33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
02-05-2021, 00:57,
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
(01-05-2021, 22:56)bulancak28 Wrote: Dipnot: Tuzla belediye başkanı Giresunlu değil, Erzurumlu.

Belediye Başkan Yardımcılarından birisi Hüseyin Kaya Yağlıdereli birisi de özel kalemi Bünyamin isimli bir vatandaştı en son o da Alucralı idi. Hüseyin'in belediyede ve Tuzla da Nufüzu fazladır ama bizde böyle lobi yapma işi nerede?
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
02-05-2021, 01:21,
Samsun başkanı R yapmış  Big Grin

https://twitter.com/FutbolAnadolu/status...89954?s=19
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
02-05-2021, 01:24, (This post was last modified: 02-05-2021, 01:28 by yalavu.)
İlginç bir detay: Tuzla belediye başkanı şadi yazıcı dört kez Kümbet ağalığı yapmış Smile
Reply
02-05-2021, 01:28,
Kaldı son 90 dakika artık son totemler yapılacak son dualar edilecek ben yeni maç başlıklarına yazmayıp gizliden okumaya devam mesela maça gelirsek çıkıp yenecez başka yolu yok bugün 90 dakika ne oynadıysak onu oynayacaz ligin en rahat 4 5 maçından biriydi Balde formunda olsa 6 7 olurdu aynı sistem devam Traore olsa daha iyi olurdu çok salladım falan ama Samsun maçından bu yana öyle yerlerde çıktı ki ortaya pay sahibi oldu 3 gol 2 asistle hoca artık taktiğini oluşturur kafasında Tuzlayı en kafaya oynadığı zaman 3 0 yenmiştik yine yeneriz Ads İstanbuldaki maçada taraftar sokmuştu aynı şeyi bizimde yapmamız gerek Başkan 2 maç primi ayrıca şampiyonluk primi vererek yapacağını yaptı iş artık futbolcular ve hocalarda şurdan alacakları bir şampiyonlukla bazıları bizle süper lig yapacak bazıları bu ligde piyasasını katlayacak hem bizim için hem gelecekleri için önemli bir 90 dakikaya çıkıyorlar bana göre kadro
Onurcan
Hayrullah Sergen Diarra Hüsam
Taş Erol
Marko Nalepa Eren
Balde
olmalı 10 numarada oynayacak Nalepaya ihtiyacımız var 8 e kitleyipte yaratıcılığını kesmeye gerek yok zaten arkasında onu toplayacak 2 adam var ilk 45 dakikada en az 2 yi bulup kalan süreyigeri sayım olarak bırakmamız lazım vakit geçtikçe stres büyüyecek çünkü hayallerimiz büyük emeğimiz büyük yıllardır bu günü bekliyoruz artık burdan kaçırmamak gerek çıkıp yenip diğerlerinin birbirini yemesini izlemeliyiz çünkü en çok biz hakettik bu sene yaşadığımız olaylar zor şartlar bu şartlarda yapılan işler umarım emeğimizin karşılığını alırız
Reply
02-05-2021, 01:28,
Tuzla yönetiminde belediyenin ağırlığı var mı? İçişleri basildir? Bilen var mı bunu?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
02-05-2021, 01:29,
Yemişim Tuzla belediye başkanını Bağcılar belediye başkanını son hafta kimse şampiyonlukta maç vermez rakibin düşme sıkıntısı falan olur tamam Tuzla ligi bitirmiş teşvik desen Samsun başkanının o laflarından sonra oynayacakları varsada oynamazlar
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
02-05-2021, 01:29, (This post was last modified: 02-05-2021, 01:32 by sy200028.)
Tuzla belediye başkanı ile ilgili güzel bilgiler mevcut. Artık bu kadar akraballıktan sonra maçı gözü kapalı almamız lazım... Şaka bir yanada kimse çıkın, maçı verim demez. Ama yormayın incitmeyin kendinizi denebilir. Orada bizim devreye girip azıcık sahada maçı istememiz basmamız pres yapmamız lazım
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
02-05-2021, 01:37,
Bu pozisyona geldiğimize hala inanamıyorum. Ocak ayından beri acı çekiyorum, şöyle acı; ruyadaymisim da uyanacakmisim gibi. Yaşananların hepsi rüyaymış, aslında biz küme dusuyormusuz falan. Ocak Şubat aylarında defalarca yazdım Mayıs ayına ışınlanmak istiyorum diye...

Şimdi yolun sonuna geldik, haftaya bitiyor artık. Ama ben hala ruyadayim, hala uyanınca çok farklı bir tablo olacakmış gibi hissediyorum. Tuzla Bld başkanı, özel kalem müdürü, tdsi, akraba çıkacak, tamam lan kasmayız size deme ihtimali olan adamlar olduğunu bilince az biraz rüyada olmadığımı anlıyorum.

Çok çok garip duygular. Ulan bu takımın izlediğim maçların %70'i üçüncü ligdedir, amatöre de gitse sevgilimdir, başımın tacıdır da bir defa da biz görelim işte şu lanet ligi... Düşme potasindayken bu kadar kasmazdim, bu kadar bunalmazdim, çıkma işi çok büyük sikintiymis...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
02-05-2021, 01:51,
(02-05-2021, 01:37)chotanax Wrote: Bu pozisyona geldiğimize hala inanamıyorum. Ocak ayından beri acı çekiyorum, şöyle acı; ruyadaymisim da uyanacakmisim gibi. Yaşananların hepsi rüyaymış, aslında biz küme dusuyormusuz falan. Ocak Şubat aylarında defalarca yazdım Mayıs ayına ışınlanmak istiyorum diye...

Şimdi yolun sonuna geldik, haftaya bitiyor artık. Ama ben hala ruyadayim, hala uyanınca çok farklı bir tablo olacakmış gibi hissediyorum. Tuzla Bld başkanı, özel kalem müdürü, tdsi, akraba çıkacak, tamam lan kasmayız size deme ihtimali olan adamlar olduğunu bilince az biraz rüyada olmadığımı anlıyorum.

Çok çok garip duygular. Ulan bu takımın izlediğim maçların %70'i üçüncü ligdedir, amatöre de gitse sevgilimdir, başımın tacıdır da bir defa da biz görelim işte şu lanet ligi... Düşme potasindayken bu kadar kasmazdim, bu kadar bunalmazdim, çıkma işi çok büyük sikintiymis...

27.06.2020 Adanademir-giresun maçının bende bir hikayesi var. Şampiyonluğu bekliyorum birilerine ithaf etmek için. Nasip olursa haftaya yazarız.
Reply
02-05-2021, 10:44,
Umduğumuzdan kolay maç oldu.İnsan beraberliğe oynadığımız maçlarda da böyle istekli oynasaydık ve liderliği kaptırmasaydık diyor hani.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)