33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
27-04-2021, 00:11,
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
Adanaya 3000 taraftar alindi yasak gununde. Komik bi rakamda ceza geldi.Bizim yonetim, burokratda biraz agirligini koysun artik. Yillar boyu super lig hayali kuruldu. Son maca geldik.Taraftar gaziyla adana demir nasil oynadi gorduk.Bu yasak sadece giresundami.Ben saglik calisani olarak atkimi takar saglikci kimligimle o stada giderim. Kapidan iceri almayacaklarsa yonetmesinler kulubu. El oglu deplasmanda bile tribun yapdi yasak gununde. 500 kiside olsak takima moral olacak. Kaldiki kuruma teklif geldi isim verilecek
Reply
27-04-2021, 01:28,
Bu hafta 1 puan endeksli oyun oynayan takım ve hocamız da söz artık .....
bizler elimizden geldiğince maddi manevi desteğimizi yaptık yapacağızda eleştiriye bile 2 hafta ara verdim kendi adıma, altay adilik yaparak akhisara cansuyu verdi ama bende şu görüşe katılıyorum akhisarı yenemeyeceksek Lideriz şöyleyiz böyleyiz demeyede çıkmaya da gerek yok, tuzla maçından şöyle korkmuyorum son 3 maça genç kadro ile çıkacağız diye beyanat verdi başkanları onu diyip bize kadro farklı olursa orda da bi zahmet yönetim devreye girsin, lobisini yapsın el nasıl yapıyorsa, yasak gelmesi ile taraftar alınabilecekmi göreceğiz bi kaç kişiden duydum kimlik numaraları ve hes kodları tanımlattılar umarım 1000 gibi de bi rakam girebilir...
Başkentten !
Reply
27-04-2021, 01:42,
(26-04-2021, 23:51)sy200028 Wrote: Şimdi Giresunspor gazete mevzu dönen dolaplar adı altında forzaaltay taraftar grubunun açıklamasını vermişler. Bizim yönetim hadi sessiz kalıyor. Bizim taraftar gruplarımız neden sessiz kalıyor. Kumyalı marmara lı çotanaklar ve diğer gruplar birleşip dönen dolaplara ilgili açıklama yapmıyor. Sanki birisi bize silah doğrulup açıklama yaparsanız direkt üçüncü lige göndeririz tehditini yapmış gibi izliyoruz. Ya bize ses çıkarmayın son iki maçı size aldırıp süper lige çıkaracağız sözü verildi yada gerçekten kendimize çok güveniyoruz saha dışında bişiler dönmüyor.

valla dün akşam bahsettiğin adminin," bilmediğiniz şeyler var" açıklaması, takımın hiçbir şekilde mücadele etmemesi, ortalık yangın yeri iken yönetimin kafasını kuma gömmesi, ümit hocanın laylaylom açıklamaları.. hepsini birleştirince çok kötü senaryolar geliyor aklıma ama kalsın.. yanılmak için dua etmekten başka çare yok şuan
Reply
27-04-2021, 02:33,
Altınordu maçı öncesi ben hiç rahat değilim diye mesaj atmıştım ama hem bu maç hem de son iki maç öncesi çok rahatım, iki maçı alır çıkarız sıkıntı yok, gerisini Samsun düşünsün
Reply
27-04-2021, 15:21,
O değil de Traore kazması biraz düzgün vursa, ya da Balde topu kalecinin üstüne değil yere vursa kazanırdık. 2 pozisyon ligin kaderini etkiliyor. İnşallah aynılarını Akhisar karşısında bulup değerlendiririz.
Reply
27-04-2021, 16:38,
Futbolculara kalsa şampiyonluk kupasını getirmekten bahsediyorlar Altınordu maçında beraberliğe yatarak şampiyonluğu verdiniz inşallah direk çıkma şansını vermeyin kafi fazlasında gözümüz yok bu saatten sonra Allah sonumuzu hayır etsin.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
27-04-2021, 17:16,
(27-04-2021, 16:38)heyulaanil28 Wrote: Futbolculara kalsa şampiyonluk kupasını getirmekten bahsediyorlar Altınordu maçında beraberliğe yatarak şampiyonluğu verdiniz inşallah direk çıkma şansını vermeyin kafi fazlasında gözümüz yok bu saatten sonra Allah sonumuzu hayır etsin.

işte bu tip şeyler tüm umudumu kırıyor vallahi. okadar ezbere ve samimiyetsiz şekilde söz veriyorlarki.. eskiden harbi gaza gelirdik ama sahada tam tersini gördükçe uyanmaya başladık artık. anlaşılan ligi pek takip etmiyor futbolcularda, hala 10-15 farkla lide sanıyorlar kendilerini. başka türlü neye dayanarak şampiyonluk kupasından bahsediyorsun? ads nin takılacağına dair gelecekten haber mi aldın hayırdır?
Reply
27-04-2021, 18:25,
Şampiyonluk kupasından kasıtları ligi ilk ikide bitirip üst lige çıkmak.Yoksa onlarda biliyor ads nin takılmayacağını.Bizi ikinci olarak çıkarsınlar da ben şampiyon olduk sayarım.
Genç Çotanaklar

Reply
27-04-2021, 20:11,
20.28'de

#1970ruhuyla

Biraz gaz verelim arkadaşlar.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
27-04-2021, 21:32,
Ben anlamsız buluyorum.
Saha da oyun yok, hoca desen 0, 10'larca puan farkı kapandı önümüze geçtiler hala motivasyon-gaza gelme diye uğraşıyoruz

Biraz futbolcunun içinde olacak. Hoca 0 katkı hatta zararı var, biz inansak gaza getirmeye çalışsak ne olur
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)