Samsunspor- Giresunspor
bulancak28 Offline
Posting Freak
*****

Posts: 2,159
Threads: 3
Joined: Apr 2017
RE: Samsunspor- Giresunspor
Tuzla dağıldı iyice, ne haftaya Samsun'u yenebileceklerini ne de son haftaya iddialı gireceklerini sanmıyorum.
21-03-2021, 15:56
Reply
123456 Offline
Posting Freak
*****

Posts: 2,915
Threads: 7
Joined: Oct 2008
RE: Samsunspor- Giresunspor
(21-03-2021, 15:56)bulancak28 Wrote: Tuzla dağıldı iyice, ne haftaya Samsun'u yenebileceklerini ne de son haftaya iddialı gireceklerini sanmıyorum.

Son gol bombok etti ya. Yinede fikstürde boşa çıkmış Tuzla en çok bize yarar.
21-03-2021, 16:19
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak
*****

Posts: 2,876
Threads: 2
Joined: Oct 2009
RE: Samsunspor- Giresunspor
Tuzla bize iddaalı gelmesin işimize gelir.
21-03-2021, 16:22
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak
*****

Posts: 1,930
Threads: 14
Joined: Mar 2012
RE: Samsunspor- Giresunspor
Akhisar öne geçti. Fırat Gül ile onlar da bir momentum yakaladı yalnız. Kolay maç yok.
(This post was last modified: 21-03-2021, 17:37 by ArmanınPeşinde.)
21-03-2021, 16:39
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak
*****

Posts: 2,159
Threads: 3
Joined: Apr 2017
RE: Samsunspor- Giresunspor
(21-03-2021, 16:39)ArmanınPeşinde Wrote: Akhisar öne geçti. FıratGül ile onlar da bir momentum yakaladı yalnız. Kolay maç yok.

Samsun İstanbul neyse Eskişehir Akhisar o. Asla 3 puan garanti değil.

Ama her halükarda küme mücadelesinin devam etmesi bizim lehimize. Bizim oradan bir tek Akhisarla maçımız kaldı. Altay falan hep alt sırayla oynayacak.
(This post was last modified: 21-03-2021, 16:48 by bulancak28.)
21-03-2021, 16:44
Reply
semiko Offline
Posting Freak
*****

Posts: 2,157
Threads: 0
Joined: Feb 2019
RE: Samsunspor- Giresunspor
(21-03-2021, 16:39)ArmanınPeşinde Wrote: Akhisar öne geçti. FıratGül ile onlar da bir momentum yakaladı yalnız. Kolay maç yok.

Fırat hoca için ilk geldiğinde korkulmaaj gerektiğini belirtmiştim. Allah vere ki Akhisar bize kadar garantiler
21-03-2021, 17:02
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak
*****

Posts: 7,391
Threads: 5
Joined: Aug 2008
RE: Samsunspor- Giresunspor
Keçiöğren ve Tuzlanın bizim maça kadar iddasızlaşması işimize gelir Tuzla zaten ilk altı defterini kapamış gibi Keçiöğren bugün yenilirse büyük yara almış olurlar.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
21-03-2021, 17:03
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak
*****

Posts: 2,159
Threads: 3
Joined: Apr 2017
RE: Samsunspor- Giresunspor
Keçiören 2-1 yaptı
21-03-2021, 17:35
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak
*****

Posts: 7,391
Threads: 5
Joined: Aug 2008
RE: Samsunspor- Giresunspor
Arada çok uçurum oluştu düşme hattındaki takımları üstteki takımlar rahat yenebilecek duruma geldi ilkaltı iddasıımdan uzak kalıp düşmeden paçayı sıyıranlar bundan sonra maça hiç asılmazlar. Onun için bizim maç kaybetme lüksümüz yok. En zor seri bizde İstanbul ve Eskişehiri yenip psikolojik olarak üstünlüğü tamamen ele almak lazım geriye kalan maçlarda Keçiöğren Altınordu demir maçlarına kredili çıkmak zorundayız. O yüzden İstanbul maçı çok önemli. Hoca Altınordu İstanbul maçının tamamını defalarca izlemeli Altınordu pres ve sertlikle işi götürdü öne geçtikten sonra bir ara bocaladı. İstanbul iyi bastırdı. Ayağa rahat pas yapmalarına izin verirsek çok yorarlar bizi
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 21-03-2021, 18:19 by sy200028.)
21-03-2021, 18:16
Reply
kerasus Offline
Posting Freak
*****

Posts: 4,468
Threads: 5
Joined: Nov 2012
RE: Samsunspor- Giresunspor
12 maçlık seri ile devam ettiğimiz dönemde samsunlular "yatarak kazanıyorlar yeeaa" diye kudurdukça tamda böyle bişey istiyordum. maç boyu yatalım top tamamen onlarda olup gol atamasınlar ve biz 90 da kitleyip kazanalım diye.. kaybetmek bir yana daha bir koyar dedim böyle kaybetmek. la kelimesi kelimesine tuttu lan içimden geçenler  Big Grin

harbiden Allah herkese hakan keleş şansı versin. düşme potasındaki takımlara bile g.t zoruyla tutan, biraz daha üsttekilere karşı ise çok feci elde patlayan taktik ile sezonun maçına çıkmak hiçte akıl karı değil bana kalırsa. gerçi buna taktik bile denemez ama bir şekilde tuttu işte. sezon sonu en iyi taktiği yapan değil en çok puan toplayan çıkacak sonuçta. bana göre bu galibiyet 3 puandan çok fazlasıydı. nasıl bir altay yenilgisi ile takım bir anda dağıldıysa böyle sansasyonel bir galibiyetle de tekrar momentumu yakalayabilir. biz o ümraniye bandırma maçlarındaki eli ayağına dolaşan basit hatalar yapmazsak zaten zaten yürür gideriz. cidden güzel savunmamız var. ki bu maçın geniş özetini de izledimde, pozisyonları yok. yani tüm tehlikeli atakları, ileri de çok adamla bulunup müsait şut pozisyon bulabilmek. tek bir tane bile organize tehlike yok.

diğer maçlarda tuzla ve akhisar kazansa süper olacaktı, özellikle akhisar galibiyeti çok önemliydi aslında. onlar kaybedip birde bolunun kazanması çok kötü olmuş. rakiplerin bundan sonraki maçları formaliteye döndü resmen. 

bizim fikstüre gelirsek, evet zor. ama hiçbirisi ilk yarıda oynadığımız zamankinden daha zor değil ADS haricinde. Keçiörene lider iken deplasmana gittik. şimdi belki iddiası bile yokken içeride oynayacaz. Tuzla desen liderlik potasındaydı 3 attık. şimdi tamamen gazozuna maç olacak son hafta. akhisar desen 2-0 dan bursaya maç vermiş takım. düşmek için uğraşıyorlar adeta. e zaten birde eses maçı var. Bir tek ADS deplasmanı çok zor, ki orada da bir beraberlik fazlasıyla işimizi görür. 

son olarak, bu GZT olayı bize çok iyi geldi. Kimseni ruhu duymayacaktı taşlandığımızı, hatta samsun lobisi belki bizi suçlayıp mağdur edebiyatı bile yapardı. Şimdi ise rezil oldular resmen.
21-03-2021, 20:30
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)