12-05-2021, 20:49,
(This post was last modified: 12-05-2021, 20:51 by mcagatayy.)
|
|
mcagatayy
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Hasan Kılıç yerli rotasyonunda gider süper ligde. Kimler kimler oynuyor yerli süper ligde Hasan Kılıç kumaş olarak çoğundan daha iyi. Kale için Onurcanın üzerine durursak rahat birinci kaleci olur. Ayakları çok iyi. Bir de yanına tecrübeli ya da Selmani veya Orlando Mosquerayı alırsak iyi paraya okuturuz.
|
|
12-05-2021, 21:02,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Son iftar topunu Mehmet Taş atmış. Kendisi, eşi, çocukları, ailesi resmen kanlı canlı bir Giresun
|
|
12-05-2021, 21:06,
|
|
gire28sun
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
Ben Sergen Diarra tandemine okeyim.Daha kalitelileri de geliyor ise itiraz etmeyiz tabi 
Onurcan bana güven veriyor, Ümraniye maçı haricinde bence başarılı bir sezon çıkarttı.
Sağ ve sol bek için 2 as bek transferi şart.Hayrullah Süper lig kalitesinde değil.Oraya 2 sağ bek transferi lazım. Hüsamettin bizim canımız,her takımın vardır böyle kapasitesi belli ancak sahaya %100 ünü verebilen oyuncular, rotasyonda kullanılabilir.
Ben Nalepa’nın 10 numaradan ziyade 8 numarada da başarılı olabileceğini düşünüyorum.Yanında tipik 6 (dos ) dan ziyade oyunun iki yönünü oynayabilen box to box transferi yapılmalı. Uzodimma Erol ve Mehmet Taş rostasyonda forma bulabilir.Forvet arkası gerekiyor lakin merkezi güçlü tutmak isterse 10 dan vazgeçip 1 çapa,2 tane 8 le de oynayabilir.Serginho tamam ama sol açığa mutlaka skor üretebilecek kanat lazım. Balde’nin Süper lig de iş yapabileceği konusunda şüpheliyim.Oraya bence 2 tane santrafor alacaktır yönetim.
Heyecanla bekliyoruz bakalım neler olacak?
İnadına Giresunspor !!!
|
|
12-05-2021, 21:59,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
(12-05-2021, 21:02)ArmanınPeşinde Wrote: Son iftar topunu Mehmet Taş atmış. Kendisi, eşi, çocukları, ailesi resmen kanlı canlı bir Giresun 
Bilmiyorum hatırlayan var mı içeride 4-3 kazandığımız Adanaspor maçında Sergen ile Adanasporlular kavga ediyordu. Eren, Tolgahan falan Sergen'e söven Tevfiki sakinleştirirken Mehmet Taş bayağı bir mücadele vermişti. Sonra zaten takım olma işini başardık. Mehmet Taş bu takımın gerçek kaptanıydı bu sene.
Bizim Hüsamettin ve Taş gibi, kısıtlı yetenek ama sağlam karakterli oyunculara da ihtiyacımız var.
|
|
12-05-2021, 22:30,
|
|
yyh_28
Junior Member

|
Threads: 0
|
|
Ben de mevcut kadronun süper ligde ilk 11 için yetmeyeceğini ancak rotasyonda kaliteli olanların iş yapacağını düşünüyorum.
Kale: Onurcan, Transfer, Tolgahan (Sözleşmesi devam ediyor, 3.kaleci olarak kalabilir)
Sağ bek: Transfer, Hayrullah
Stoper: 2 kaliteli transfer, Sergen, Yabancı sınırı durumuna göre Diarra/Sadi (Sadi'yi yerli ve uygun 4.stoper olacağı için yazdım)
Sol Bek: Transfer, Hüsam (Hüsamettin benim kırmızı çizgim)
Orta Saha: Transfer, Transfer, Nalepa, Uzo, Erol Can (Yetenekleri kısıtlı ancak canını dişine katıyor, kaşarlar geleceğine bizim çocuğumuz oynasın),Mehmet Taş (Umarım futbolu bizde bırakır, ayrıca 3 mevkiyi yedekliyor)
Kanatlar: Transfer, Transfer, Sergio, Eren (Eren'in oyun tarzını pek sevmesem de hem kanadı hem de forveti yedekleyebilir, burada iki transferin de doğrudan katkı verecek adamlar olması gerekiyor)
Santrafor: Transfer, Balde, Transfer
Benim açımdan minimum 10-11 kaliteli transfer gerekiyor, gönül bu başarıyı getiren tüm takımla devam etmek ister ancak gerçekleri de görmek gerekiyor. Maddi açıdan fazla açılmadan doğrudan katkı verebilecek isimleri bulabilirsek hem şehir hem kulüp ihya olur, bu bir gerçek. Bu yaz takip etmesi en keyifli başlık tartışmasız burası olacak.
|
|
12-05-2021, 22:33,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
(12-05-2021, 21:59)123456 Wrote: (12-05-2021, 21:02)ArmanınPeşinde Wrote: Son iftar topunu Mehmet Taş atmış. Kendisi, eşi, çocukları, ailesi resmen kanlı canlı bir Giresun 
Bilmiyorum hatırlayan var mı içeride 4-3 kazandığımız Adanaspor maçında Sergen ile Adanasporlular kavga ediyordu. Eren, Tolgahan falan Sergen'e söven Tevfiki sakinleştirirken Mehmet Taş bayağı bir mücadele vermişti. Sonra zaten takım olma işini başardık. Mehmet Taş bu takımın gerçek kaptanıydı bu sene.
Bizim Hüsamettin ve Taş gibi, kısıtlı yetenek ama sağlam karakterli oyunculara da ihtiyacımız var.
Hiç profesyonel olmayan ama çok hoşuma giden bir olay da diarranin ve nalepanin balkes maçında gördükleri kırmızı karttır. Son iki üç sene öyle kadrolar kurduk ki, Atatürk stadında maç yapıyoruz, rakip bizim bir futbolcuya saldırıyor, diğer topcularimiz olay yerinden transit geçiyor. Hasret kalmıştım birbirini kollayan takımımız olmasına. En son o duyguyu olay offa direkten dönen takım tattirmisti bana.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
12-05-2021, 23:11,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Sadi ile yollar ayrılmış. Bir kutlama yapsaydık da öyle gitseydin be Sadi. Çoğumuz sezon planlamasında kendisine yer vermeyecekti belki ama, benim yine de bir içim burkuldu. Bu ekipten kim ayrılsa üzüleceğiz sanırım.
|
|
12-05-2021, 23:15,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
(12-05-2021, 23:11)ArmanınPeşinde Wrote: Sadi ile yollar ayrılmış. Bir kutlama yapsaydık da öyle gitseydin be Sadi. Çoğumuz sezon planlamasında kendisine yer vermeyecekti belki ama, benim yine de bir içim burkuldu. Bu ekipten kim ayrılsa üzüleceğiz sanırım.
Al benden de o kadar. Bu takımı o kadar sevdim, o kadar alıştım ki kim ayrılırsa ayrılsın hep bir tarafım acıyacak gibi hissediyorum.
|
|
12-05-2021, 23:15,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(12-05-2021, 23:11)ArmanınPeşinde Wrote: Sadi ile yollar ayrılmış. Bir kutlama yapsaydık da öyle gitseydin be Sadi. Çoğumuz sezon planlamasında kendisine yer vermeyecekti belki ama, benim yine de bir içim burkuldu. Bu ekipten kim ayrılsa üzüleceğiz sanırım.
Sanki biraz hızlı girdik bu duruma. Kutlama bile yapmadık
|
|
12-05-2021, 23:26,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Belki Sadi kendi istemiştir. Kendi istemediyse hemen gidecek futbolculara sarmak olayın sıcağı ile pek hoş gelmedi bana.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
|