22.Hafta | Karagümrük - Giresunsporumuz
16-02-2020, 18:24,
RE: 22.Hafta | Karagümrük - Giresunsporumuz
10 kişi ile 1-1 yakala. 7,8 dk içinde bir daha gol yee. şu skor koruma işini bir türlü öğrenemedik gitti..
Dereli'li
Reply
16-02-2020, 18:28,
Çok basit gol yedik. Bayır adamını kaçırdı. birazda şans olacak. Top direğe vurdu o kadar Giresunlu içinde yine rakibin önüne düştü. Stat stat değil mübarek hayvanat bahçesi.
GÝRESUNSPORLUYUZ TOPAL OSMAN AGA TORUNUYUZ
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
16-02-2020, 18:33,
(16-02-2020, 18:11)turkuaz_0628 Wrote:
(16-02-2020, 18:07)Cotanakes28 Wrote: Köpek bizimkileden daha iyiBig Grin

Kendi camiasına inanmayan buna benzeyen yorumlar yazanlar kendinize gelin ts maçına giden arkadaşa haber verin ilinin takım gol attı.

YENSİN YENİLSİN ŞU TAKIMIN ARKASINDA DURDUĞUMUZ GÜN BAZI ŞEYLER DEĞİŞECEK !
Öncelikle bu bir ironiydi,ikincisi gol olduğundan senin olduğu gibi bizimde haberimiz var.Ayrıca kimin ne kadar takımına sahip çıkıp çıkmadığını bilemezsin
Reply
16-02-2020, 18:43,
şu gereksiz istanbul takımlarına puan vermeye acayip uyuz oluyorum, doğru dürüst ne statları ne taraftarı var ama bu liglerde top oynuyolar
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
16-02-2020, 18:44,
Balıkesir maçıyla beraber tekrar bi seri yapmalıyız.
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
16-02-2020, 18:57,
İlk yarı çok kötü olsak bile ikin devre iyi mücadele etti takım. Fakat Hakan Kutlu'nun Özgürcan'ın yarım saatlik topçu olmadığını anlaması lazım. İstanbul şanssızlığı anasını satayım.
Reply
16-02-2020, 19:07,
Sana soruyorum Hakan Hoca;
"Takım 10 kişi oynarken defansta sigorta görevi yapan Renan'ın mı, yoksa resmen dökülen Bekir'in mi sahadan alınması gerekiyordu?". Bu tercihinin hemen akabinde 2. golü yedik. Ama bak Karagümrük'ün sana göre acemi olan hocası oyun 1-1 olduktan sonra ileriye hızlı Emegara'yı alıp onun büyük katkısı ile 2-1'i buldu. Ardından skoru korumak için Barış Başdaş'ı oyuna aldı.
Reply
16-02-2020, 19:27,
(16-02-2020, 18:11)turkuaz_0628 Wrote:
(16-02-2020, 18:07)Cotanakes28 Wrote: Köpek bizimkileden daha iyiBig Grin

Kendi camiasına inanmayan buna benzeyen yorumlar yazanlar kendinize gelin ts maçına giden arkadaşa haber verin ilinin takım gol attı.

YENSİN YENİLSİN ŞU TAKIMIN ARKASINDA DURDUĞUMUZ GÜN BAZI ŞEYLER DEĞİŞECEK !

Kardeş ts maçına gitmedim, evde digiturk var trabzon maçına geçtim, o maç bittikten sonra da aston villa tottenham maçını izledim. Keşke sen de bu iki maçı izleseydin çok şey kaçırdın Big Grin
Ha diyebilirsin ki saydigin takımlarla bizim takım bir mi değil ama futbol oynamak istiyorlar en azından. Dün manisa samsun maçını izledin mi bilmiyorum ama süper ligde bile olmayan mücadele vardı.zevk aldım maçı izlerken. Hem de o rezalet zemine rağmen.

Ben iyi futbol izlemek istiyorum, bu şehirden 300 500 bin kazanan adam aldığı paranın hakkını verecek. Geçen hafta 1-0 geriye düştük, muhtemelen o maçta da puan kaybedecektik ama hiç ağzımı dahi açmadım çünkü üst düzey mücadele ettik. Adam gibi mücadele eden takımı sonuna kadar izlerim desteklerim. Ama ben bekir, muhammet, özgürcan gibi çöpleri izlemek istemiyorum.
Passolig alıyorum, digiturk alıyorum, giresuna gelen gemilerin tayfalarına giresunspor ürünleri aldırıyorum. Bırak da takimi protesto etme hakkım olsun.
Reply
16-02-2020, 22:28,
yediğimiz penaltı golünden sonra maçı izleyebildim, izlediğim takım istanbul maçını saymazsan 3 haftafa 7 puan çıkarmış bir takım gibi değildi istanbul maçındaki gole kadar ki o baskılı futbolun da zerresi yoktu günümüzde değildik deyip geçiştireceğiz başka çaremiz yok
günah keçisi ararsak çok buluruz ama telafisi olmayan haftalara giriyoruz dişimizi sıkıp ilk 6 nın içine kendimiz atmalıyız
Reply
17-02-2020, 01:03,
Maçı izleyememiştim şimdi özeti izledim, penaltının penaltı ile alaksi yok adamın destek kolu nereye sokacak kolu götüne mi.

Landel'e para cezası vermek lazım, yaptığı şeyin adı ihanet.

Yediğimiz ikinci gole tepkim tam olarak böyle salak gol mü yenir mk oldu, boku bokuna vermişiz maçı

Bu maçta mağlup olmamak çok önemliydi, 1 puan dahi alsak bizim için çok iyi olacaktı ama olmadı, kaybedilmiş birşey yok ama bu takım Istanbul'u mağlup edemez

Hafta ici Balkesi yener yine potaya gireriz ama gidip gidip potanın dışında kalıp ligi orta sıralarda bitirecekmişiz gibi görünüyor
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)