2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Hâlâ ısrarcıyım devre arası transfer bizim takıma gereksiz. Devre arası alınan oyuncular bize fayda sağlamıyor. Hatta faydayı bırak zarar veriyor. Skrbic ve amed midir abed midir nedir o mesela.
09-01-2021, 21:44
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Tahtayı açmayalım! Kimya bozulmasın, mevcut 18 veya 18 adayı futbolcularının transfer, teklif vb unsurlarla kafası çelinmesin yeter.

Böylece kümede kalırız Big Grin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
09-01-2021, 22:06
Website Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Şöyle düşünelim bu sene hiç yoktan Erolcanı kazandık ,üstüne kaleyi onurcan devraldı fatih yılmaz kupa maçında göze batmadı fizik gücü çok iyi kalede Gökhan cörütte güven verdi bence transfer işini bir yana bırakıp altyapıyı biraz daha silkelememiz lazım yeni erolcanlar muhakkak çıkacaktır, Hakan hocayı ilk haftalarda eleştirdim ama adam hak edene formayı veriyor helal olsun bizim bu sene ki başarımızın tek sırrı özümüze dönmemiz umarım sezon sonuna kadar herşey yolunda gider toteme devam Big Grin
09-01-2021, 23:08
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Takım ortamı, maddi elverişsizlik, gelen oyuncunun takımı bozma ihtimali vs. hepsi tamam ama transfersiz bence büyük risk almış oluruz.
Şöyle düşünelim, artık biz bir hedef takımıyız. Son 2-3 hafta hariç çok göze batmadık ama ne zamanki Ads'yi yendik, orada işin rengi değişti. Bizimle oynayacak olan takımlar bundan sonra farklı oynayacaklardır. Öne geçerlerse ölümüne savunacaklar, oyuncuları yerden kalkmayacak, gereksiz sertliklere başvuracaklar. 1.lig öküz futbolcularla dolu, Allah korusun birisi taban girdi Sergio'yu sakatladı ve sezonu kapattırdı. E o zaman ne olacak?
Ben her ihtimale karşılık 6-8 numara, santrafor, kanat veya stoper mevkilerinden hiç değilse 1-2 tanesine yerli transferi yapılması gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki Erkan Zengin, Volkan Şen gibi oyuncular değil kastım. Genç, dinamik, mücadele edecek oyuncular olması gerekir ki süper ligden kiralamak bunun için iyi bir çözüm olabilir.
09-01-2021, 23:47
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
Kongre tarihinin çok geç bir tarihe alınmasından dolayı , Giresunsporumuzun sezon başı transferlerinin aceleye getirilmesi sonucunda;
1. Kadro matematiği yanlış yapıldı ve maalesef genel kadro derinliği yetersiz kaldı (kilit futbolcular sakatlanır veya ceza alırsa alternatifleri yok veya yakın kalitede değil).
2. Yerli futbolcu sayısı eksik kaldı (stoper, solbek, ön libero, santrafor, iki yönlü oynayabilecek açık).
3. Yabancı futbolcu kalitesi yeterli düzeyde olamadı(diğer yabancı futbolcular da Diarra, Nalepa, Sergio ve Balde kalitesinde olsa idi, puan farkı çok daha farklı olabilirdi).
Bu nedenle, maddi imkan oluşturulabilirse, ara transferde mutlaka Süper Lig'den 3-4 genç ve katkı sağlayacak hazır oyuncu alınmalıdır.
10-01-2021, 13:08
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(09-01-2021, 23:47)bulancak28 Wrote: Takım ortamı, maddi elverişsizlik, gelen oyuncunun takımı bozma ihtimali vs. hepsi tamam ama transfersiz bence büyük risk almış oluruz.
Şöyle düşünelim, artık biz bir hedef takımıyız. Son 2-3 hafta hariç çok göze batmadık ama ne zamanki Ads'yi yendik, orada işin rengi değişti. Bizimle oynayacak olan takımlar bundan sonra farklı oynayacaklardır. Öne geçerlerse ölümüne savunacaklar, oyuncuları yerden kalkmayacak, gereksiz sertliklere başvuracaklar. 1.lig öküz futbolcularla dolu, Allah korusun birisi taban girdi Sergio'yu sakatladı ve sezonu kapattırdı. E o zaman ne olacak?
Ben her ihtimale karşılık 6-8 numara, santrafor, kanat veya stoper mevkilerinden hiç değilse 1-2 tanesine yerli transferi yapılması gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki Erkan Zengin, Volkan Şen gibi oyuncular değil kastım. Genç, dinamik, mücadele edecek oyuncular olması gerekir ki süper ligden kiralamak bunun için iyi bir çözüm olabilir.

Kesinlikle çok doğru ve gerçekleşme ihtimali çok yüksek tespitler. Ama gel gelelim diğer tarafta, takım uyumunun bozulma ihtimali bu saydıklarından daha tehlikeli. Şuan verim aldığımız oyuncular birer yıldız adayı oldukları için değil, müthiş bir sahiplenme takım olma olgusunu yerleştirdiğimiz için formayı terleten herkes herşeyini ortaya koyuyor. Bunu kaybederek eğer, Sergio dan zaten verim alamayacağız. Valla onun yerine sakatlanma riskini göze alırım malesef. 

Son cümleye gelirsek, kesinlikle bizim ilacımız şuan tamda bu aslında. Ama gerçekçi olmakta fayda var. Allah aşkına sen(şahsına söylemiyorum tabiki, genel) ihtimal veriyor musun yönetimin aylardır potansiyeli olan genç oyuncuları takibe alıp şuan imza attırmak için aklında olan isimleri belirlediğine? Elbette hayır. Çok afedersin lokantaya oturup çorba sipariş eder gibi menejere gidip oyuncu sipariş edeceğiz. Bu şekilde transfer yapmak, yukarıda saydıklarından çok daha büyük bir risk şuan. 

Sezon başı kadro oluşurken kaç kişi ilk 2 den çıkacağımıza ihtimal veriyordu? İlk yarıyı lider bitirmek zaten ummadık anda çıkmış bir piyango gibi. Transfer her zaman yapılır ama bu takım ruhunu yakalamak kaç yılda bir kere olur. Ha diyeceksinki bu sene çıkamazsak, birdaha bukadar müsait olmayacak ligin zorluk düzeyi falan. oda çok doğru. Ama bunu sene başında düşünüp ona göre takım kuracaktık. Biz zaten süper lige çıkacak bir transfer politikası izlemedik malesef. Şimdi bir anda böyle şans kapımıza gelmişken, o şansımızı sonuna kadar zorlamak daha mantıklı. (O şanstan kasıt takım ruhu).
10-01-2021, 16:18
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Başkanın açıklamaları transfer olmayacak minvalindeydi, bugün de transfer olmayacak demiş 25 tane aslan gibi oyuncusu varmış.

Devreye girmeden düşündüğüm olacak gibi, mevcut yönetimin hem futbolculara ödenecek 4 Milyon hem de transfer tahtası için 8 Milyon toplamda 12 Milyon bulmasının imkanı yok, sene başında bile sel olmasa tahtayı yine açamayıp rezil edeceklerdi bizi, mevcut yönetimin benim gözümde hem Bozbağ'dan hem de Sacit'den hiç bir farkı yok, aynı vizyon aynı kafa.

Daha önce de yazdım bana göre bu kadronun takviyesiz şekilde ilk 2 yapmasının imkanı yok, söyle bir fırsat sezonunu değerlendirmezsek sittin sene çıkamayız bir daha.

Son olarak başkanın dürüst olması lazım, kadromuz yeterli diyip transfer yapmamak başka, bizden bir halt olmaz tahtayı açtıramıyoruz demek başka.
11-01-2021, 00:24
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Tahta açık olsa lider takıma dünya kadar menajer itelemesi futbolcu gelirdi. Kapalı olunca gerek yok deniyor doğal olarak. tahtayı açtırıp üstüne transfer yapmak için sağlam yapı lazım. Bilemiyorum belki de hayırlısı budur.
11-01-2021, 12:27
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Neyse en azından beklentimiz olmayacak transfer konusunda ama siyasi iktidarın desteği ile gelen yönetimin lisansları yetiştirememesinden tut şuan tahtayı açamamasını başarısızlık kabul ederim bazı arkadaşlar yönetimi ve hocayı başarılı buluyor yanıldık diyor şahsen Hakan Keleş konusunda hala şüphelerim var oyunu okuma konusundan tut hamlelerine kadar ama forma adaleti oyuncuları motive etmesi güzel bunda tabi kazanma seriside önemli buna rağmen şansımızında yanımızda olduğu 7-8 maç var bunu da görmezden gelemeyiz herşeye rağmen ilk yarıyı lider bitirdik bu fırsat bir daha gelmez 1-2 transfer şart gibi.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
11-01-2021, 19:11
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(11-01-2021, 12:27)Yaglidereli Wrote: Tahta açık olsa lider takıma dünya kadar menajer itelemesi futbolcu gelirdi. Kapalı olunca gerek yok deniyor doğal olarak. tahtayı açtırıp üstüne transfer yapmak için sağlam yapı lazım. Bilemiyorum belki de hayırlısı budur.

dimi ama.. bazı acı gerçekleri kabullenmezsek bizden bi cacık olmaz arkadaşlar. Bu ligde biz nasıl diğer takımları da artık tanıyorsak, diğer takımlardaoyuncu ve hocalarda ve dahası menejerler de bizi tanıyor haliyle. menejer olduğunu düşün. Elinde bu ligi sallayacak, hani adam yiyor diye tabir ettiğimiz sağlam yabancıların varsa, mevcut değerine %50 daha ekleyip (+ menejerlik ücreti falan) ADS veya samsuna öneririrsin, yada itelersin diyelim. Yok saatçiden hallice bi siyahi varsa elinde hemen koş Giresun'a, asla geri çevrilmezsin. Kale arkasında bile çalım atan über hiper süper mega yıldız transferimiz hala akıllarda.. Bunu bile bile birkaç nokta transfer iyi gelirdi demek fazlaca polyannacılık oynamak anlamı taşıyor artık. Oysa hepimiz biliyoruz ki bugün tahta açılsa yine herzamanki gibi "ya tutarsa" politikası izlenecek. Tutmazsa bu sezonda çöp. Ki şimdiye kadar tutan çok düşük bir orandır heralde. Ha yoksa kadro yeterliliğini konuşacak olsak, şuan çoğu oyuncumuz şampiyon takımın as 11 i kalitesinde değil. Bunu kimse inkar edemez zaten, normal şartlarda transfer şart oğlu şart ama biz normal takım değiliz, probem orda.  Ama bugünlük imkanlarımız bundan ibaret. Bizi bu noktaya bu oyuncular getirdi, bundan sonrasına da bu oyuncular götürecek yada götüremeyecek.
11-01-2021, 22:58
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)