30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü
14-04-2021, 21:45,
RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü
(14-04-2021, 21:24)semiko Wrote: Baba biz takım olmuşuz ya. Başkanın konuştukları maç sonrasında karşılama falan çok duygulandım

Benden önce yazmışın aynı duyguları paylaşıyoruz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
14-04-2021, 22:57, (This post was last modified: 14-04-2021, 22:58 by sy200028.)
Altınordunun ilk altı iddiası devam ediyor ama arkadan keçi geliyor. Bunlar şimdi herkese yenildi. Şeyleri bize kalkar. Nalepa sergio diarra Sergen üç sarı kartları var. Aman dikkat Altınordu maçında bunların eksikliği çok hissedilir. Bir başka konu şurada bir ay kaldı. Aman gözünüzü seveyim covid movid belasına bulaşmayalım Dün akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i görüntüler çok hoş görüntüler degildik maske yoktu bir çok futbolcımızda. Yine tekrarlıyorum işleri son haftaya bırakmayalım çok çakallık döner. Adanademir maçında beraberlik veya galibiyet alalım fişi çekelim.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
14-04-2021, 23:02, (This post was last modified: 15-04-2021, 01:54 by genoa28.)
(14-04-2021, 19:51)maicon_28 Wrote:
(14-04-2021, 15:31)genoa28 Wrote: Menemen o sığırca gölü yemese bugün şampiyonduk

emin misin kanka 
ben de çok ayar olurum son dakikada rakibiin aldığı 1 puana (biraz nankörüm Big Grin )

cidden Samsun'un aldığı 1 puan bu kadar değerli mi

Kanka Samsun mağlup olsa aramızda ki fark 6 puan olacaktı, bizim de o durumda iki mağlubiyet halkımız olacaktı, yani biz kesin çıkmıştık bitmişti iş ama şimdi hala bir risk var
Reply
15-04-2021, 01:48,
Altınordu konusunda rahat olun adamların süper lige çıkmak gibi bi amaçları yok, samsun başkanı da bugün çok agresif bi açıklama yapmış gereksiz olmuş bence yani. Bu ligde herkes herkesten puan alır kaldı ki play-off var daha. Enseyi karartmadan moral bozmadan son haftalarda bir bütün olmak lazım bu bizim için de geçerli. Artık ne olursa olsun her kararda her kötü sonuçta dahi takıma full destek olmak lazım. Yolun sonu süper lig bu sefer kaçamaz artık.
Reply
15-04-2021, 03:59,
Maçtaki iftar baya mevzu olmuş haberlere falan da çıkmış keçiörenlilerle röportaj yapmışlar. Bu kadar ilginç mevzu muydu yav bu, ben açıkçası pek şaşırmamıştım olaya
Reply
15-04-2021, 04:54, (This post was last modified: 15-04-2021, 05:04 by maicon_28.)
(15-04-2021, 03:59)bulancak28 Wrote: Maçtaki iftar baya mevzu olmuş haberlere falan da çıkmış keçiörenlilerle röportaj yapmışlar. Bu kadar ilginç mevzu muydu yav bu, ben açıkçası pek şaşırmamıştım olaya

Kanka iftar yapmaları bence de gayet normal ben de şaşırmadım. Daha önce örnekleri olmuştur
Asıl bomba, kimsenin farketmediği konu ; Keçiören kalecisinin tam 11.dakikada sakatlanma numarası yapıp, oruçların açılması için zorunlu olarak oyunun durmasını sağlaması Big Grin Bu sayede toplu iftar yapıldı.

Başka farkeden oldu mu ? Big Grin

Edit 1 : Röportajda zaten açıklamışlar. Kaleci arkadaşımız orucu açmamız için bilerek durdurdu diye. Şimdi izledim röportajı Smile
Ama ilk olay esnasında da farketmiştim bilerek yaptığını. İftar videosu yayınlanırken ben o kalecinin numara yaptığı görüntüyü de ekler öyle paylaşırdım. Bundan da daha fazla etki yapardı bence
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
15-04-2021, 08:55,
bizimkiler uçak arıyorlarmış direkt adanaya gidebilmek için. aramızda kulüple iletişimi olan varsa desin trabzondan yarın saat 12 de direkt uçak var Big Grin
Reply
15-04-2021, 12:30,
(15-04-2021, 08:55)semiko Wrote: bizimkiler uçak arıyorlarmış direkt adanaya gidebilmek için. aramızda kulüple iletişimi olan varsa desin trabzondan yarın saat 12 de direkt uçak var Big Grin

Adamlar özel uçak istiyor yani takıma ayrılmış buda maçı ciddiye aldığımızı gösterir gerçi çoğu takım özel uçakla gidiyor artık bizim sponsor Anadolu Jet olmasına rağmen takıma özel uçak tahsis edemiyorlar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
15-04-2021, 16:08,
Ankaraspor 1-0
Reply
15-04-2021, 16:23,
Ankara golden sonra 2 pozisyon kaçırdı. Altay tamamen devre dışı inşallah
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)