29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor
10-04-2021, 21:17,
RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor
ne adana demir ne de samsun sonuna kadar tulum çıkaramaz geçsinler o işi haftaya ilk 2 için son umutlarını ; ilk 6 ya tutunmak isterse ise saldıracak oynayacak altınordu bu demiri yer, ha keza menemen samsuna direnç gösterir samsun oyunu açmayan takımları zor yener tomanede sakatlandı ki !
Başkentten !
Reply
10-04-2021, 21:19, (This post was last modified: 10-04-2021, 21:20 by yirmisekiz.)
3 sarisi var diye mi oynatmadi adami. Ne saçma bir sey? Bizim Menemen macondaki kaleci gibi tam bir amator cocuk. 3. golde topa elini uzatsa faul olacak. Cok bedava bir gol
Reply
10-04-2021, 21:25,
(10-04-2021, 21:07)bulancak28 Wrote: Salı günü Giresun'da hayat duracak yemin ederim şimdiden ter basıyor...

Allah'ım şu ligi kazasız belasız bitirmeyi, süper denen ligi bir kere bile olsa görebilmeyi nasip et!

Amin amin amin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
11-04-2021, 00:08,
ADS'ye yenilmediğimiz sürece ADS'nin ulaşabileceği en yüksek puan baremi 68. Bu durumda 8 puan yeterli olacak. 2 galibiyet, 1 ADS beraberliği, 2 diğer beraberlik yetiyor.

ADS'ye mağlup olup ikili averajı korursak bu sefer en yüksek puan baremi 70 olur. Bu durumda da 10 puan, dolayısıyla ADS mağlubiyeti dışında 3G 1B gerekir.

ADS'ye mağlup olup ikili averajı da koruyamazsak, 71 yapmamız lazım en az. 3G 1B durumunda 70 oluyor. Dolayısıyla geri kalan 4 maçta da galibiyet almamız lazım.

ADS maçından galibiyet çıkarırsak en yüksek puan baremi 67 olur. İkili averaj da bizde olacağı için, ADS galibiyeti hariç, 2 galibiyet 1 beraberlik yetiyor.
Reply
11-04-2021, 00:33,
Adana Demir bugün berabere bile bitirse fişi çekiyorduk, şimdi hafta içi Altınordu'dan kıyak bekleyeceğiz
Reply
11-04-2021, 00:38,
(11-04-2021, 00:08)ArmanınPeşinde Wrote: ADS'ye yenilmediğimiz sürece ADS'nin ulaşabileceği en yüksek puan baremi 68. Bu durumda 8 puan yeterli olacak. 2 galibiyet, 1 ADS beraberliği, 2 diğer beraberlik yetiyor.

ADS'ye mağlup olup ikili averajı korursak bu sefer en yüksek puan baremi 70 olur. Bu durumda da 10 puan, dolayısıyla ADS mağlubiyeti dışında 3G 1B gerekir.

ADS'ye mağlup olup ikili averajı da koruyamazsak, 71 yapmamız lazım en az. 3G 1B durumunda 70 oluyor. Dolayısıyla geri kalan 4 maçta da galibiyet almamız lazım.

ADS maçından galibiyet çıkarırsak en yüksek puan baremi 67 olur. İkili averaj da bizde olacağı için, ADS galibiyeti hariç, 2 galibiyet 1 beraberlik yetiyor.

Hocam Altay'ı unutuyorsun. Ads'ye karşı berabere kalsak dahi Altay'ın tekrardan farkı 5'e düşürme şansı oluşuyor. Yani ADS mağlubiyeti durumunda Altay tekrar matematiğe girer (Ankaraspor ve Adanaspor ile oynuyor, rahat 6 puan alırlar)
Reply
11-04-2021, 00:39, (This post was last modified: 11-04-2021, 00:42 by ArmanınPeşinde.)
(11-04-2021, 00:38)bulancak28 Wrote:
(11-04-2021, 00:08)ArmanınPeşinde Wrote: ADS'ye yenilmediğimiz sürece ADS'nin ulaşabileceği en yüksek puan baremi 68. Bu durumda 8 puan yeterli olacak. 2 galibiyet, 1 ADS beraberliği, 2 diğer beraberlik yetiyor.

Hocam Altay'ı unutuyorsun. Ads'ye karşı berabere kalsak dahi Altay'ın tekrardan farkı 5'e düşürme şansı oluşuyor. Yani ADS mağlubiyeti durumunda Altay tekrar matematiğe girer (Ankaraspor ve Adanaspor ile oynuyor, rahat 6 puan alırlar)

Yok aklımda da üşendim 3 takımlı hesaplama yapmaya Big Grin

Şimdi şöyle kısaca baktım da, Altay maksimum 68 yapabiliyor bu saatten sonra. İkili averaj onlarda, o hesapta da minimum 69 puan yapmamız lazım yani.
Reply
11-04-2021, 05:33,
Samsun nekadar rahat fikstür kalsa da bu futbolla 5 te 5 yapamaz. Tabi bu normal şartlar için geçerli. Ama hakemlerle, ama parasıyla bir şekilde alır artık maçlarını. Rakiplerin hepsi de gazozuna oynayan takımlar bundan sonra. Keza ADS de hiç ışık vermiyor ama aynı durum onlar içinde geçerli. Ha ama yok gerçekten maçlar sahada oynanırsa hepsine karşı çok büyük avantajımız var; Hakan Keleş Balı. Seneye de istediği maaşı verelim, hatta boş sözleşmeyi imzalayıp önüne koyalım istediği tüm şartları yazsın ve bir şekilde takımda kalsın. Ama mümkünse Teknik direktörlük yapmasın. klüpte tesislerde boş boş gezinsin ama yeterki teknik direktörlük lisansını tamamen yırtsın ve birdaha kimsenin başını yakmasın.
Reply
11-04-2021, 11:20,
SAMSUN - BALIKESIR MACININ POZISYONUNU GÖSTERIYOR TV LER BAL GIBI GOL BUNDAN DAHA NET GOL OLMAZ BU KAdar net pozisyonu hakemler nasil obsayt DEDI EN AZ 2-VEYA 3 METRE GERIDEN CIKIYOR BALKESLI OYUNCU TAM BIR HAKEM FACIASI GERCI BIZIM ISIMIZ SAMSUNLA DEGIL GIBI GÖZÜKÜYOR BIZE YETISME IHTIMALI OLAN 2 TAKIM ADANA DEMIR VE ALTAY ALTAY A 7 PUAN FARK ATMISIZ YANI ALTAY 2 GALIBIYET BILE FAZLA ALSA BIZ YINE 1 PUAN ÖNDE OLUYORUZ BEN ADANA DEMIR DEN CEKINMIYORUM NEDENSE HIC IYI BIR TOP OYNAMIYORLAR BIZIM TAKIMI YENME SANSLARI ZAYIF BIZ ORDAN BIR BERABERLIK VEYA GALIBIYET ALDIKMI BU IS BITER GIBI GELIYOR BANA BENIM SIKINTIM SALI GÜN OYNAYACAGIMIZ KECI MACI BIZ BIR KERE SU KECI YI YENELIM DIYERLERINI SONRA KONUSURUZ BENIM ICIN SU ANDA EN ÖNEMLI MAC KECI MACI BASKILI PRESLI OYUNA BASLAYIP GOL BULMALIYIZ MAC BITIMINE KADARDA DEFANS A YASLANMA ISINI BIRAKMAK LAZIM HA BU DEMEK DEYILKI DEFANS YAPMA TABIKI DEFANSINI COK SAGLAM TUTACAKSIN BIRDE SU SERGEN IN GÖRDÜGÜ BOSU BOSUNA SARI KART COKMU COK CANIMI "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" INSALLAH KECI MACINDA KART GÖRMEZ BIR DE SU NALEPA DENEN ADAM KABADAYIMIKI O KADAR ADAMLARI DÖVECEK GIBI DAVRANIYOR ORDA BIR KIRMIZI GÖRSE IDI TAKIM 9 KISI KALACAK VE SONRAKI MACLAR KADRO EKSIKLIGI YASAYACAKTIK BUNUN GIBI BIRINE ISTANBUL DA SARIYER MACI VARDI SARIYER IN HOCASI YILMAZ VURAL DI SAHANIN ICINE GIRDI BÖYLE HARAKET YAPAN OYUNCUSUNA ÖYLE BIR SAMAR VURDUKI SESI FIZAN DAN DUYULDU NALEPA NIN O HARAKETLERINI GÖRÜNCE SAHAYA GIRIP ONA ÖYLE BIR SAMAR VURMAK GEREKIYORDU
Reply
11-04-2021, 12:14,
Dün akşam TRT Sporda Balıkesirin golünü tekrar tekrar verdiler. Tüm yorumcular şaşırdı böyle bir hataya. Hatta maçın görüntü yönetmeni yan hakemin oyuncuyla aynı hizada doğru pozisyonda olduğunu söyledi. Diyet ödendi bana kalırsa.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)