2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
11-05-2021, 01:29,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ne güzel başlık Smile Bu arada Hakan KELEŞ ile devam edilmese ayıp olurdu ki bana göre Hakan KUTLU ve Yücel İLDİZ gönlümde neyse hele ortalık durulsunda, bu arada başkana trt yayınında sordular sansasyonel transfer varmı diye başkan dediki menajerlere kaptıracak param yok Smile güzel cevaptı inşallah sergio, balde, nalepa gibi oyuncuların izinden gideriz tabiki level atlanacak ama biz yine bakalımda fakiriz mk ayak yorgan muhabbetine uyalım ! kaşarlardan uzak duralım birde, hele bi ligler bitsin ....
Başkentten !
11-05-2021, 14:24,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Süper lig de kaşar olmuş 33 34 35 yaşında olan adamlar gelecekse 2. ligden 1. ligden 19 luk 20 lik gencler daha iyi olur, en azından parlatıp satma potansiyelimiz olur. Lakin 30 un da 25 maç civarı verimli oynamış yerli oyuncularda düşünülebilir, tabiki de takım kimyasına katkıda bulunacak, karakter sahibi ve futbol oynamak isteyen oyuncular.
11-05-2021, 14:51,
Galatasaray Kerem Akturkoğlunu 24 yaşında 3. Ligden getirdi. Antalya'da Gökdeniz Bayraktar 18 yaşında 3. Ligden geldi. O sakatlandıktan sonra Antalya tepe taklak gitti.

Ligler arası yerli kalitesi farkı çok kalmadı. O sebeple alt ligleri iyi taramak lazım Yasin Öztekin gibilere 6.5 trilyon verene kadar 18 24 yaş aralığı 3 veya 2. ligden potansiyelli adam al. Fark yaratacak taraf yabancılar.
11-05-2021, 14:59,
Yazdım yine yazıyorum dikkate alınırız alınmayız bilemem ama KAŞAR istemiyoruz takım. Her lige çıkan takımın üzerine çullandığı daha doğrusu menajerlerin kucağına attığı adam istemiyoruz.

Genç ve dinamik kadro kurulmalı. İlla tecrübeli oyuncu olacaksa bizim kendi oyuncumuz olsun. Hatay'ın Mesut Çaytemeli gibi mesela. Onun dışında yerli de yabancı da max 27-28 yaşlarında olmalı. Hakan hocanın oyun stili de buna uygun mücadeleci, şok baskılar yapabilecek fizikli bir takım olmalıyız.
11-05-2021, 15:20,
Hatay ve karagümrük'ün uyguladığı politikalar uygulanmalı. Erzurum gibi olunursa geldiğimiz gibi döneriz.
11-05-2021, 16:25,
(11-05-2021, 14:51)123456 Wrote: Galatasaray Kerem Akturkoğlunu 24 yaşında 3. Ligden getirdi. Antalya'da Gökdeniz Bayraktar 18 yaşında 3. Ligden geldi. O sakatlandıktan sonra Antalya tepe taklak gitti.

Ligler arası yerli kalitesi farkı çok kalmadı. O sebeple alt ligleri iyi taramak lazım Yasin Öztekin gibilere 6.5 trilyon verene kadar 18 24 yaş aralığı 3 veya 2. ligden potansiyelli adam al. Fark yaratacak taraf yabancılar.

Kocaeli'de üniversite okudum, az çok maçlara da gittim. Kocaeli'nin şampiyon kadrosunda inanılmaz yetenekli adamlar vardı. Gökdeniz ve Süleyman birlikte taşıdı takımı o sene. Burak Süleyman sene başı Göztepe'ye gitti ama tutunamadı. Kocaeli'ye kiralık olarak dönüş yaptı orada yine fırtınalar estiriyor. İnanılmaz yetenekli bir adam, normalde her türlü Süper Lig'de oynayacak kapasitesi var ama psikolojik bariyere takıldı resmen. Çok güzel olur gelse.
11-05-2021, 16:33,
alt liglerde ne oyuncular var .. benhur keser diye bir arkadaş vardı felaket bir kanattı şimdi sanırsam ya sakarya da ya kocaelinde. keçiören stoperini sattı hemen alt ligden oraya adamı koydu ( mehmet dingil ) adamlar alt ligleri iyi taramışlar iyi bulup çıkartıyorlar. burak süleyman yaşı var ama felaket bir adam çorum'daki kocaeli maçında canlı izlemiştim . gökdenizde öyle. ama ben alt ligleri taradığımızı düşünüyorum gözlemci ekibimiz var bence. eğer yoksa ben oyuncu öneririm kulübe izlesinler baksınlar yeter ki Smile
11-05-2021, 16:39, (This post was last modified: 11-05-2021, 16:41 by ArmanınPeşinde.)
(11-05-2021, 16:33)semiko Wrote: alt liglerde ne oyuncular var .. benhur keser diye bir arkadaş vardı felaket bir kanattı şimdi sanırsam ya sakarya da ya kocaelinde. keçiören stoperini sattı hemen alt ligden oraya adamı koydu ( mehmet dingil ) adamlar alt ligleri iyi taramışlar iyi bulup çıkartıyorlar. burak süleyman yaşı var ama felaket bir adam çorum'daki kocaeli maçında canlı izlemiştim . gökdenizde öyle. ama ben alt ligleri taradığımızı düşünüyorum gözlemci ekibimiz var bence. eğer yoksa ben oyuncu öneririm kulübe izlesinler baksınlar yeter ki Smile

Aynen Benhur da çok fena oyuncu. O da Kocaeli'de bu sene. Şöyle bir baktım da 12 gol 5 asist yapmış bu sezon.
11-05-2021, 17:03,
Bandırma leş forvetler yüzünden harcadı çocuğu. Bizim sergen de iyi bir örnek mesela.
11-05-2021, 18:19, (This post was last modified: 11-05-2021, 18:20 by semiko.)
(11-05-2021, 16:39)ArmanınPeşinde Wrote:
(11-05-2021, 16:33)semiko Wrote: alt liglerde ne oyuncular var .. benhur keser diye bir arkadaş vardı felaket bir kanattı şimdi sanırsam ya sakarya da ya kocaelinde. keçiören stoperini sattı hemen alt ligden oraya adamı koydu ( mehmet dingil ) adamlar alt ligleri iyi taramışlar iyi bulup çıkartıyorlar. burak süleyman yaşı var ama felaket bir adam çorum'daki kocaeli maçında canlı izlemiştim . gökdenizde öyle. ama ben alt ligleri taradığımızı düşünüyorum gözlemci ekibimiz var bence. eğer yoksa ben oyuncu öneririm kulübe izlesinler baksınlar yeter ki Smile

Aynen Benhur da çok fena oyuncu. O da Kocaeli'de bu sene. Şöyle bir baktım da 12 gol 5 asist yapmış bu sezon.

bayrampaşalıyız Smile bu benhurlar falan hepsi oradan geçti oradan da iyi biliyorum. bize gelen ziya vardı sol açık olan. bayrampaşanın efsane kadrosunda yer almıştı öyle 3.ligden 1.lige gelmişti.

üniyi de çorum'da okuduk . orada alt ligler için gözlemcilik yaptık ne adamlar geldi geçti Big Grin

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)