28-04-2021, 09:11,
(This post was last modified: 28-04-2021, 09:12 by celebi980.)
|
|
celebi980
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
Ulan kafamızda bilmem kaç telde bu süreçte beyazladı. Menemenden son dk yenen gol, ilk hafta Balıkesir maçı ve en önemlisi Bandırma maçı say say bitmez... Bir tanesi elimizde olsa ne olurdu şimdi
|
|
28-04-2021, 11:16,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(28-04-2021, 09:11)celebi980 Wrote: Ulan kafamızda bilmem kaç telde bu süreçte beyazladı. Menemenden son dk yenen gol, ilk hafta Balıkesir maçı ve en önemlisi Bandırma maçı say say bitmez... Bir tanesi elimizde olsa ne olurdu şimdi
Yatalım kalkalım rakiplerde kaybetti özellikle Samsun ve Altay iyi kayıplar verdi Menemen Samsun dan puan alamasaydı playoff sırasındaydık şuan.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
28-04-2021, 18:13,
(This post was last modified: 28-04-2021, 18:15 by kerasus.)
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(28-04-2021, 04:40)maicon_28 Wrote: (28-04-2021, 02:31)kerasus Wrote: (27-04-2021, 21:32)maicon_28 Wrote: Ben anlamsız buluyorum.
Saha da oyun yok, hoca desen 0, 10'larca puan farkı kapandı önümüze geçtiler hala motivasyon-gaza gelme diye uğraşıyoruz
Biraz futbolcunun içinde olacak. Hoca 0 katkı hatta zararı var, biz inansak gaza getirmeye çalışsak ne olur
valla al benden de okadar. Covid de ülke genelinde zirveye oynuyoruz malesef. vaka sayısında. buna rağmen ve üstelik yasak olduğu saatlerde her türlü moral motivasyon vermek için karşıladı taraftarlar. hemde en kritik yenilgilerden sonra bunu yapması futbolcuyu daha bir ekstra motive etmesi normal şartlarda. yok aga yok, ondan bile etkilenmiyorsa gaz lambası soksan fayda etmez bundan sonra. hakan keleş balı için dua edicez artık.
bu arada ben altay-akhisar olayına hala akıl sır erdiremedim açıkçası. akhisar kümede kalmak için kasıyor desek, yok mk haftalardır gördük oynadığı futbolu. hala kova kaleci ile çıkıyorlar ısrarla. hadi son anda uyandı diyecemde, daha geçen hafta altınordu karşısında da gördük. resmen düşmek için gün sayıyorlardı. ipler kendi elindeyken bütün maçları sal, iş mucizelere kalınca bir anda maç satın almaya şike yapmaya başla.. hiç normal görünmüyor. samsunun isteği üzerine sırf bizim maçta kasmak için yolunu yapıyorlar desem, yoğammına artık. zaten göstere göstere yapılıyor herşey, yolunu yapmaya gerek bahaneye falan gerek yok. bir hafta tüm oyuncuları yıolla bilerek kaybet, diğer hafta asrın en iyi futbolunu oyna mk kimse hayırdır demez. öyleyse neyin çabası bu şimdi?
kanka herhangi bir organize ile değil de Altay bireysel olarak salmış olabilir maçı.
1- Altay her türlü playoff'a kalacak, Akhisar'ı yenmesi onlara çok bir şey katmaz
2- Madem playoff'a kalacağım samsun veya ads yerine Giresun gelsin. Akhisar maçını çok kasmayayım, salayım bir ihtimal dahi olsa Giresun maçına ölümüne çıkarlar, çelme takarlar düşüncesi
kanka şimdi, "yok mk abartma sende" diyeceksin ama o da tam oturmuyor bende  hani PO için sıralama seçmek, rakip seçmek falan daha masumane, olası şeyler. jöle osman da karakter olarak çok dürüst düzgün biri sayılmaz. yani sırf takım PO rakip seçmek istiyor diye, "ben yokum bu işte" der gibi istifa etmez. Ayrıca saha içi saha dışı her yolu denemesine rağmen yine de ilk 2 ye kalamayan bir samsun PO için gayet tercih edilebilir bir rakip. Mental olarak daha da bitmiş olacaklar.
|
|
28-04-2021, 19:10,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Yusuf Şimşek çıkmış Balıkesir Demir maçında hiç şans vermediği futbolculara şans vereceğini yazmış. Ne ballı takım şu demir
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
28-04-2021, 19:19,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Antrenman fotolarından anladığım kadarıyla Diarra bu haftada oynamaz.
Onur
Hayruş-Sergen-Sadi-Huso
Tımbış-Nalepa-Mehmet-Caner
Eren-Balde
11 bu olur sanırım ve bu olmalı da, ligin en yeteneksiz adamı Erolun ayakları biraz iyi olsa hiç düşünmem stopere Mehmet'i çeker, ön libero da Nalepa-Erol yaparım ama Erol cidden halı sahaya çağırılacak adam değil
|
|
29-04-2021, 01:05,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Ben sağda Milinkovic bekliyorum. Aşırı tıkanıyor takım ileride, o kilidi açabilecek bir oyuncu.
|
|
29-04-2021, 19:03,
|
|
stantheman05
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
Yusuf Şimşekin açıklamasını görüp kendimi buraya attım, bu sene şans alamayan futbolculara şans vereceğim rakibin durumu bizi ilgilendirmez falan demiş. Sancak yemin etmiş bu sene o sene olsun diye elinden geleni yapıyor. Bu hikayede ya Samsun yanar ya da biz ama bakalım avantajı kaptırmamak lazım.
|
|
29-04-2021, 19:10,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(29-04-2021, 19:03)stantheman05 Wrote: Yusuf Şimşekin açıklamasını görüp kendimi buraya attım, bu sene şans alamayan futbolculara şans vereceğim rakibin durumu bizi ilgilendirmez falan demiş. Sancak yemin etmiş bu sene o sene olsun diye elinden geleni yapıyor. Bu hikayede ya Samsun yanar ya da biz ama bakalım avantajı kaptırmamak lazım.
açıkça, "ben domalırım, arkama kim geçerse geçsin" demiş o çocuğu.
|
|
29-04-2021, 20:16,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Dikkat edeniniz oldu mu acaba Ertuğrul Sağlamın demeçlerine... Demir maçında Tuzlanın 7 as futbolcudan yoksun sahaya çıktığını altyapıdan dört gencin kadroya dahil edildiğini söylüyor...Buradaki amaç tuzlayı zanaltında bırakıp bizim maça daha konsantre çıkmalarını ve yedi as futbolcuyu tekrardan kadroya aldırmaya çalışıyor... Çok uyanıklar çokkk bizim yönetim uyusun
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
29-04-2021, 20:21,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(29-04-2021, 20:16)sy200028 Wrote: Dikkat edeniniz oldu mu acaba Ertuğrul Sağlamın demeçlerine... Demir maçında Tuzlanın 7 as futbolcudan yoksun sahaya çıktığını altyapıdan dört gencin kadroya dahil edildiğini söylüyor...Buradaki amaç tuzlayı zanaltında bırakıp bizim maça daha konsantre çıkmalarını ve yedi as futbolcuyu tekrardan kadroya aldırmaya çalışıyor... Çok uyanıklar çokkk bizim yönetim uyusun
Peki Bolu kaç tane as oyuncusu ile oynamış Ertuğrul efendi ondan bahset derler adama
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
|