12-05-2021, 15:07,
(This post was last modified: 12-05-2021, 15:09 by mcagatayy.)
|
|
mcagatayy
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bu yaz bizim için çok hareketli ve heyecanlı geçecek. Bunu o kadar çok bekledik ki.. Umarım yapacağımız transferlerle bu sezonun Hatayspor'u gibi bir takım oluruz.
Öncelikle iç transferde Onurcan, Sergen, Diarra, Hayrullah, Nalepa, Serginho, pas kalitesini artırırsa ve dikine oynarsa Erolcan ile devam edip ilerde satıp para kazanabileceğimiz oyuncular.
Bunların yanında tecrübesiyle ve aidiyet duygusuyla Mehmet Taş, Eren ve Balde'de kalması gereken oyuncular. Ayrıca Uzodimma'nın bonservisini uygun fiyata alırsak ilerde iyi paralar kazanabileceğimiz potansiyeli yüksek bir oyuncu onu da elde tutmak lazım. Bunların yanına 1 tecrübeli kaleci, 2 stoper, 1 sağ bek, 2 sol bek, 1 ön libero ve 8 numara oynayabilen orta saha, 2 ofansif özellikli orta saha, 2 sol kanat, 1 sağ kanat ve 1 santrafor alınması gerekecektir. Hücum hattı için her türlü fedakarlık yapılmalı bizi ligde kalıcı yapacak olan en önemli faktör hızlı ve kaliteli hücum hattı olacaktır. Artık haziran ayına geçip transferleri görelim diye sabırsızlıkla bekleyeceğiz.
|
|
12-05-2021, 15:19,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Sağ kanat Sergio yeter de kesinlikle sol kanada da bir Sergio almalıyız. Forvet balde reis, forvet arkası bir Sergio daha bulduk mu hücum hattı yeter de artar bile. Yedekleri ile birlikte en az 5 yeni hücumcu lazım sağa, sola ve forvete.
İki stoper, bir sol ve sağ bek, yedek kaleci. Çok değil ağalar, 15 yeni futbolcu yeter bize. 22-23 kişilik kadro kursak, kişi başı maliyeti 300 bin avro olsa, şu anki kur üzerinden 70 milyon TL bütçe gerekiyor. O para da bu ligde çok rahat bulunabilecek bir para.
Bu arada sacitcigimin 10 milyonu mu vardı? Verin parasını s.k.trsin gitsin.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
12-05-2021, 15:23,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Bir de diarranin ilk 10-11 maç oynatilip parlatılması ve devre arası satılması taraftarıyım. Düzgün oynarsa çok kaliteli oynuyor, azıcık psikolojik hata yaparsa daha da toparlayamiyor.
Bizim alacağımız yabancilar 25-27 yaşını geçmemiş olmalı. Ayrıca 21-22 yaşında yabancı bulup oynatıp satmak ana stratejimiz olmalı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
12-05-2021, 18:47,
(This post was last modified: 12-05-2021, 18:49 by mcagatayy.)
|
|
mcagatayy
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Hasan Kılıç boşa çıkmış alınırsa çok iyi olur. Merkez Orta sahayı Nalepa ile götürür.
|
|
12-05-2021, 19:02,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(12-05-2021, 18:47)mcagatayy Wrote: Hasan Kılıç boşa çıkmış alınırsa çok iyi olur. Merkez Orta sahayı Nalepa ile götürür.
Süper Lige çıktık haberin var demi
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
12-05-2021, 19:08,
(This post was last modified: 12-05-2021, 19:12 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Beyler siz süper ligi çok hafif görüyorsunuz. Hemen ilk seneden kapının önüne koyarlar
Kalite olarak çok fark var
Takımın en yeteneklisi Serginho'nun bile as oyuncu olmasından şüpheliyim. Yani kalitesi düşük kalabilir, ama kesinlikle kadroda tutalım. İyi bir yedek kesin olur, duruma göre belki ilk 11
Keza Balde de as forvet olamaz, iyi yedek olur
Nalepa'nın falan iyi bir yedek olmasından bile şüpheliyim. Tff 1.ligde bile Nalepa yaklaşık 15-20 hafta hayalet gibiydi. İlk 7-10 hafta ve son 4-5 hafta biraz toparladı. Dediğim gibi yedek olmasından bile şüpheliyim
Sergen'i çok beğeniyorum. Onu bir test etmek lazım, belki ilk 11 oyuncusu olabilir. Olmazsa da iyi bir yedek olur. Aynı şekilde sağ bekte Hayrullah öyle
Belki bu saydıklarımın dışında 4-5 yedek daha kalabilir. (Onurcan, Eren, Hüsam, Erolcan, Taş vs.) . Yani totalde en fazla 7-8 yedek ve 1-2 ilk 11 oyuncusu çıkar (bence).
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
12-05-2021, 19:18,
|
|
Çotanax
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Partizan'da sözleşmesi sona erecek olan Seydouba Soumah ile anlaşılabilir. Maliyetsiz taş gibi Afrikalı topçu. Ben bile bu tarz topçuların varlığından haberdar olabiliyorsam yönetim hayli hayli bulacaktır iyi topçuları.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
|
|
12-05-2021, 19:24,
(This post was last modified: 12-05-2021, 19:27 by ArmanınPeşinde.)
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
(12-05-2021, 19:08)maicon_28 Wrote: Beyler siz süper ligi çok hafif görüyorsunuz. Hemen ilk seneden kapının önüne koyarlar 
Takımın en yeteneklisi Serginho'nun bile as oyuncu olmasından şüpheliyim. Yani kalitesi düşük kalabilir, ama kesinlikle kadroda tutalım. İyi bir yedek kesin olur, duruma göre belki ilk 11
Nalepa'nın falan iyi bir yedek olmasından bile şüpheliyim. Tff 1.ligde bile Nalepa yaklaşık 15-20 hafta hayalet gibiydi. İlk 7-10 hafta ve son 4-5 hafta biraz toparladı. Dediğim gibi yedek olmasından bile şüpheliyim
Sergen'i çok beğeniyorum. Onu bir test etmek lazım, belki ilk 11 oyuncusu olabilir. Olmazsa da iyi bir yedek olur. Aynı şekilde sağ bekte Hayrullah öyle
Belki bu saydıklarımın dışında 4-5 yedek daha kalabilir. (Onurcan, Eren, Hüsam, Erolcan, Taş vs.) . Yani totalde en fazla 7-8 yedek ve 1-2 ilk 11 oyuncusu çıkar (bence).
Sergen-Diarra ikilisi yukarıda ya rezil eder ya vezir. Vallahi ortası yok.
Nalepa 10 olarak tercih edilir, bir de öfke kontrol terapisi görürse o da iş yapar.
Balde her türlü iş yapar, üstüne bir de güzel bir performansla transfer bile yapabilir. Büyük denilen takımlar keriz gibi atlıyor az bir iki gol atan adama. Vagner Love, Papis Cisse, Diagne örnekleri ortada. Yaş maş bakmadan alıyorlar adamlar. Balde'nin Atletico geçmişi de yardımcı olur böyle bir ilgi olursa. Balde'deki bitiricilik şu an birçok Süper Lig forvetinden çok daha iyi bence.
Sergio her türlü iş yapar. Çok güzel para da kazandırır.
İlk 11 için;
Kaleci, 2 bek, 1 stoper, bir çapa, en az Nalepa seviyesinde 10, ÇOK SAĞLAM BİR 8, ÇOK SAĞLAM BİR SOL AÇIK yeterli bence. Ama o büyük harflerle yazdıklarım bence en önemlisi.
Yedekler için;
Onur Can, Hayruş, Hüso, Erol, Mehmet, alabilirsek Uzo, belki Eren.
Bizim takım geçen sene hücum futbolunu da oynamak istediğinde çok başarılı bir şekilde oynayan bir takımdı. Ana kadroyu bozmadan yapacağımız kilit transferlerle Hatayspor etkisi yaratılabilinir. Hatay da iskeleti bozmadan kilit yabancı transferle bu hale geldi. Evet kalite farkı var ama bizim takım öyle aman aman kalitesi düşük bir takım değil. Bizim sıkıntımız, Hakan hocanın oyunu tutma çabası, dar rotasyon üzerine sakat ve cezalılar yönünde oldu.
|
|
12-05-2021, 20:29,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
(12-05-2021, 19:08)maicon_28 Wrote: Beyler siz süper ligi çok hafif görüyorsunuz. Hemen ilk seneden kapının önüne koyarlar 
Bizim takım için yazdıklarında Nalepa dahil hemfikirim. Balde kaliteli adam ama ceza sahasına top getirebilirsen. Bize kafası pek çalışmayan ama aldığı gibi giden siyahi forvet lazım.
Gel gelelim Süper ligi hafif görüyorum. Selim Ilgaz, Mesut Caytemel, Yusuf Abdioglu ile oynadı Hatay. Ligin yerli kalitesi yüksek değil. Zaten aynı oyuncular sürekli dönüyor. Bizim iyi yabancılar denk getirmemiz lazım. Düşenlerden şu da gelsin diyeceğim bir adamda pek yok. Sagal falan bal yapmayan arı bence. Başkanın dediği gibi Türkiye'de dönen yabancı değil, dışarıdan almak önemli. Yerli havuzunada en fazla 2 tane süper lig kaşarı alınabilir. Gerisi bizim götüreceklerimiz ve alt liglerden olsun. Zaten yabancı ağırlıklı 11 kurulmalı bence.
|
|
12-05-2021, 20:29,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Şimdi öncelikle şunu bilmek lazım ki süper lig farklı bir boyut. Burada Samsun'a, Bolu'ya, İstanbul'a, Tuzla'ya oynadığın gibi oynayamazsın. Fb'yi, Bjk'yi, Gs'yi geçtim, Antep, Alanya, Hatay, Göztepe vs. bile haşat edip gönderir. Skoru koruyayım, gol atıp üstüne yatayım mantığı bu ligde tutmaz. Ondan dolayı kurulacak kadronun her şeyden önce çok koşan, başarıya aç, yüksek tempoyu kaldırabilecek kadrolar olması lazım.
Sergio: 1.ligin kesinlikle üstünde olan bir oyuncu, net kalmalı.
Balde: Bu adam ligin gerçek gol kralıdır öyle Paixao gibi yarısını penaltıdan atmadı, kemiksiz 19 gol. Ama şu var ki bu adamın beslenebilmesi lazım. Sergio'nun olmadığı maçlarda özellikle Balde'nin ismini duymuyorduk bile. Oyun planını Balde'yi besleyebileceğimiz şekilde dizayn edersek eğer, net kalmalı.
Onurcan: Ben as kaleci olabileceğini bile iddia ediyorum. Altay Bayındır, Ertaç Özbir, İrfancan Eğribayat gibi 1.lig patentli çok kaleci var ligde ki Onurcan bu sene az buz oynamadı, 12 maçlık serinin bence ne önemli aktörüdür. Kesinlikle kalmalı.
Sergen: As mı olur yedek mi olur bilmem ama bence çok iyi stoper. Sene boyu bariz hatalı oynadığı bir tek Ümraniyespor maçı var benim hatırladığım. Bunun yanı sıra göbekten organize gelişen, pasa dayalı ataktan yediğimiz golü ben hatırlamıyorum ya uzun topla savunma arkasına atılan (ki burada genelde Diarra sıkıntılıydı) ya da kanattan açılan toplardan yedik. Kesiciliği ve çabukluğu çok geçerli Sergen'in, o da kalmalı.
Mehmet Taş: Şu adama gitsin demeye her şeyden önce dilim varmaz, adam yürüyen Giresunspor. Şehri çok seviyor, takıma çok bağlı. Onu geçtim, adam 3 farklı mevkide oynayabiliyor. Tam bir joker. Ona da oyum evet.
Geri kalan oyuncular için bir şey diyemiyorum. Bekler kesinlikle revize edilmeli o bir gerçek, sol kanat keza. 6-8 numaralara transfer yapılmalı. Santrafora Balde'den bir tık daha oyunun içine girebilen oyuncu çekebilirsek (Boupendza gibi) Eren'i de tutabilir, sağa sola atabiliriz maç içinde.
Ben de Nalepa konusunda açıkçası pek olumlu bakamıyorum. Ha şu var, bence asla kendi mevkisinde oynatılmadı. Canı oynamak istediği zaman da tren gibi oynadı. Ama istikrarı yok, agresif. Diarra keza, yedirdiği çok gol var. Hiçbir zaman tam güvenemiyorum.
|
|
|