cotanak88
Posting Freak

Threads: 34
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(17-01-2021, 02:34)genoa28 Wrote: Ben çoğunuza katılmıyorum, sene sonu ilk 2'de muhtemel Samsun, Adana Demir ve Altay üçlüsünden ikisini görürüz, kadro kalitesiyle Adana Demir, hoca faktörüyle Altay biraz daha öndeler.
Biz zaten sene başı şampiyonluk için takım kurmamışız başkanın kendisi de bizzat söylüyor, mevcut durumda bile çok net bir şampiyonluk hedefinin olduğunu düşünmüyorum ben
Ben şahsen hem takımdan hem yönetimden şampiyonluk filanda beklemiyorum ama verilen demeçlere ayar oluyorum, çık delikanlı gibi de ki açamıyoruz tahtayı, kadro yeterli vs deme mk, değil abi kadron yeterli değil, rotasyonun dar abi senin
Bir de Giresun'da epey uzun zamandır iyi kadrolar değil iyi takımlar goy goyu var, epey uzun süredir sene sonu bu goy goydan dolayıdır ki süper lig hayallerimizi bir sonraki seneye erteliyoruz, umarım bu sene aynısı olmaz Hocam bende sana katılmıyorum 2.lig şampiyonluğumuzda da transfer yapamamıştık yedeklere baktım o sezon sağ bek falan değiştiriyormuşuz oyuna etki edecek oyuncumuz yokmuş bu sene o seneden daha iyiyiz, ha sen şimdi burası 1.lig rakipler güçlü falanda diyebilirsin ama herşeyin başı inanmaktan geçiyo ,isterse rakipler 100 milyon lira harcasın oyuncularımız bu sene çıkmayı kafaya koydularsa yönetimde üzerine düşeni yaparsa bu takım çıkar ben o havayı görüyorum unutma büyük fetihler inançla yapılır
|
|
| 17-01-2021, 18:47 |
|
genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(17-01-2021, 18:47)cotanak88 Wrote: Hocam bende sana katılmıyorum 2.lig şampiyonluğumuzda da transfer yapamamıştık yedeklere baktım o sezon sağ bek falan değiştiriyormuşuz oyuna etki edecek oyuncumuz yokmuş bu sene o seneden daha iyiyiz, ha sen şimdi burası 1.lig rakipler güçlü falanda diyebilirsin ama herşeyin başı inanmaktan geçiyo ,isterse rakipler 100 milyon lira harcasın oyuncularımız bu sene çıkmayı kafaya koydularsa yönetimde üzerine düşeni yaparsa bu takım çıkar ben o havayı görüyorum unutma büyük fetihler inançla yapılır 
Valla Hocam bizim o sezonki şampiyonluğumuz belki 25-30 sene de olabilecek bir durumdu, çok büyük bir sürprizdi bizim yaptığımız.
Tabii ki bir hedef için en öncelikli şey inanmaktır hiç şüphe yok âmâ hayatın da gerçekleri var, ben şahsen mevcut kadronun şampiyonluk için yetersiz olduğunu düşünüyorum ama size de saygım var, 15 yıldan uzun süredir yazarız forumlarda ve genelde de Giresunspor hakkında haklı cikariz ama umarım bu kez siz haklı çıkarsınız, bunu çok isterim.
|
|
| 17-01-2021, 23:35 |
|
|