34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
10-05-2021, 00:14,
RE: 34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
(10-05-2021, 00:06)barcali28 Wrote: 44 yıl sonra Süper Lig özlemimize son vermemizde ve mutlu günlerde emeği geçen Bşaknımız Hakan KARAAHMET ve yönetimine, Hocamı Hakan KELEŞ ve teknik ekibine, Kaptanımız Eren TOZLU nezdinde tüm takımımıza, taraftarlarımıza çok teşekkürler. Hepsinden Allah razı olsun hepsinden.

Abi hazır ol seneye başlıyoruz Smile
Başkentten !
Reply
10-05-2021, 00:23,
aga düşündüm de bu gece nöbette olduğum iyi oldu. zaten sittin sene uyuyamam artık bu gece uyku yok. hiç olmazsa nöbette olmak daha iyi sabah kalkacak olmaktan Smile
Reply
10-05-2021, 00:32,
YAZAMADIM HALA SOKTAYIM STERESSI ATAMADIM SEVINCIMDE NE YAPACAGIMI SASIRDIM TÜRKIYEDEKI ARKADASLARIN VIDEOLARINI CANLI YAYINLARINI IZLEDIM GÖRELEM DE COK BÜYÜK KUTLAMA VARDI ISTANBUL DA YR YERINDEN OYNAMIS CANLI YAYILARI IZLEDIM COK HEYACANMIS TÜM GIRESUN ÖZLEM CEKIYORMUS ISTANBUL SANKI HEP GIRESUN LU IMIS SASIRDIM SEVINDIMMMMMMMM GOL BILE YAZAMADIM HEYECAN DAN SILDI YAZIYORUM GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL VE SAMPIYON GIRESUNSPOR
Reply
10-05-2021, 00:33,
Polis dışarıda müsade etmiyor güya ama bazı mahallelerimiz dışarıda kutlama yapıyor.İzinim vardı zaten bir kolaçan edip eve girdim.
Gerçekten değişik bir mutluluk.Dile kolay 44 yıl.Hele o bize yakıştırılan 1.lig bize yeter daha fazlası olmaz, biz küçük şehiriz kabuğu varya onu bu gece kırmış olmanın tarifi inanılmaz.
Bu günleride yaşadık gözüm açık gitmem.Şükürler olsun bu mutluluğu yaşattı bize yaratan.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
10-05-2021, 00:42,
Allaha binlerce kez şükürler olsunki süper lige yükseldik.

Nasıl sevineceğimizi bilmediğim için mal mal oturuyorum evde, tarifsiz duydular içindeyim.

Şöyle bir sezonda kutlama yapmamıza engel olan koronasının mk
Reply
10-05-2021, 00:42,
Eğer bu sene şampiyon olamasaydık bir daha ömrümüz yetmezdi belkide bugünü görmeye çok mutluyum lan çok mutluyum
Genç Çotanaklar

Reply
10-05-2021, 00:46,
Tek mal mal duran ben değilim ya, şampiyonluk kadar sevindim. İnsan ne yapacağını, nasıl sevinecegini bilmiyor dimi?

Görmemişlik, sonradan gormelik de böyle birşey sanırımBig Grin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
10-05-2021, 00:56,
Eren'in instagram IGTV paylaştığı hikayeyi beğendim resmi hesapta tık yok bari futbolcuların hikayelerini paylaşın
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
10-05-2021, 01:02,
Yıllar önce Digiturkte Bursa'nın şampiyonluk hikayesinde bir muhabbet vardı. Eee şampiyon olduk ne olacak şimdi diye tam olarak o konumdayız. Eee süper ligteyiz ne olacak şimdi. Klasss futbolcular istiyoruzzzz
Reply
10-05-2021, 01:04,
https://www.youtube.com/watch?v=RF1J7p0J2vY
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)