15-09-2020, 12:24,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
RE: 1. Hafta | Balıkesirspor - GİRESUNSPORUMUZ
DÜn yaşananları ve geçmiş kısımları gözucuyla takip edebildim, Giresunspora has olaylar yadırgamadım çokta hani derler ya çiş şeyinin ucuna gelene kadar nerdeydin diye hah tam bu işte para son dkda mı geldi abicim 2 gün önce o para gelmedimi 10 milyon para tamam büyük para ama yapmayın allah aşkına ya, balıkesir bile itiraz etse haklı abi adam varsa bi acziyet neden kullanmasın suç bulamassın balıkesire ! neticede çıkan çocuklar iyi başladı en çok ertuğrul göze battı sanırım, birisi o onurcan ile erol' söylesin toplarına baksınlar artislik peşinde koşana kadar sonra gönderilnce alt liglere biz Giresunlu değilmiyiz çekiyorlar, özelikle golleri yememize sebep olan kardeşimiz çok yetersiz maalesef kiralanması gayet yerinde olur, himmet formayı vermez böyle devam ederse, mehmet taş da iyi bir yedek olarak devam eder, şimdi bu maçın özeliği sen iddialı kadro kurup mağlubiyetle başlatıyorsun ne hocada ne de taraftarda şevk bırakıyorsun kafadan bir mağlubiyet bazen çok şeydir ...
Başkentten !
|
|
15-09-2020, 12:27,
|
|
(15-09-2020, 11:46)kral1234 Wrote: Sadece giresunsporgazete değil resmi sosyal medya hesapları da balikesirsporun itirazından dolayı yeni transferleri oynatamiyoruz yazdı.
Evet gördüm şimdi. En son takip etmeyi bırakmıştım her yerden ama resmi hesaplara pek de güvendiğimi söyleyemem. Zaten Giresunsporgazete de başkanın her iki yerden algı yaratma peşindeler. Son anda tahtayı açtık deyip Kahraman olacaklardı ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
|
|
15-09-2020, 13:39,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Giresunspor gazete ne ki tüm yerel medya Karaahmetçi şu amatör rezil hatayı Osman Çırak yönetimi yapsa tepe koymuşlardı manşetlerdeki Çırak imalı başlıkları düşünemiyorum.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
15-09-2020, 17:02,
|
|
Tahtayı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen para ile açtırmışlar.
Selden zarar gördük diye ağlamaları işe yaramış.
|
|
15-09-2020, 17:36,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Cumhurbaşkanı teveccüh göstermiş kaynak sağlamış,bunu herkesin bilmesi gerekmezdi,o kadar takımın olduğu bir lig maratonundayız sonuçta bence çok yanlış yapmışlar.Üvey evlat elazığ gibi yorumlar gelmeye başlamış
|
|
15-09-2020, 18:03,
|
|
Giresun28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Dun takim bekledigimden iyiydi biraz sans olsaydi farkli bir sounc olabilirdi 2 top direkten döndü Himmet çok beceriksizdi saglik olsun Ishak oynamak istese su takimda muhakkak yer bulur kendine gosterdi bunu Himmeti begenmedim ben anca 4.topcu olur kanatta rakip kotuydu attiklari goller tamamen bizim hatamiz gençlerden 1 2 tanesi umut verdi hoca keske 2 0 dan sonra kulubede oturan diger genclerise alsaydi sonucta bu firsat dahabgelmeyecek o cocuklarin onune
|
|
15-09-2020, 19:01,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Balıkesirli cezalı oyuncu kadroya alınmış. Baya bi ceza gelir oyuncuya ve kulübe.
|
|
15-09-2020, 19:33,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Oynamış olsa hükmen galip sayılırdık ama şu an ne olur bilemiyorum.
|
|
15-09-2020, 19:47,
(This post was last modified: 15-09-2020, 20:10 by yirmisekiz.)
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Esame listesinde varsa oynayip oynamamasi onemli degil bence. Yonetmeligi bilemiyorum.
Edit: Futbol Musabaka Disiplin Talimatinda hukmen sayilmayi gerektiren durumlar arasinda "Herhangi bir sebeple cezali veya idari tedbirli oyuncu oynatmak" maddesi var. Sanirim daha onceleri "oynatmak" ifadesi yerine "isim listesine yazmak" ifadesi bulunuyormus. Oyuncuyu oyuna almis olsalardi hukmen yenik sayilacaklardi.
|
|
15-09-2020, 20:10,
|
|
Mandaklı
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Cezalı futbolcunun maç kadrosunda bulunmasının yer almasının karşılığı 3-0 hükmen mağlubiyettir. Giresunspor'un derhal TFF nezdinde suç duyurusunda bulunması ve hukukçuların olayı takibi gerekir.
|
|
|