ama istedikten sonra neler yapılabildiğini göstermiş olur. oyuncular son aşama ki bence mutlaka aralarında ekstra motivasyona sahip olanlar olacaktır.
yönetim konusunu bi açalım şimdi. örneğin zamanında ordu maçlarımız.. her maçımızda ordu bizim maça resmen askerden gelmiş gibi saldırırdı, öyle bi motivasyon olurdu. ama bizde o motivasyonu hiç göremedim desem yeridir. iyi yada kötü oynamaktan bahsetmiyorum, ordu karşısındaki motivasyondan, ezeli rekabetin önemini kavramaktan bahsediyorum. e bu elbette yönetimden kaynaklı birşey. yoksa ordusporlu oyuncunun giresunspora karşı ne motivasyonu olsunki? ordunun gençleri değil sonuçta hepsi neredeyse dışardan gelen yada yabancı oyuncular. keza hoca da aynı şekilde. ama kim gelip gitse de giresunspor maçlarında o motivasyonu hep gördük ordusporda. ki olması gereken de bu zaten. çünkü orduspor taraftarı için giresunu yenmek ayrı bi mutluluktur, keza bizim içinde. (Bence bir dönem sonsuz kredisi olan Fatih Kitapçı başkanın kredisini en çok azaltan olaylardan biridir 2-2 lik Ordu maçı).
|
|
27-11-2019, 13:01,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Fazla şey yapmayın.Yenilip geliriz.Her zaman ki gibi.Direkt olarak 0 puan yazın o maça.
Benim aklıma hemen GBB maçı geliyor.Bizi küme düşürdüklerine inandığımız ve son derece haklı olduğumuz Karşıyaka ile oynadıkları o al gülüm ver gülüm maçının hesap görme fırsatı elimize geçmişti.
GBB’yi yensek küme düşüyorlardı.Başkanda dahil camiamızın açıklamalarında şöyle yeneceğiz, böyle yeneceğiz, hesabı göreceğiz havalarda uçuyordu.
Ne oldu peki ? Yenildik.Kuyruğumuzu kıstırıp, kıçımıza bakarak geri döndük.
Aklıma geldikçe sinirleniyorum.Koca Yalanına 6222. ?
Fazla şaapmayın Erzurum maçını.Çiçekler böcekler, tokalaşmalar, öpücükler sonrasında net skor ile yenilip geri döneriz.Hesap kitap işleri onurlu insanların güdeceği meseledir.Onursuzların değil.Günümüzde para ve koltuk sevdası hepsinin önüne geçiyor.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
|