22-10-2020, 01:38,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: 6. Hafta | Giresunspor - Adanaspor
Adana maçında giydiğimiz forma Tff sitesinde kayıtlı değil, demek ki bildirmeden de giyebiliyoruz formaları
Merak ettim acaba siyah formayı giyecek miyiz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
22-10-2020, 01:43,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Maçın özetini izledim.. Goller de dikkatimi çeken hususları yazayım sadece;
*Yediğimiz ilk golde Dirra'nın yerden kalkmamasını herkes yazmış zaten. Doğru.. Yalnız benim asıl anlamadığım yere niye yattığı. Son sürat depar atıp gelmiş ama topu almaya değil kendini yere atmaya. Hadi rakip ceza sahasında bu tarz alakasız şekilde kendini atanları çok gördük ama orada amaç nedir çözemedim. Topa müdehale etse alacak oysaki. O an aklından ne geçiyordu çok merak ettim.
*Yediğimiz 2. golde kalecinin kaleyi boş bırakıp arka direği tutmaktaki amacı nedir? Top çok yüksekten gelmiyor, dolayısıyla tüm oyunculardan sekip sana gelme ihtimali yok zaten topun. E kafayı vuran da Adanalı olunca boş kaleye gol atması kolay olmuş. Kaleci hatalarında taraftar o kızgınlıkla derya hani kale boş olsa daha iyiydi diye. Hah aynen işte bizimki o durumu uygulamalı göstermiş, rakip oyuncu ceza sahamıza orta yaparken kaleyi boşaltmış.
*3. golümüzde genç oyuncumuz çok güzel gol atmış. Ama benim için asıl güzel tarafı golden sonraki hareketleri. Skoru eşitlemenin heyecanıyla nereye koşacağını bilmiyor, bir an evvel başlatmak istiyor falan. İşte o heyecan lazım bize tam olarak. O kazanma isteği..
*4.golümüzde ise Balde nin kafa vuruş şekli. Bulunduğu nokta da yükselip topun kendisine gelmesini beklemiyor. Baktı top kendisini aşacak gibi, geriye doğru yükseliyor ve o şekilde vuruyor. havada kafaya çıkarken bile topu takip ediyor. işte golcü dediğin böyle olur.
|
|
22-10-2020, 09:43,
|
|
GenCotanak
Senior Member

|
Threads: 1
|
|
Balde nin son dakika kafa golü şampiyonluk getirir, bu ligde öyle kafa golü atıcak adam yok, bu hücum hattı iyi calisirsa üzerine koyarak ligi gögüsler.
|
|
22-10-2020, 11:43,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Şu formalar güzel de nereden alacağız ?
|
|
22-10-2020, 11:59,
|
|
cezmik
Posting Freak

|
Threads: 26
|
|
Arkadaşlar,
Dünkü maçta cidden çok heyecanlandık. O kadar gol kaçırdık ki ilk yarı. İkinci yarı da tam tersi. Gol yemek için her şeyi denedik. İkinci yarı ciddi boyutta bir disiplinsizlik hakimdi.
Skoru koruyacağız diye ite kaka oynadık. Mağlup duruma düşünce aklımız başımıza geldi.
Eren'e değinmek istiyorum. Tamam insan bir şeyler yapar, uğraşır, didinir ama Eren'inki öyle değil. Topları öldürüyor. Çok şahsi oynuyor. Ayağında çok top bekletiyor. Çalıma, driplinge yapıyor ve ya topu kaptırıyor ya da oyunu soğutuyor.
Kesinlikle ona uyarılar yapılması lazım. Artık eski futbol yok. Seri ve uzun paslarla oynanıyor futbol.
Artistik futboldan çok takım oyunu var.
İnşaallah Eren aklını başına alır.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
|
|
22-10-2020, 12:49,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Devre arası gerekirse transfer yapılmasın ama bu kadronun parası günü gününe verilsin tıpki 2.lig şampiyonluğundaki gibi bu şansla belki play off potasında yer alabiliriz,çünkü değişik bir sezon oluyor bizim adımıza geriden maç almalar falan bizlik işler değil..
|
|
22-10-2020, 13:17,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Başkanın basın açıklamasını dinledim. Aklıma takılan sorulardan birisi başkan diyor ki bize borç 40 milyon dendi diyor ve ibra edildi öncesinde bu işin aslı astarı nedir neden araştırılmadı denetçi tutulmadı tamam diyeceksiniz bu uzun süreç bugün bile tam olarak borç ne kadar bilinmiyorken hemen nasıl tespit etsinler. Bence borç bu kadar mı kardeşim seçim sonrası fazla çıkarsa kalanını cebinden ödersin diye şerh konulmadı. Borcu yap ibra edildi reklam yapıldı kaç git olmaması lazım. Bir başka konu borç 70 milyon neden çıkıp kalem kalem bu borcu hangi şahısların yaptığı açıklanmaz kamuoyuna bilgi verilmez sömürenler açıklansın korku mu var çıksın bozbağ ali eren vs vs yaptı denilsin neden muallak yarım ağız konuşulur anlamış degilim
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
22-10-2020, 13:57,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(22-10-2020, 13:17)sy200028 Wrote: Başkanın basın açıklamasını dinledim. Aklıma takılan sorulardan birisi başkan diyor ki bize borç 40 milyon dendi diyor ve ibra edildi öncesinde bu işin aslı astarı nedir neden araştırılmadı denetçi tutulmadı tamam diyeceksiniz bu uzun süreç bugün bile tam olarak borç ne kadar bilinmiyorken hemen nasıl tespit etsinler. Bence borç bu kadar mı kardeşim seçim sonrası fazla çıkarsa kalanını cebinden ödersin diye şerh konulmadı. Borcu yap ibra edildi reklam yapıldı kaç git olmaması lazım. Bir başka konu borç 70 milyon neden çıkıp kalem kalem bu borcu hangi şahısların yaptığı açıklanmaz kamuoyuna bilgi verilmez sömürenler açıklansın korku mu var çıksın bozbağ ali eren vs vs yaptı denilsin neden muallak yarım ağız konuşulur anlamış degilim
bende bunu anlamıyorum neden desin Karahmet değil mi Bozbağ dahil herkesi ziyaret edip destek istemedi mi localar aldı diye sosyal medya hesaplarından teşekkür edilmedi mi Bozbağ ve Saçide keza Saçit dahil yetmedi Saçitin yönetiminden 6 kişiyi yönetime aldı ha geçen basın sözcümüz doğru ben eski yönetimdeydim ama hiçbir şeyden haberimiz yoktu demiş hiçbir basın mensubu sormaz mı madem hiçbir şeyden haberiniz yoktu ne diye koltuk işgal ettiniz diye sormaz mı; soramazlar tabi anca maçaları Osman Çıraka yeter akıllarınca Çıraka meydan okudular Çırak'ta ben 4,5 milyon borçla aldım 900 bin tl kulübü devir ettim reste rest çekti aksini ispatlayın dedi sonra sesi soluğu kestiler baktılar iş bize dönüyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
22-10-2020, 14:54,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
(22-10-2020, 13:57)heyulaanil28 Wrote: (22-10-2020, 13:17)sy200028 Wrote: Başkanın basın açıklamasını dinledim. Aklıma takılan sorulardan birisi başkan diyor ki bize borç 40 milyon dendi diyor ve ibra edildi öncesinde bu işin aslı astarı nedir neden araştırılmadı denetçi tutulmadı tamam diyeceksiniz bu uzun süreç bugün bile tam olarak borç ne kadar bilinmiyorken hemen nasıl tespit etsinler. Bence borç bu kadar mı kardeşim seçim sonrası fazla çıkarsa kalanını cebinden ödersin diye şerh konulmadı. Borcu yap ibra edildi reklam yapıldı kaç git olmaması lazım. Bir başka konu borç 70 milyon neden çıkıp kalem kalem bu borcu hangi şahısların yaptığı açıklanmaz kamuoyuna bilgi verilmez sömürenler açıklansın korku mu var çıksın bozbağ ali eren vs vs yaptı denilsin neden muallak yarım ağız konuşulur anlamış degilim
bende bunu anlamıyorum neden desin Karahmet değil mi Bozbağ dahil herkesi ziyaret edip destek istemedi mi localar aldı diye sosyal medya hesaplarından teşekkür edilmedi mi Bozbağ ve Saçide keza Saçit dahil yetmedi Saçitin yönetiminden 6 kişiyi yönetime aldı ha geçen basın sözcümüz doğru ben eski yönetimdeydim ama hiçbir şeyden haberimiz yoktu demiş hiçbir basın mensubu sormaz mı madem hiçbir şeyden haberiniz yoktu ne diye koltuk işgal ettiniz diye sormaz mı; soramazlar tabi anca maçaları Osman Çıraka yeter akıllarınca Çıraka meydan okudular Çırak'ta ben 4,5 milyon borçla aldım 900 bin tl kulübü devir ettim reste rest çekti aksini ispatlayın dedi sonra sesi soluğu kestiler baktılar iş bize dönüyor. Olay böyle ise o zaman başkanın çıkıp ağlamaya hakkı yok insanların zihnini bulandırmasın kimse kimsenin kuyruğuna basmıyorsa bırakıp gidersin
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
|