07-11-2020, 15:44,
(This post was last modified: 07-11-2020, 15:45 by turkuaz_0628.)
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
RE: 9. Hafta | Bandırmaspor - GİRESUNSPORUMUZ
Bandırma kötü, biz kötünün iyisi gelen 3 puan olsunda ağam paşam olsun, bu arada o fasulye çangalını nerde bulmuşlar ? öyle topçumu olur mq  bandırma baskete geçsin o
Başkentten !
|
|
07-11-2020, 16:56,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Haftalardır galip gelemeyen bir rakip olunca açıkcası maçtan pek ümidim yoktu. Öncelikle Hakan Hoca ile başlamak istiyorum. Haftalardır kadroda taşları yerinden oynatmıyor. Bugün Sergio ile başlaması tek olumlu hareketi idi. Maçın son on dakikasında Sergio, Nalepa gibi top tutan top saklayan adamları çıkarıp takımı tamamen defansa gömdü. Kaleye gelirsek hiç güven vermiyor, her yan topta boşa çıktı bir tane kurtardığı maç olsun kaleye gelen her şut pozisyon gol oluyor yedek kalecilerimiz daha kötü defansta sadi diarra bugün iyilerdi özellikle Diarra Poteye nefes aldırtmadı bu hafta beğendim. Hüsam her zamanki gibi koştu çabaladı fazlası yok Hayrullah çok adam kaçırdı çok hata yaptı Del Walle allahtan bugün çok isteksizdi. Nalepa hem çok koşuyor pres yapıyor hemde takımı hücuma çıkarıyor. Allah nazarlardan korusun. Mehmet Taş düz bir topcu, ön libero için yetersiz Sergio çok iyiydi bugün sapda adam geçti bindirme yaptı haftalardır neden yedek kaldığını anlamış degilim. Eren bildiğimiz gibi takıma faydası yok tek artısı keyfi olursa pres yapıyor. Caner Hüseyin bence çok kötü transfer ne defansta nede ofansta var. Bugün çok kötü idi. Balde takımın en iyisi idi her tarafta bastı sorumluk aldı top sakladı golünüde attı başka takımda olsa çoktan gol kralı olurdu. Özetle Bandırma bugün sadece ileri top şişirip Pote ve çangal gibi adamla gol bulmaya çalıştılar. Eksiklerimiz çok takımın mücadelesini beğendim herkes koştu bastı çıt kırıldım oyun anlayışını terketmiş gibiydik bunun meyvelerinide gördük ilk defa gol yemedik. Ama aksaklıklar bitmiş degil bugün çok defansa yüklendik gol pozisyonumuz yok denecek kadar azdı yani henüz mevsim bahar degil.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
07-11-2020, 17:06,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Nalepanin sarı kart sayısı kaç oldu bilen var mı? Samsun maçında cezalı olmasın sakın.
|
|
07-11-2020, 17:42,
(This post was last modified: 07-11-2020, 17:44 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Traoreden vazgeçti sonunda. Birde Nalepa-Uzodimma-M.Tas orta sahasını kurup Eren Tozludan vazgecse iyi olacak. Olmuyor ilk 11 de. Tabi oyuna müdahaleleri çok kötüydü yine. Hocadan memnun değilim.
Ayrıca Caner Hüseyin böyle devam edecekse Traoreyi dışarı atıp Milinkovici ilk 11 görmek lazım.
|
|
07-11-2020, 22:04,
(This post was last modified: 07-11-2020, 22:04 by turkuaz_0628.)
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
'' Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, iç sahada 1-0 kaybedilen Giresunspor maçının ardından, "Camianın da büyük beklentisi olan Del Valle, Landel gibi oyuncuların bu kadar kötü oynama lüksleri yok" dedi.
Açıklamasının devamı da bu yönde 2 oyuncuya bağlamış resmen bilerek oynamadılar demiş, oyuncunu oynatmayan resmen yapışan bi oyuncu vardı, sem hoca olarak göremediysen yazıklar olsun sana, bu camia sana 1 milyonun üstünde para verdi karşılığında ligde bıraktığn son 2 maç harici bişe yok ! büyük ...........
Başkentten !
|
|
07-11-2020, 22:45,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Devre arasında transfer tahtasını açtırabilsek defans takviyesi ile ilk altı olur diyecemde transfer tahtası açılacak gibi degil her gün bir iki topcu alacaklı diye kapıya dayanıyor.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
07-11-2020, 23:13,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Bence defans takviyesinden ziyade kanat takviyesine ihtiyaç var
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
08-11-2020, 02:02,
|
|
Giresun28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Takım daha terli topluydu bugun ama sorun şu rakip çok kotuydu baska takim olsa bu kadar yaslanmaya muhakkak gol bulurdu bence kulubende top tutabilecek bir Traore varken sağ bek alıp diğer sag beki kanata atmak cok hos degil bence hocanın bence Erenide kesip 10 numaraya Nalepayi atıp Uzodimmayi 8 de oynatmasi lazim daha çok koşan bir takim olur ondede Balde var zaten stoper hatti boyle oynayacaksa sorun yok devam etsin Husam Menemen den sonra topladi kendini bence savunma anlaminda hücum anlaminda bir beklenti yok zaten kendisinden su onumuzdeki 5 hafta hocanin kaderini belirler Samsun Istanbul Eskisehir Keçioren Ads burdan 8 9 puan cikartirsa ben ses etmem kendisine Ankara Menemen Umraniye maclarinda 7 puam kaybi yerine 4 puam kaybi yasasaydik hocanin kredisi daha fazla olurdu ben de
|
|
|