Kadro farkı belli oluyor ama mücadelemiz yerinde hüsam az daha penaltı yaptıracaktı böyle penaltı yaptırmışlığı çok. İkinci yarı sanki beraberliğe yatacağız gibi görünüyor tek gollede maglup olabiliriz onun için atmalıyız başka çare yok.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 03-01-2021, 16:49 by sy200028.)
(03-01-2021, 16:46)maicon_28 Wrote: oyun düzeni anlamında bizden çok daha iyiler, biz daha çok takım ruhuyla Ya Allah Bismillah diye oynuyoruz
ilk 10-15 dk öyleydik ama sonra fabrika ayarlarımıza döndük resmen. oyunun tek hakimi oldular hem topa sahip olma hemde pozisyon açısından tek kale oynadılar. biz ise tamamen afalladık birden, her topta hatalı paslar çıkışlar, bize yakın olsa vile müdehale edememeler falan.
Şu an takımda bir şeyler yapmak isteyen bir tek Sergio var. Onurcan'a da keza Allah zeval vermesin. Yalnız şunu da söylemek lazım, Uzodimma'nın kaptığı topta faul falan yok, keza Hüsam'ın pozisyonunda da. Kornerde Thuram'ın bariz elini görmeden devam ettirdi. Bu Özgür Yankaya sıkıntılı olacak bu maçta.
Hem 11 hem de kulübe anlamında bizden çok daha iyiler, o nedenle ben sahadaki futbolu çok sorgulamıyorum, bu kadar olur anca, gönül galibiyet istiyor ama ben mac öncesi olduğu gibi şu halde beraberliğe raziyim