2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(12-08-2020, 19:57)Yaglidereli Wrote: Sosyal medyayı kullanan arkadaş değişti mi?

Harbi ben de bunu yazmaya geliyordum. Bomboş paylaşımlar yapılmaya başlandı, imla hatalarını saymıyorum bile. Big Grin
12-08-2020, 20:19
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Beyler Ali Eren yönetiminde olan, ve yeni yönetimde de olan yöneticinin açıklamalarını okumanızı tavsiye ederim

Beni sandalyeden düşürttü o kadar komik Big Grin

*Yok ibraya çok takılmayın, çalma çırpma yok,
*hepsi oyunculara ve menajerlere verilen ücretler. Millet parayı alıp götürmedi
*Futbolculara çok para verdik, menajerler kandırıyor yüksek ücret vermek zorunda kalıyorsunuz
*Zaten geçen sene transfer komitemiz diye bir şey yoktu. Transferlere yöneticiler olarak çok karışmadık Big Grin
*Oyuncuların rakamları çok yüksekti. 250 bin euroyu seneye bölünce bir yerden buluruz öderiz diyoruz ama sene içerisinde parayı bulamadık. Peşin verecek olsak o parayı vermeyiz ama işte sene içerisinde buluruz diye düşündük
*En bombası pandemi çok etkiledi
Sanki THY, Mercedes, Rakuten, Redbull falan sponsorumuzdu veya ne bilim kapalı gişe 50 bin kişilik stada oynuyorduk her maç ciro 1.5-2 milyon TL falandı da baya etkilendik Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
12-08-2020, 20:29
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Balık baştan kokar
Baştaki 10 senenin hesabını soruyor güya....geçen seneyi ibra edip eski yönetimden adamları topluyorsun 60 milyonun hesabını soramıyorsun gavara yapıyorsun
Geç bunları
12-08-2020, 20:29
Reply
Okan Offline
Posting Freak

Threads: 4
(12-08-2020, 20:29)maicon_28 Wrote: Beyler Ali Eren yönetiminde  olan, ve yeni yönetimde de olan yöneticinin açıklamalarını okumanızı tavsiye ederim

*Futbolculara çok para verdik, menajerler kandırıyor yüksek ücret vermek zorunda kalıyorsunuz
*Zaten geçen sene transfer komitemiz diye bir şey yoktu. Transferlere yöneticiler olarak çok karışmadık Big Grin
*Oyuncuların rakamları çok yüksekti. 250 bin euroyu seneye bölünce bir yerden buluruz öderiz diyoruz ama sene içerisinde parayı bulamadık. Peşin verecek olsak o parayı vermeyiz ama işte sene içerisinde buluruz diye düşündük
Sanki THY, Mercedes, Rakuten, Redbull falan sponsorumuzdu veya ne bilim kapalı gişe 50 bin kişilik stada oynuyorduk her maç ciro 1.5-2 milyon TL falandı da baya etkilendik Big Grin

Harbi ya, milletle toshak gecersin ama böylesini beklemiyordum bende.
12-08-2020, 20:34
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
(12-08-2020, 20:19)ArmanınPeşinde Wrote:
(12-08-2020, 19:57)Yaglidereli Wrote: Sosyal medyayı kullanan arkadaş değişti mi?

Harbi ben de bunu yazmaya geliyordum. Bomboş paylaşımlar yapılmaya başlandı, imla hatalarını saymıyorum bile. Big Grin

söylemler de değişti. en son instagram paylaşımı padişahım çok yaşa.
bu arada ne resmi site nede çotanak.store erişim açık değil
(This post was last modified: 12-08-2020, 23:07 by semiko.)
12-08-2020, 23:05
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Biz vizyon vizyon diye .öt yırtarken kulübün resmi hesabı .ıçtı sıvadı mk böyle işin ben, hangi dangalaksa o sanki şahsi sosyal medya hesabını kullanır gibi yazıyor.
Hakan KARAAHMET liman ve benzinlikte sosyal medyadan değil resmi makamlara uygun dille gidecekken fuar kuramadığı yıllarının hıncını almaya çalışır uslüpla geriyor ortamı yarın neden yardım alamadık derler.
Landel konusunda yatırılan para ile transfer yasağı engellenmiş diye haber girilmiş yarın görürüm ben o tahtayı ....
Basın sözcüsü açıklama yapacaktı bugün varmı duyan ?
Nedense bu başkanlık çok gerdi beni özelikle geçmiş 2 yönetim ve yapılan borç, akıl izan ermiyor, Karaahmet giderken umarım buna benzer bir tablo bırakmaz daha doğrusu ibra edilmezde anlar dünya kaç bucak, umarım yanılırız borcu gerekli sponsor ve yardımlarla eritir...

19 dk önce resmi siteden girilen msj, kimse alın şu adamın elinden bu işi allah rızası için ....
'' Özlenen oldu, çimlere cemre düştü...ilk top toprakta sekti. Giresun gençlerinin hayali çim sahaya çıktı. Başkan Hakan Karaahmet vizyonunu koydu, hocamız Hakan Keleş bu şehrin gençlerini mercek altına almaya başladı. Hepimize hayırlı olsun ''
Başkentten !
(This post was last modified: 12-08-2020, 23:13 by turkuaz_0628.)
12-08-2020, 23:11
Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Temlik koymak mahkeme açmak cok farkli seyler değil bence elestireceksen ikisinide elestir bu sene tek sansimiz dusmeme olmamasi durumu kotu olan kulup cok risk almasinlar orta halli kadrolarla borç eritsinler lig atlasan daha kotu olacak cunku direk parasut olacaksin
12-08-2020, 23:32
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(12-08-2020, 20:29)maicon_28 Wrote: Beyler Ali Eren yönetiminde  olan, ve yeni yönetimde de olan yöneticinin açıklamalarını okumanızı tavsiye ederim

Bayram dombilisine yapılan peşkeşin itirafıdır bu. Muzaffer denizlerin kemikleri sızlıyor vallahi.
13-08-2020, 00:30
Reply
123456 Online
Posting Freak

Threads: 7
Sosyal medya işini Ali Eren dönemindeki çocuklar iyi yapıyordu. Onların görevden alındığı belli. Yanlış olmuş.
Liman açıklaması herkesin tahmin ettiği gibi rövanş açıklaması gibi olmuş. Petrol Ofisi konusunda tamamen kulüp haklı. Ayrıca stadın Giresunsporun mülkiyetinde olması için çaba gösterilmeli. Oradan gelecek kira gelirlerini kulüp almalı.
Basın sözcüsünün açıklamaları bomba. Transfer komitemiz bile yoktu, menajerler geldi kitledi bize diyor kısacası.
Spor28 önce Milinkovic 300 bin Euro alıyor dedi. Sonra dün yabancılar 270 bin Euro alıyor diye haber geçti. Bugünkü haberde 250 bin Euroya indi Milinkovic ve Rusescunun yıllık ücretleri Big Grin Biraz tutarlılık.
Beşiktaştan gelecek sağ bek çocuk için potansiyelli deniyor. Tutarsa güzel olur. Hasan Kılıç imkansız, Ramazan Civelek bir ihtimal olabilir. Tolgahan Adana ve 2. ligde Göztepede oynarken hiç beğendiğim kaleci değildi. İsmail Güney istemiş ama. Bir bildiği vardır. Keşke Kayacan geri gelse idi.
13-08-2020, 02:00
Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Hocam bence Ramazan Civelekte zor iyi maça çikti bu sene seneye super lig 40 maç muhakkak iş yapar Gumrukte Fb gs başak bjk ts bu 5 kulupten genç topcu kovalamamiz lazim en azindan 3 4 mevkinin yedeğini bile burdan olustursak kardir
13-08-2020, 02:04
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)