10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor
21-11-2020, 22:19,
RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor
(21-11-2020, 22:14)yirmisekiz Wrote: İtiraf ediyorum: Husam'i son zamanlarda begeniyorumSad

Ben de itiraf ediyorum, bu maç ozelinde en beğendiğim oyuncu husam Big Grin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
21-11-2020, 23:27,
Hüsam her daim çalışkan tek sıkıntısı yaratıcı degil orta sıkıntısı var ölü noktayı bulamıyor her ortası kalecide ama görev adamı ilk başlara göre çok çok iyi
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
21-11-2020, 23:31,
Kolay fikstür ile başlamak iyi olmadı bizim için. hem bu fikstürden çıkabilecek en düşük puanı topladık. hemde vasıfsız hakan hocanın kredisi uzadı boş yere. zorlu fikstürle başlayıp 5-6-7 civarı puan toplamış olsak muhtemelen şutlanmış olurdu. bi ihtimal daha iyi hoca ile mevcut fikstürden çok daha fazlasını toplardık ileride. bugün gördükki ciddi maçlarda beraberliğe yatıcaz, bala g.te puan koparırsak diye dua edicez. puanı zor görürüz bu kafayla.
Reply
21-11-2020, 23:36, (This post was last modified: 22-11-2020, 00:03 by turkuaz_0628.)
Burada kaybedilen 2 puan önce hocaya sonra hakeme yazar bence, 10 ve 16. dk lar da ele değen 2 pozisyon verilmedi ki biri penaltı, hakem sertliğe müsama gösterdi güya ama bazı pozisyonlarda .okunu çıkardı resmen, hakan hoca bu takımı çıkaramaz yazık olacak şu kadroya yine demek lazım bu kadro bizi devre arasına çok iyi yerlere atar lakin evinde samsuna adından dolayı 1 puan alsak yeter dersen olmaz ! oyuncu değişimi 70 lerde en az 2 hatta 3 kişi olmalıydı yine çıkan balde olmamalıydı, son dk larda 1 puan yeter diyen kalecimiz son bir ortayı açmayan ( KAMPTIRMAYALIM TOPU ) diye düşünen futbolcu zihniyeti ile kafaya oynanmaz birde başkan ağlayıp durma artık madem paran yoktu niye ibra ettin neden aynı adamlardan yönetimine aldın ! zihniyet senelerdir aynı kimse kimseyi salak yerine koymasın ....
GİRESUNUN ÇOCUĞU EREN devre arası anlaşılıp yollanmalı, takımın dinamiti ne top oynuyor ne de katkısı var sahada ne yaptığı gören bilen varmı allah aşkına ! topunu oyna diyen adama işine bak diyor, top oyna eren top görelim seni mücadeleni öyle süper ligden geldim pozlarını bırak erolcan oyuna girince kıpır kıpır saldırıyor az örnek al !
Başkentten !
Reply
22-11-2020, 00:40,
Balde takımın en komple oyuncusu. Bana göre santrafor mevkinde yerinde bir tercih yapmışız, arkaya koşuları, geriye dönüp top alması, pres yapması vs... Bu maç çok gününde olmasa da (hiçbir oyuncu parlamadı bugün) takımın bel kemiği Balde şu an.

Eren, nereye koysan olmuyor. Sahada yürüyor, hızlı değil, topu çok eziyor. Normal pozisyonu santrafor bu adamın, ama orada Balde var. Balde gibi bir oyuncuyu da kesemeyeceğin için, Giresunlu/Kaptan/Süper Lig geçmişli topçu diye her hafta farklı yere koyuyoruz adamı ama yok arkadaş. Olmuyor, yürümüyor. Yeri 11 değil. Tıkanan oyunlarda kulübeden girip çok çok daha iyi katkı verebilir.

Caner Hüseyin Bağ, bizim oynadığımız oyuna göre bir oyuncu değil. Araya koşu yapan, kanat forvet tarzı bir oyuncu. Biz sürekli adama arkası dönükken oynatmaya çalışıyoruz, olmuyor. Herif arkası dönük oynayamıyor. Hüsamettin ile de anlaşabilmiş değil henüz. Ya ona göre oyunda bir düzenleme yapılacak, ya da kazığa çekilecek.

Nalepa bugün öne çıkan isimlerdendi bence. İlk yarıda Balde'yi karşı karşıya bıraktığı pozisyon oyun görüşünü destekler nitelikle. Yakın zamanda böyle oyun görüşüne sahip bir oyuncumuz olduğunu anımsamıyorum. Belki Panos...

Serginho biraz daha Caner'in tersi bir oyuncu. Alayım, döneyim, orta yapayım istiyor. Topun ayağında olmasını seviyor. Biz de bunu aradığımız için daha verim alabiliyoruz heriften.

Defans hattına girmeye gerek yok, her şey belli zaten.

Orta saha üçlüsü bence Nalepa-Uzo-Mehmet Taş ya da Traore-Nalepa-Uzo şeklinde olmalı. İlki şahsen tercihimdir.
Reply
22-11-2020, 00:50,
BENIM ICIN MACIN KADERINI HOCA TAYIN ETTI BECERIKSIZ BIR KENAR YÖNETIMI
Reply
22-11-2020, 02:00,
Erenin ağız dalaşı yaptığı kişi özdenmiş doğru mu?
Reply
22-11-2020, 02:13,
(22-11-2020, 02:00)kral1234 Wrote: Erenin ağız dalaşı yaptığı kişi özdenmiş doğru mu?

ihtimal vermiyorum. Kendisi şuan aman tadımız kaçmasın modunda. Yönetimle iç içe, çok yakın. Tat kaçıracak bir şey yapmaz

Eğer oysa çok şaşırırım
Başka duyum alan, bu olayı teyit edecek kimse var mı ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
22-11-2020, 11:05,
Defans hattını bugün beğendim özellikle diarra kendini baya toparladı her rakip atağında onun isimini duyduk, kalede Tolgahan yüzde yüzlük 2 golü çıkardı onunda yükselen bir formu var, Mehmet taş çok koşan basan bir oyuncu ama oyun kurmakta bir o kadar beceriksiz yakın paslarda iyi ama uzun paslarda alakasız yerlere top atıyor uzağımı göremiyor anlayamadım.Eren bi ara röportajında yüzde yüzümle hazır değilim demişti gerçektende öyle sakatlıktan sonra hala kendine gelemedi, Nalepa her maçta olduğu gibi bugünde asistini yaptı ama olmadı, Sergio ne iyi ne kötü düz oyuncu, Canerin hala niye kesik yemediğini anlamış değilim torpil sağlam heralde, son olarak Balde günü boş geçti ama takımın dinamosu bence yokluğunda takımın halini düşünemiyorum.
Reply
22-11-2020, 12:04,
Net penaltı güme gitmiş, hakemin bir yerlerine girsin o el

Caner onun bunun çocuğusun 

Hakan Keleş bugüne kadar gördüğüm en kötü teknik direktör olabilir, takıma oyuna ve oyunculara hiç mi katkısı olmaz bir adamın mk ya, takım tamamen bireysel çaba ve yetenekle gidiyor

Nalepa bu ligin en iyi orta sahası bu arada
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)