10-05-2021, 02:38,
|
|
kesap28
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
RE: 34. Hafta | ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ !
GİRESUNSPOR...
Sen Kumyalı’lı saçları deniz kokan çocukların alınlarında ki kutsal ter,Karadeniz'e uzanan yorgun balıkçıların mutluluk gözyaşları, emeği...
Sen Yenimahalleli yoksul çocukların en büyük serveti...
Sen Yeniyollu çocukların bitmek tükenmek bilmeyen en büyük kavgası...
Bizim uşaklar inatçı ve savaşçı olur bilin isterim Sen Kale mahallesinden denize bakan Kara Zıpkalının ruhu...
Kafamız iyidir bizim ,Sen sokakbaşılı asi ve asil çocukların dilinden düşmeyen- bir bayrak gibi hiç düşmeyecek anasonlu son türküsü,
sen dağ köylerinden maça ucu ucuna yetişmeye çalışan gariban köylümün en büyük hasadı..
Sen limana sığınmış adamın karşılığı olmayan tek aşkı...
Üzerinde ki kutsal forma , yeşil rengini gönlümüzden alır,çiçekli bahçeler gibi ve bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesinedir gönlümüz bizim,beyaz alnımızın teri ve akı,tarihimizin sayfalarıdır...
Sen Terzi Hüseyinin en güzel bestesi,Sakarya'da kaptan Ömer'in gözyaşları,Aydında Ünal Dikbaş'ın son sözleri,Muzaffer Denizin ,otobüs içinde en güzel en huzurlu uykusu,Ruhinin mesafe tanımaz şutu,Erolun duruşu, Raci'nin gol vuruşu...
,Karadeniz fırtınalıdır ,bakma mazlum göründüğümüze hepimiz gerektiğinde birer Mazlum Fırtınadır...Sen fırtınaların en afillisi...
HOŞGELDİN AİT OLDUĞUN YERE
NOT :1967 yılında çıkan yasaya göre Giresunspor sağlığa zararlıdır.. ... Bir kere tutulmaya gör Hasta eder adamı...
Dağ köylülerinin limanda en iyi yüzenlerin on numara çalımı onun için atanların kel simidi ayranla bitirenlerin hayalleriydi VE ŞİMDİ GERÇEK OLDU
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
|
|
10-05-2021, 02:54,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(10-05-2021, 02:22)turkuaz_0628 Wrote: son yarım saattir twitterda tebriklere bakıyorum bilmediğim ne kadar siyasi varmış mq Giresunlu haha çok iyi lan, he harbiden Giresunlu olanlar var şaşırdım bazısına ... Takımlardan kimler yayınladı acaba resmi hesaplardan ?
Fener, beşiktaş, galatasaray, trabzon, rize, göztepe, malatya, başakşehir, hatay, sivas, alanyaspor, gaziantep fk, karagümrük, konyaspor paylaşım yaptı hocam.
Senin de dediğin gibi bayağı siyasi ve bilmediğimiz adam varmış, ösym başkanı bile Giresunluymuş
|
|
10-05-2021, 03:23,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
Aklıma gecenin bu vakti @maicon un imzası geldi. Ümitlenme bu takımın ıq su düşük diye. Kankam şampiyon olduk be  haydi sevinelim
|
|
10-05-2021, 04:08,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 166
|
|
Takım havalimanında bekliyor sabah binecekler galiba !
Başkentten !
|
|
10-05-2021, 04:17,
|
|
gorelelibey
Posting Freak

|
|
|
TAKIM BU GÜN SAAT 14 DE GELECEK HAVA ALANINA BIZLER BU KARSILAMA HEYECANINDAN MAHRUM KALDIK BU HEYECANI YASAMAK HARIKA BIR SEY BIZLERI BU HEYECANA ORTAK ETMEK ICIN NE OLUR ARKADASLAR ALDIGINIZ TÜM GÖRÜNTÜ VIDEOLARINI FORMDA SOSYAL MEDYA DA YOUTUB DA PAYLASIN KI BIZLERDE BU HEYECANI YASAYALIM
|
|
10-05-2021, 04:26,
|
|
gorelelibey
Posting Freak

|
|
|
(10-05-2021, 01:16)chotanax Wrote: (10-05-2021, 01:07)gorelelibey Wrote: ARKADASLAR PAYLASTIGIM VIDEOLARI IZLEYIN HARIKA GIRESUNSPOR MARSLARI COK BEGENECEKSINIZ BEN INDIRDIM VE ARABAMDA CALACAGIM ZEVKLE
Öpüyorum ellerinden dayı. İzin falan Giresun'a gelirsen tanışmak isterim seninle. IKI GÖZÜM KORANA YÜZÜNDEN 2020 GELEMEDIM BU YIL GELECEGIM NASIPSE YIL SONU EMEKLI OLUYORUM YILIN YARISI EN AZINDAN GIRESUN DA GÖRELE DE GECIRECEGIM INSALLAH TANISIRIZ MACLARI BERABER IZLERIZ
|
|
10-05-2021, 04:27,
(This post was last modified: 10-05-2021, 04:29 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(10-05-2021, 03:23)semiko Wrote: Aklıma gecenin bu vakti @maicon un imzası geldi. Ümitlenme bu takımın ıq su düşük diye. Kankam şampiyon olduk be haydi sevinelim
kankam bu imza 2-3 sene önceki takımdan kalma, öyle kaldı değiştirmedim. Bana bir hayat dersi, ümitlenmiyorum  Allah için bu seneki takımda IQ sorunu yoktu, başka sıkıntılar vardı ama IQ sorunu çok yoktu. Örneğin; düşük bütçeli bir takım olduğu için bazı pozisyonlarsa kalite sorunu vardı vs.
Hala şok içerisindeyim, tadıyla sevinemedikki
Bu arada tam 5 yıldır söylediğim bir konu var. (Belki daha fazla zamandır söylüyorum, anca 2016 yılına ait bir mesajımı bulabildim)
Süper lige çıkışımız yeni stadyumla beraber gerçekleşecek diyordum. Kaderin üstünde bir kader vardır, ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır kankaaa
http://www.giresunspor.net/forum/showthr...k#pid29503
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
10-05-2021, 06:08,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
İBB de İmamoğlu'nun yardımcısı basın sözcüsü Murat Ongun'da Giresunluymuş. Ayrıca Eyüp Bld Başkanı Deniz Köken bizzat maçtan paylaşım yapmış. Bilmediğim bir ilçe belediyesi daha + İBB yönetiminde hemşehrimiz. Çok güzel.
|
|
|