34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
10-05-2021, 01:05,
RE: 34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
https://www.youtube.com/watch?v=mhmn4MMCfJg
Reply
10-05-2021, 01:06,
Beyler nette harika ortamlar var ben biraz topçulara takıldım sonra şehir derken şimdide eren harika video hazırlamış birde şu intihar vakası varya sen niye çıkıyon ben çıktım da diye repliği var samsuna uyarlamışlar Smile koptum ...
Başkentten !
Reply
10-05-2021, 01:07,
ARKADASLAR PAYLASTIGIM VIDEOLARI IZLEYIN HARIKA GIRESUNSPOR MARSLARI COK BEGENECEKSINIZ BEN INDIRDIM VE ARABAMDA CALACAGIM ZEVKLE
Reply
10-05-2021, 01:13,
KÜMEDE GALDUK MU?
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
10-05-2021, 01:16,
(10-05-2021, 01:07)gorelelibey Wrote: ARKADASLAR PAYLASTIGIM VIDEOLARI IZLEYIN HARIKA GIRESUNSPOR MARSLARI COK BEGENECEKSINIZ BEN INDIRDIM VE ARABAMDA CALACAGIM ZEVKLE

Öpüyorum ellerinden dayı. İzin falan Giresun'a gelirsen tanışmak isterim seninle.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
10-05-2021, 01:18,
Mehmet TAŞ an itibariyle destek amaçlı Güneş Bebek'in sayfasında canlı yayında. Bu adam yürüyen bir Giresunspor. Yukarıda da bizimle olsun, hiç ayrılmasın. Bambaşka bir karakter.
Reply
10-05-2021, 01:19,
(10-05-2021, 01:13)Shabry28 Wrote: KÜMEDE GALDUK MU?

Bak şimdi birini hatırlattı bu mesajın. Eskilerde biri vardı forumda. İmzası mıydı foruma mı çok sık yazıyordu bilmiyorum mesajını tekrarlayalım...

HAKIRACAK GOY GİRESUN'UM  Big Grin
Reply
10-05-2021, 01:21,
Evet beyler, bir kez daha hatırlatmak isterim ki: "GİRESUNSPOR SÜPER LİG'DE!" Big Grin

Gerçekten çok büyük mutluluk, yıllardır gelen geçen herkesin çıktığı, hiç değilse 1 sezon bile olsa gördüğü süper lige bir türlü çıkamamış olmanın üzüntüsü vardı. 44 yıl ne demek abi? Abilerimiz babalarımız dayılarımız amcalarımız bile belki hatırlamıyordu o günleri. Allah'a çok şükür, sonunda bizde başardık. İlmek ilmek işleyerek, büyük emeklerle geldik bugüne. Sahada ligin en mütevazı kadrolarından biriyle, geçen yıl 3.ligde oynayan Sergenle, Erol Canla, Onurla başardık. Polonya 2.liginden gelen Nalepa'yla başardık.
Bu takımda Mehmet Taş diye bir adam var, 2 sene önceki kümeye oynadığımız sezonun ikinci yarısında, takım rezil oğlu rezil bir durumdayken geldi. O kadrodaki adamların her biri tek tek giderken bu adam buraya yüreğini koydu. Bu takım için savaştı ve sonunda bu takımın kaptanı olarak süper lige çıktı.
Hüsamettin Tut diye bir adam var, 2.lig günlerinden beri bu takımın bir parçası. Yemediği küfür kalmamıştır belki ama o adam bugün burada Giresunspor ile süper lige çıktı.
Gerisini zaten söylemeye gerek yok, Allah'ın bize lütfu olan Sergio, Senegalin aslanları Balde ve Diarra, göbekli Traore'miz, 2 senede 2 şampiyonluk yaşayan Sadi ve CHB, Uzo, Marko, Himmet, Kerem ve diğerleri... Hepsi bu hikayenin güzide birer parçası.

Yazdıkça yazasım geliyor. Mehmet Birinci ile çıktığımız seneden beri... Alanya'dan son dakika yenen gol, Eskişehir'e kaybedilen play-off ilk maçı, kafaya oynanan takımın yönetim tarafından frenlenmesi, Afyonla kapıştığımız küme mücadelesi, pahalı kadroyu kurdurup kaçıp giden Sözeri...Acısıyla sevinciyle yoğrulan yıllar ve sonunda süper lig! Gerçekten bu taraftar, bu şehir artık bunu hak etmişti. Bir kez daha çok mutluyum bunun ufak da olsa bir parçası olmaktan.

Nurettin Canikliymiş, siyasetmiş, şikeymiş bilmem neymiş bunları da herkesin geçmesi gerek. Tuzla oynamadı evet, Adanaspor ne oynadı peki bugün? Transferi açamamış, borç harçta boğulan, ilk maçına lisans nedeniyle oyuncu çıkaramamış, sezon boyu tek penaltısı olan bir takımdan bahsediyoruz.

Hepinize hayırlı uğurlu olsun, GİRESUNSPOR SÜPER LİGDE!
Reply
10-05-2021, 01:26,
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
10-05-2021, 01:27,
(10-05-2021, 01:18)ArmanınPeşinde Wrote: Mehmet TAŞ an itibariyle destek amaçlı Güneş Bebek'in sayfasında canlı yayında. Bu adam yürüyen bir Giresunspor. Yukarıda da bizimle olsun, hiç ayrılmasın. Bambaşka bir karakter.

Ön plana çıkan isimler hep hücum hattı olmuştur. Benim gözümde en verimli hücum oyuncularımız 
1 Sergio
2 Balde Reis
3 Eren 

Ama bir de o çarkın içinde görünmeyen kahramanlar vardır. 

1 Mehmet Taş
2 Onurcan

Tüm takım adını altın harflerle şehir meydanına yazdırdı, hepsine hakkım helal, hepsi adamın dibi ama Mehmet Taş kesinlikle ayrı bir parantezi hak ediyor. Çok ayrı ve harika bir detay. Eşinin tesadüf bir videosuna denk geldim 2 hafta önce, tam kafamı kuma gömdüğüm, bir şekilde olmayacak dediğim anda kendime getirdi beni. 

Kendisiyle tanışmak, en az 7-8 taş büyük olmama rağmen elini öpmek isterim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)