13.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Adanademirspor
01-12-2019, 19:14,
RE: 13.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Adanademirspor
Bursa ve Erzurum deplasmanları öncesi altın değerinde 3 puan oldu,bu zeminde nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık pozisyon verdik mi verdik ama adanademirden daha fazla mücadele ettik, her hafta oyun anlamında olmasa da mücadele ve istek anlamında üzerine koyuyoruz açıkcası ben bu zeminde böyle bir mücadele beklemiyordum darısı inşallah bursa erzurum maçlarına..
Reply
01-12-2019, 19:42, (This post was last modified: 01-12-2019, 19:42 by cotanak88.)
Söylemeden edemeyeceğim bugün maraton tam komediydi ya takımı tribüne çağırdılar ne bir beste ne bir karşılıklı galibiyet sevinci hiç birşey yok forma isteme derdine düştüler hocayı çağırdılar hocaya da bişey demediler tuttular 2. sefer çağırdılar Big Grin  adamlar demiştir içinden bunlar bizi niye çağırdı
Reply
01-12-2019, 19:53,
(01-12-2019, 17:49)maicon_28 Wrote: iyi bari bu sene de bu gidişle ligde kalacak gibiyiz.

Yalan yok hiç beğenmediğim bir hocaydı hala sayabileceğimiz yanlışları var ama Hakan hoca takıma karakter kattı, farklı şeyler denemeye çalışıyor, aynı hatayı yapıp farklı sonuçlar beklemiyor. Umarım bu şekilde devam eder

hani hüseyin kalpar gelmişti ya aynı şeyleri yapıp aynı sonucu görüyorduk. ama yücel ildiz de gelmişti o da aynı şeyleri deniyordu ama bazı zamanlar farklılıklar görüyorduk. hakan hoca takıma birşeyler katmaya çalışıyor bu durum yadsınamaz
Reply
01-12-2019, 20:24,
bende bugün yücel ildiz dönemi geldi aklıma. futbol kimseyi tatmin etmiyor ama öyle yada böyle bi şekilde istediğimiz skoru alıyoruz bu ara. inşallah bozulmaz.
Reply
01-12-2019, 20:28,
Mücadele ile kazanılacak maçtı. Iyi mücadele ederek kazandık. Içeride yakalanan ivme çok güzel ama artık bunu deplasman ille süslemek lazım. Özellikle önümüzdeki iki deplasmanın birinde kazanabilirsek çok güzel olacak. Iki puan dahi çok iyi ama bir deplasman galibiyeti psikolojik açıdan iyi olacak.
Reply
01-12-2019, 20:35,
(01-12-2019, 20:28)123456 Wrote: Mücadele ile kazanılacak maçtı. Iyi mücadele ederek kazandık. Içeride yakalanan ivme çok güzel ama artık bunu deplasman ille süslemek lazım. Özellikle önümüzdeki iki deplasmanın birinde kazanabilirsek çok güzel olacak. Iki puan dahi çok iyi ama bir deplasman galibiyeti psikolojik açıdan iyi olacak.

Deplasman istatistiğimiz çok kötü ama ben bu iki maçtan birini kazanacağımızı düşünüyorum.
Reply
01-12-2019, 23:31,
https://twitter.com/Giresunspor/status/1...3999411201

valla şu görüntüleri ne özlemişiz be.
Reply
02-12-2019, 00:31,
Ya zemin ıslaktı kuru olsaydı adana bizden daha iyi oynardı demek çok ütopik olmasada hayali bence adana kadar bizimde teknik kapasitesi kıyasla adamlarımız var tamam arkaya top denediler ya da direkten dönen topları var ama maç içindeki koşullar her iki takım içinde geçerli değilmi ? öyle ya da böyle Hakan KUTLU iyi bir hava ve kıpırdanma yaşattı umarım devre arasına kadar bozulmaz ve play off potasına yakın oluruz bu takım daha iyi olacak başından beridir diyorum burda senin kafandan istiyoruz, nasıl neye güveniyorsun diyen arkadaşlar ile hepberaber seviniriz inş.

Maç hakkında ise adriano kesinlikle kalede olmalı yok yabancı kuralı filan gerek yok son haftalarda çok iyi işler yapıyor, rusescu ise çok şaşırtmıştı beni ama o da toparlayacak gibi 10 golün altında kalmasın yeter yanına devre arasına iyi bi adam almak lazım...
Bursa mı Erzurummu ? tabiki erkan denen 6222 ....
Başkentten !
Reply
02-12-2019, 13:37,
Rusescu Hava Yollari
[Image: EKxjpOPWoAAdzR1.jpg]
Reply
02-12-2019, 16:37,
(02-12-2019, 13:37)Okan Wrote: Rusescu Hava Yollari
[Image: EKxjpOPWoAAdzR1.jpg]

Poster yaptıp odama asmayı düşünüyorum. O derece muazzam fotoğraf.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)