Adana Demirspor - Giresunsporumuz
18-04-2021, 01:07,
RE: Adana Demirspor - Giresunsporumuz
(18-04-2021, 00:59)maicon_28 Wrote: bugünkü yenilgi 2014'te 1.lige çıktığımız sezonda Hatay yenilgisini hatırlattı şimdi. O zamanda hatırlarsanız son haftalara doğru Hatay deplasmanına gitmiştik, adamlar bizi adeta döve döve net bir şekilde yenmişti. Aynı bugün olduğu gibi. Ama birkaç hafta sonra sezon sonunda çıkan taraf biz olmuştuk. Bu sene de benzer senaryo yaşanır mı.. Çok benzettim

Ama takıma hiç güvenmiyorum, rakip takımlara bel bağlamak dışında ümidim yok..

Valla hocam benim de aklıma o geldi. Meydanda ellerimizde bayraklarla dev ekrandan izlemiştik o maçı. Maçın sonundaki hayal kırıklığı inanılmazdı. 

Aslında bu maçta onun kadar hayal kırıklığı yaşamak anlamsız, Hala avantaj bizde. Oyun oyun diyip duruyoruz ama bu ligde iyi top oynayan kaç takım var? Uzay takımı dediğimiz Samsun'un, 8/8 yapacak dediğimiz Altay'ın hali ortada. Sadece ADS son virajda Samet Aybaba ile kadronun kalitesini ortaya koymaya başladı, e bu da fark yarattı doğal olarak diğer takımlara göre. 

Ben takımın 3/3 yapacak potansiyeline inanıyorum. 12 maç kazanan takım da bu takımdı. Haftalar boyu kalesinde sadece 1 gol gören de bu takımdı. Bu noktadan sonra artık o 7 puan bir şekilde gelecek. Nasıl İstanbul deplasmanında, nasıl Keçiörengücü deplasmanında, nasıl geçen hafta içeride o topu kaleye ittire kaktıra bir şekilde soktuysak, yine sokacağız. Başka çare yok.
Reply
18-04-2021, 01:08,
Nalepa konusunda bende şaşkınım bu adama cidden bişe oldu moralsiz, mutsuz, gergin oyununa etki eden bişe var, geçen maç pozisyonda bizim oyuncu sarı görmesin diye çekti ona bile sardı sinirlenince gözü kimseyi görmüyo...
Başkentten !
Reply
18-04-2021, 01:08, (This post was last modified: 18-04-2021, 01:11 by bulancak28.)
(18-04-2021, 00:59)maicon_28 Wrote: bugünkü yenilgi 2014'te 1.lige çıktığımız sezonda Hatay yenilgisini hatırlattı şimdi. O zamanda hatırlarsanız son haftalara doğru Hatay deplasmanına gitmiştik, adamlar bizi adeta döve döve net bir şekilde yenmişti. Aynı bugün olduğu gibi. Ama birkaç hafta sonra sezon sonunda çıkan taraf biz olmuştuk. Bu sene de benzer senaryo yaşanır mı.. Çok benzettim

Kanka bugün takımı bitiren şey Sergio'nun sakatlanması oldu, yediğimiz ikinci gol tam bir şok golüydü. Bence o an herkesin kafa Sergio'ya gitti mala bağladık. Ha bahane mi, tabi ki değil ama 1-0'dan Sergio'ya kadar olan kısımda yavaş yavaş ritim bulmaya başlamıştı takım, Balde'nin sağa vermediği top olsun, CHB'nin indirdiği top olsun, Nalepa'nın çalımlarla geldiği pozisyon olsun.

Bir de bugün gerçekten Ads kadrosu farkını gösterdi hele Ezeh çok büyük oynadı diyebiliriz. Gökhan İnler bu lige zaten çok fazla olan bir oyuncu, onun dışında Hasan Kılıç gibi 1.ligin en iyi merkez orta sahalarından biri, Rasoul gibi en iyi stoperlerinden birine sahipler. Ayı Ümit ile falan zaman kaybetmese Ads şu an çoktan çıkmıştı bana göre. Altınordu bu kadar güçlü bir takım değil.
Reply
18-04-2021, 01:21, (This post was last modified: 18-04-2021, 01:23 by maicon_28.)
@ArmaninPeşinde
@bulancak28

Kankiler ben kalan 3 haftada Serginho'suz takıma maksimum 4 puan biçiyorum. Maalesef rakipler 4 te 4, 3 te 3 yaparsa çıkamayız. O yüzden rakip takımlara bel bağladım

Bu takım bu kafa yapısıyla, bu taktikle ve Serginho'suz maksimum 4 puan alır.
Hea kafa yapısı ve oyun planı değişir, ne bileyim birden 11'e Himmet, Traore, Uzo falan girer ve dehşet katkı verir o zaman işler değişebilir. Ama dünya yansa CHB'nin oynayacağını bildiğim için değişen bir şey olmayacağını düşünüp bunları söylüyorum.

Bu arada spiker CHB'nin Hatay'daki istatistiğini söyledi o an iyice dank etti. Bu adam zaten Hatay'da da böyleymiş. 34 maç (30 maç ilk 11) sezon boyunca 3 gol 3 asist.
Ee bizde de zaten şuan 2 gol 3 asist. Yani koskoca sezonda maksimum 6 gole katkı verecek birini ilk 11'de sol açığın vazgeçilmezi olarak transfer etmek ve oynatmak rezillik..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-04-2021, 01:30,
Ulan ya şimdi bir video gördüm, güldüm Big Grin

Sanırım Recep Ulu ve birkaç taraftar futbolculara konuşma yapıyor. İşte gaza gelmiş bir şekilde taraftarlar diyor "Buraya kadar siz getirdiniz, inanıyoruz, bundan sonrasını da siz yapacaksınız. Başaracağız, başaracağız, başaracağız" falan diyor.
Eren Tozlu'da "Aynen öyle" diyor Big Grin

Hani böyle capsler, sosyal medyada komik diyaloglar falan olur ya öyle olmuş Eren'in cevabı Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-04-2021, 02:33,
(18-04-2021, 01:21)maicon_28 Wrote: @ArmaninPeşinde
@bulancak28

Kankiler ben kalan 3 haftada Serginho'suz takıma maksimum 4 puan biçiyorum. Maalesef rakipler 4 te 4, 3 te 3 yaparsa çıkamayız. O yüzden rakip takımlara bel bağladım

Bu takım bu kafa yapısıyla, bu taktikle ve Serginho'suz maksimum 4 puan alır.
Hea kafa yapısı ve oyun planı değişir, ne bileyim birden 11'e Himmet, Traore, Uzo falan girer ve dehşet katkı verir o zaman işler değişebilir. Ama dünya yansa CHB'nin oynayacağını bildiğim için değişen bir şey olmayacağını düşünüp bunları söylüyorum.

Bu arada spiker CHB'nin Hatay'daki istatistiğini söyledi o an iyice dank etti. Bu adam zaten Hatay'da da böyleymiş. 34 maç (30 maç ilk 11) sezon boyunca 3 gol 3 asist.
Ee bizde de zaten şuan 2 gol 3 asist. Yani koskoca sezonda maksimum 6 gole katkı verecek birini ilk 11'de sol açığın vazgeçilmezi olarak transfer etmek ve oynatmak rezillik..

O canerle bu caner arasında dağlar kadar fark var. Bindirme yapan, dribbling yapan,adam eksilten, asistin asistini yapan, kaleye etkili şutları olan bir caner vardı. Şimdi sahada ruh gibi dolanan bir caner var.
Reply
18-04-2021, 02:47,
Ümit Şengül'ün maç sonunu dinledim dinlemez olaydım. Hocam net mağlup olmuşuz, adamlar içimizden geçmiş kalkıp diyorsun ki içeriye seyirci almışlar, hakem onlardan etkilendi vs vs. Yahu açık açık söyle oynayamadık mağlup olduk telafi edeceğiz de, delikanlıca söyle bunları. Bahane diye seyirci falan dersen sana kıçıyla güler millet.
Reply
18-04-2021, 04:46,

Aynen aga o sene millet meydandan ayrılırken Selçuklu maçında stattan ayrılırken ümitliydi şuan herkes transta
Reply
18-04-2021, 06:22,
Kilit maç Altınordu maçı şimdi bu hafta Akhisar Altınordu,Tuzla Adanademirle oynuyor 2 takımında ufakta olsa şansları var büyük bir aksilik olmazsa lige havlu atacaklar Altınorduyu yenersek bu işi başarırız ama kadroda ciddi rotasyona ihtiyaç var madem onurcan hatalı goller yedi diye kızağa çekildi tolgahanda çekilecek yoksa kasıt ararım, yine aynı şekilde CHB ve Sadi de artık yeter dedirtti diarra iyiyse Mehmet taş-Diarra stopere himmet sola eren tozlu sağa Traore 10 numaraya geçmeli
Reply
18-04-2021, 11:14,
Aslında skora çok şaşırmadım böyle üç farkla yenileceğimizi düşünüyordum ama Keçi maçı belki beraberliği kurtarırız ümidini aşılamıştı bize ilk yarıda giresunda adamlar dünyaları kaçırdı biz iki sıfır kazandık bu sefer işi sıkı tutup golü erken buldular. Sonrası dagıldık kimi arkadaşlar golden sonra iyi oynadık falan yazmışda fasa fiso rakip bıraktı ta bir iki top çevirdik statta seyirci çokmuş bunlar bizim kötü oyunumuzun bahanesi olamaz Hocasından futbolcusuna berbattık.Tek şansımız Altınordu maçı bu maçta beyler zahmet edip oynasın artık şampiyonluk gidiyor Ahmet vardı Mehmet yoktu gibi bahanelere gerek yok. Çıkan üstünü basını yırtacak gerekirse iki kişilik oynayacak bu maç alınacak. Alamazsak zaten süper ligi unutalım. Şu performansa göre üç maç üst üste kazanacağımızı düşünmüyorum.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)