20.Hafta Hatayspor - GİRESUNSPORUMUZ
02-02-2020, 17:48,
RE: 20.Hafta Hatayspor - GİRESUNSPORUMUZ
(02-02-2020, 17:27)cotanak88 Wrote: Bugün özellikle renanı çok beğendim koştu pres yaptı top çaldı landelde aynı şekilde ileri çıktı golünü attırdı bekir biraz etkisizdi rusescu bir var bir yok bugün 1-2 gol pası geldi aslında ama ayağından kaçırdı biraz daha dikkatli olması lazım, ahmet ilhan fena değildi, del valleye de diyecek laf bulamıyorum çeşke kopyalayabilsek 2-3 tane daha olsa takımda Big Grin ama yediğimiz golün ortasını seyretmesini de unutmamak gerekir. murat akça numanı aratmadı göze batmadı görevini yerine getirdi 
Yenip 5.sıraya yükselip haftayı potanın içerisinde kapatabilirdik ama olmadı inşallah haftaya potanın içine gireceğiz. Bu arada söylemeden geçemeyeceğiz play off falan diyoruz ama koca transfer sezonunu boşa geçirdik rakiplerin yedek kulübelerini bakıyorum bir de bizimkine kahroluyorum yazıklar olsun.

Heh işte aynen. Hatay geriye düştükten sonra mesela oyuna aldığı oyuncularla vites arttırdı ve golü buldu. Bizde bunu yapacak hangi oyuncu var? Hakan Hoca'nın değişiklikleri o kadar belli ki yani o sahadaki 60-70 dakika çıkan ilk onbir ne yaptı ne etti maçı kopardı yoksa Allah bahtına ne verirse. Tempoyu yavaşlatacak oyuncular var yedekte ama geriye düştüğümüz zaman vites yükseltip tempoyu yükseltecek oyuncular konusunda çok sıkıntılıyız. Haftaya Landel ve Del Valle cezalı hadi buyur, kimi koyacaksın yerine?
Reply
02-02-2020, 18:00,
Haftaya belalımız fatih tekke geliyor en az bir puanı garanti
Reply
02-02-2020, 20:44,
Liderden ve zor bir deplasmandan alınan 1 puan iyidir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-02-2020, 21:28,
Eskişehirspor Bursa'yı yendi az önce... Hem de Bursa'da...

Gerçekten söyleyecek şey bulamıyorum, helal olsun.

Bizim de işimize yarayan bir sonuç oldu bu.
Reply
02-02-2020, 22:07,
beyler bir kaç hafta önce fren patladı geliyoruz dedim. takım cidden takım oldu ancak hatayın oyuncu değişiklikleri işi bu hale getirdi maalesef bizde bu oyunu ve bu kadroyu tamamlayacak yedeğimiz yok.
Reply
02-02-2020, 23:54,
Takım ilk yarı tam bir deplasman takımı oynayışı ile oyunu iyi idare etti 2.yarı golüde bulunca dedim tamam oyunu iyide sürklase ettik, derken yorulmalar başladı murat, mirkana o pozisyonda resmen ben sıçramam sen buyur at dedi, ha keza hakan hoca çok şaşırttı yaptığı değişikler özelikle sol kanadı otobana çeviren del valle neden 90. dk oynamadı m.bayırı ileri çekmek ne ? yine orta saha düşünce 70 lerde neden oyuncu almadı ? 1 puan deseler herkes valla olur derdi ama şu hatayı yenmemek içten bile değildi ya yazık oldu tamam takım çok iyi serisi filan var ama buldunmu kıstırıp koyacaksın böyle takımlara yok lider yok içerde puan vermez neyse hayırlısı 1 puan teselli olsun bakalım, şimdi çok iyi fiksür başlıyor şurda seri 4-5 maç yaparsak, ya da daha ileri bi fantezi ile 9 maçtan (adana demire kadar) en kötü 20-25 bandında puan alabilirsek şehirde taraftarda play off kesmez içeride bursa, erzurum, altay gibi maçlarda değişik hava olur.
Başkentten !
Reply
03-02-2020, 00:39,
Eskişehir de Bursa'ya tam çelme takmışken kazanacaktık. İlk 2 hayal değildi o zaman. Ama hala bir umut var. Hedef maçlarda amaç puan kaybetmemek. İstanbul'u içerde nolursa olsun yenmemiz lazım. Yenip İstanbulspor'a karşı olan şansızlığımızı da yenicez.Del Valle'yi inşallah aramayız maçta. Yarım-0 olsun bizim olsun. DAHA ÇOK HAFTA VAR ÇOKK.
Reply
03-02-2020, 00:52,
Ayrıca beyler şu an 5 li puan eşitliği var puan eşitliğinde takımların arasında oynananacak maçlara bakılır. Bu maçlara göre de lideriz şu an. Yani şu an potada olan biziz. 6.sırada.Tabi aralarında oynayacaklar vs.
Reply
03-02-2020, 01:53,
Devre arası transfer işine çok girilmedi bence iyi yapıldı zaten ekonomik olarak sıkıntı yaşıyoruz herkes ister kulubede birbirini aratmayacak oyunun kaderini degiştirecek oyuncuda futbolcu parasını alamadımı sahada yürür mevcut kadronun ödemerini düzenli yapalım yeterli bu işin ertesi seneside var. devre arası Saçma salak transfer yapıp takımın dengesini ve uyumunuda bozmamış olduk başarı isteyince koşunca takım olunca geliyor eskişehir örnek olsun bütün takımlara istanbul maçını ne yapıp ne edip kazanmalyız ki üst sıralardan kopmayalım
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
03-02-2020, 02:57,
Normal şartlarda Hataydan 1 puan iyi ama önde olduğumuz maçta şu oyunla 2 puan bırakmak olmadı 

Hoca oyuncu değişiklikleri ile takımı oyundan düşürdü, Ümraniye maçında da aynısı olmuştu

Kenardan içeri atacak oyuncumuz yok, devre arasını transfersiz geçirdik, şimdi Istanbul maçında iki as oyuncun yok bulur da oynatırsın
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)