Giresunsporumuz - Adanademirspor
13-12-2020, 21:39,
RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor
BENDE DIYORUMKI FIKSTÜR E BAKINCA ILK YARIYI LIDER BILE BITIRME IHTIMALIMIZ COK YÜKSEK
Reply
13-12-2020, 21:39,
Hayrullah a çok laf söyledik ama bugün çok bindirme yaptı. İlk golden öncede yine bir bindirmenin sonucu gol kaçırmıştık.ben bugün Hayrullahı beğendim. Huso yine yaptırdı penaltı. Onurcan oynamalı oynadı ki bursaya sattık. Tolgahan dan daha iyi tolgahan İn yaptığı hataları o da yapabilir. Tolgahan gider o kalır. Sergio için sezon başında iyi topçu demiştim belli ediyor. Çok yere atıyor kendini hakemler sonuçta bu ligin hakemleri az çok tanıyorlar futbolcuları. Yarın bir gün ciddi bişey olur lehte karar vermez. Sergen bomba gibi girdi ama toparladı sonradan
Reply
13-12-2020, 21:43,
(13-12-2020, 21:37)ArmanınPeşinde Wrote: Ben oturduğum yerden 3 gol yedim bugün, takım nasıl yemedi hiçbir fikrim yok. Big Grin

Big Grin

Ayaklarım buz kesti 20. dk'dan maç bitene kadar. Maç bitince de geçmedi o gerginlik. Kasıla kasıla bir haller oldum. Aha dedim diarra attı golü. Aha dedim yedik bu sefer, aha bu karambolde penaltı, gol birşeyler olacak. Çok şükür bitti. Allah herkese Hakan Keleş şansı versin diyor ve çekiliyorum.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
13-12-2020, 21:55,
Şans deyin bal deyin ama adam bizi haftaya yenersek lider yapacak pozisyona getirdi.Eleştirmeye devammı etsek yoksa artık destek mi versek bilemedim.En azından bubsene düşme derdimiz olmayacak
Genç Çotanaklar

Reply
13-12-2020, 21:57,
O değilde Hakan Keleş iyi piyasa yaptı Big Grin

Hani biz içerdeyiz, hocanın potansiyelini ve şanslı olduğunu görüyoruz

ama diğer takım taraftarları, yönetimleri, başkanları falan bunu bilmiyor. Yani adam bizden sonra işsiz kalmadan 2 tane daha takım çalıştırmayı garantiledi Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-12-2020, 21:59,
Ayı Ümit istifa etmiş olan adama oldu  Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
13-12-2020, 22:02,
Ümit ayısınıda gönderdik ya değmeyin keyfime
Genç Çotanaklar

Reply
13-12-2020, 22:16,
Ümit Özat gitmese iyiydi. Ne kadar çok hafta o kadar iyiydi. Smile
Reply
13-12-2020, 22:32,
Smile Ümit maç sonunda belli etti zaten bazı şeyleri maç sonu röportajı çok iyidi. Sizden önce forvette aynısı söyledi dedi muhabir o da dedi ki beceriksizim diyemiyor ama şanssızız diyor.
Reply
13-12-2020, 22:37,
Giresun spor fena çarptı
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)