33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
29-04-2021, 20:34,
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
(29-04-2021, 20:21)heyulaanil28 Wrote:
(29-04-2021, 20:16)sy200028 Wrote: Dikkat edeniniz oldu mu acaba Ertuğrul Sağlamın demeçlerine... Demir maçında Tuzlanın 7 as futbolcudan yoksun sahaya çıktığını altyapıdan dört gencin kadroya dahil edildiğini söylüyor...Buradaki amaç tuzlayı zanaltında bırakıp bizim maça daha konsantre çıkmalarını ve yedi as futbolcuyu tekrardan kadroya aldırmaya çalışıyor... Çok uyanıklar çokkk bizim yönetim uyusun

Peki Bolu kaç tane as oyuncusu ile oynamış Ertuğrul efendi ondan bahset derler adama

Bolu maçından dem vuran yok. Şu anda tüm hedef Tuzla bizim Tuzla maçı gelene kadar bu açıklamalar ve psikolojik baskı devam edecek. Hiç bir şey yapamazsa bile Tuzlanın yedek kadrosuna baskı yapıp o maçta yatmayın üzerinizdeki kötü algıyı kaldırın baskısı yapılacak.
Reply
29-04-2021, 20:57,
Taa 2.yarı başlarında İstanbul kafaya oynarken, herkes aman İstanbul puan kaybetsin diye beklerken ben her maç ısrarla kazanmasının bizim daha iyi olacağını savundum. Zira zirvede Demir ve Samsun ile kalmaktansa İstanbul ve Samsun ile kalmak çok daha iyidir. Parası bol ve lobisi sağlam iki takım bizi her türlü yer ama İstanbul tam dişimize göre böyle durumlarda. Dediklerim harfiyen çıktı. İstanbul o dönem en kritik maçları bile kazandı ama daha saçma sapan maçları kaybetti ve geri düştü. Ve asıl korktuğum felaket senaryosu.. Demir ve Samsun ile aynı puandayız ve ikisi de tüm güçlerini ortaya koyuyorlar saha dışında, biz ise sessizce izliyoruz. 

Ayrıca İstanbula puan verdiğimiz zaman hep dedim iş son hafta Tuzla'ya kalırsa çok pis işler döner. Ayrıca hadi hepsini geç, Altınorrduyu bari yenseydin ikisi de şuan bizimle değil birbiri ile uğraşıyor olacaklardı. Samsun artık Tuzla ile değil Balıkesir ile uğraşırdı gerekirse prim yollardı Demirden puan alın diye. Ama şimdi bizimle uğraşmaktansa ne diye Demire bulaşsınlar? Biz çok daha kolay lokmayız net şekilde. Şu durumda hakkımızı aramayan başkan da benim için 60 milyon borç takan Sacit'ten daha temiz değildir. Bu sene çıkamazsak maddi ve manevi kayıplarımızın yanında Sacit'in yedikleri bozuk para gibi kalır.
Reply
29-04-2021, 21:04,
Lami cimi sağı solu kalmadı. Formül çok basit 2 maç 2 galibiyet oldu bitti gitti.
Bunlara kafayı takmadan çıkıp çatır çatır topunu oynayacaksın.
Reply
29-04-2021, 21:09,
Biz herhalde playoflara kalınca açıklama yapacağız. Samsunun radarından demir çıktı. Tek hedef biziz uyanık olalım. Sosyal medyada taraftar sitelerinde ulusal basında Tuzla dile getiriliyor.Bugün en az on defa denk geldim aynı demeçe
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
29-04-2021, 21:54,
Önce şu Akhisar maçını atlatalım Tuzla maçını düşünürüz şahsen son hafta herkes istediğini alır
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
29-04-2021, 22:40, (This post was last modified: 29-04-2021, 22:41 by 123456.)
Ya şimdinin konusu değil ama Giresunspor u19 takımı bu zamana kadar ligde galibiyet alamamış. Tamam bizim altyapımız bir fabrika değildi ama öyle böyle topçu yetişirdi. Baktım 7 maçta 6 mağlubiyet 1 beraberlik. Beraberlikte Eskişehir'e karşı muhtemelen onların 19 yaşı A takımda.

Alt yapılardaki torpile, beceriksiz yönetime dur denmesi lazım.
Reply
30-04-2021, 11:33,
Akhisar eğer ümidi kesmediyse açık oynayacaktır bu da bizim puan kaybettiğimiz maçlar gibi olmayacağı için umutluyum ama kanatları görünce biraz içim kararmıyor değil, umarım Milinkoviçin kendini affettireceği maç olur ne pahasına olursa olsun ilk golü biz atmalıyız, ilk golü yersek Akhisar kapanır ki biz kapanan takımlara karşı çok kötüyüz.
Reply
30-04-2021, 11:53,
Bugün cuma namazından sonra dua etmeyi unutmayalım. Allah'tan ümmeti Muhammed için çokça isteyelim finalinde de Giresunumuza bu mutluluğu nasip etmesini isteyelim...
Reply
30-04-2021, 12:16,
Maça Özgür YANKAYA atanmış Hakem olarak ...
Başkentten !
Reply
30-04-2021, 12:25,
(30-04-2021, 12:16)turkuaz_0628 Wrote: Maça Özgür YANKAYA atanmış Hakem olarak ...

Biz ve Adana Demire süper lig hakemi vermişler Samsun dahil herkese bu ligin hakemlerini vermişler Samsunlulara bahane çıktı TFF çıkanları belirlemiş derler şimdide  Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)