20-05-2021, 19:24,
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Başkan ile Olgun Peker'in arası net olarak çok iyi arkadaşlar. Hatta sezon başı transfer tahtasını açmak için verilen 24 milyon TL'nin büyük bir kısmını da Olgun Peker karşıladı. Ayriyetten yapılan transferler (Tolgahan, Nalepa, Sergio) Olgun Peker'in futbolcuları. Mecnun Otyakmaz-Olgun Peker ilişkilerinin son derece iyi olması neticesindede zaten takımın başına Hakan Keleş getirildi.
|
|
20-05-2021, 19:36,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(20-05-2021, 19:24)soldiersofosmanaga Wrote: Başkan ile Olgun Peker'in arası net olarak çok iyi arkadaşlar. Hatta sezon başı transfer tahtasını açmak için verilen 24 milyon TL'nin büyük bir kısmını da Olgun Peker karşıladı. Ayriyetten yapılan transferler (Tolgahan, Nalepa, Sergio) Olgun Peker'in futbolcuları. Mecnun Otyakmaz-Olgun Peker ilişkilerinin son derece iyi olması neticesindede zaten takımın başına Hakan Keleş getirildi.
Yahu değil Olgunun tek futbolcusu Tolgahan
Serginho getiren Özkan Doğan aracı Sedat Yeşilkaya
Nalepa menajeri BJK eski futbolcu Ali Cansun
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
20-05-2021, 20:45,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
(20-05-2021, 17:17)genoa28 Wrote: (20-05-2021, 14:21)sy200028 Wrote: Yönetim degişikliğe gidecek... Perde arkasında olan Olgun Peker bu sefer yönetimde olacak diyorlar. Birde üç dört İstanbulu iş adamı yönetime dahil edilecekmiş. Olgun olayı olmasaydı iyiydi inşallah olmaz.
Bunu söyleyen neye dayanarak söylüyor çok merak ediyorum doğrusu, bana göre imkansız iş, olursa bayağı şaşırırım hatta, birincisi başkan aldığı rüzgarı tam karşısına alır, ikincisi Canikli bu işe izin vermez.
Bir de iki kesim var, bir kesim olgun ile başkanın arasının çok iyi olduğunu söylerken diğer kesim tam tersini iddia ediyor, bunu da merak ediyorum ben kim neye göre iddia ediyor bunları benim için merak konusu, bana göre iki kesim de tam bilgi sahibi değil.
Aynı şeyleri ben söyledim. Son gelişmelerden sonra Canikli müsade etmez dedim. Olgunun şehir üzerinde kötü imajı var dedim. Oda orta yol bulunur dedi. Olgun ikinci yarı başı idi Giresunun zenginlerinden 250.000 tl kampanyası başlatmıştı. Sanmıyorum ki aralarının kötü olduğunu
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
20-05-2021, 21:28,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(20-05-2021, 14:36)Yaglidereli Wrote: Durun bir bakalım ense karartmaya gerek yok. Açıkçası başkan seçilince de böyle bakmıştık olaya. Sonradan farklı şeyler yaşadık. Takımdan 3-4 kişi haricinde kimsenin kalacağını sanmam ben.
Şu anda güvenimin tek kaynağı başkan. Bakalım zaman ne gösterecek.
Valla o bir kere olur. Çok düşük bütçe ve mütevazi bir kadro ile başarılı olabilirsin ama bu durumu örnek alıp aynı şekilde devam edersen o başarıyı birdaha rüyanda görürsün. En güzel örneği Bursaspor. Rakiplerine göre çok mütevazi sayılacak bir kadro ile tıpkı bizdeki gibi takım ruhu ile şampiyonluk yaşadı. Ama koskoca Şampiyonlar Ligine de mütevazi kadro ile gitmeye kalkınca şimdi o günleri mumla arıyorlar. Hatta o günleri geçtim, süper ligi bile mumla arıyorlar. ŞL den gelen paranın değerini bilemediler ve sonuç ortada. Planlı bir büyüme hedefleri yerine aynı kafada devam ettiler. Bizimde artık süper lig takımı gibi düşünmemiz lazım. PTT 1.lig kafasından çıkmamız lazım.
Ha elbet bundan kastım para gelmişken açılıp saçılmak değil. Bende çoğu oyuncu ile devam etmek en azından kampa gidip yeni kadroda görmek taraftarıyım. Aralarında mutlaka üst lig temposuna ayak uyduranlar çıkacaktır. Ayak uyduramayan yetersiz gelen olursa da piyasasını artırır hem kendine hem kulübe katkısı olur. Kalan transferleri de yerlileri süper lig tecrübeli ama ismi parlamamış, yabancıları ise kesinlikle ülke dışından bulmak lazım. Başkana bende güveniyorum ama Ciddi ciddi Bülent Bölükbaşını getirmeyi düşünmesi biraz umutlarımı kırmıyor değil. Birde şimdi Peker in ismi geçmesi biraz mide bulandırdı açıkçası.
|
|
20-05-2021, 21:36,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
Olgun un itemlerinden birisi ramazan Köse boşa çıktı. Ramazan Köse is coming
|
|
20-05-2021, 23:44,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Manisa FK'nın Balde reis ile ilgilendiğini haber yapmış SPOR28.
Balde bizimle 1 yıl daha sözleşmesi olan bir futbolcu.Bonservis olayları olabilir mi acaba ?
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
21-05-2021, 00:49,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
ben de lig ne güzel sınırsız yabancı diye seviniyorum
tam bizim çıktığımız sene kural değişti, 7+5 oldu yabancı kuralı
Ligin kalitesi net düştü. Yani mutlaka 90 dakika boyunca en az 4 tane yerli oynatmamız gerekiyor, bunu aklımızdan çıkarıyordum ben
Yandık, yandık
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
21-05-2021, 00:56,
(This post was last modified: 21-05-2021, 00:56 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
7+5 nereden çıktı kulüpler birliği açıklama yapmıştı devam diye sıkıntı çıkmaz bence zaten pandemi dönemi kısıtlama getiremezler
https://www.ntvspor.net/futbol/kulupleri...5f10d8f61f
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
21-05-2021, 08:47,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(21-05-2021, 00:49)maicon_28 Wrote: ben de lig ne güzel sınırsız yabancı diye seviniyorum
tam bizim çıktığımız sene kural değişti, 7+5 oldu yabancı kuralı
Ligin kalitesi net düştü. Yani mutlaka 90 dakika boyunca en az 4 tane yerli oynatmamız gerekiyor, bunu aklımızdan çıkarıyordum ben
Yandık, yandık
en 4 yerliyi bırak . en az 4 yerlin direkt olarak katkı sunacak. yani yeni mehmet topuz alper potuk gibi adamlar bulman lazım. direkt olarak sükse yapacak.
|
|
21-05-2021, 13:06,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Rodallega Manisa'ya gitmiş. Ben anlamıyorum arkadaş, orijinal Manisaspor hiç mi örnek olmadı size? Bir de hiç haz etmediğim takım bb Erzurum ki sosyal medyada ligin bitimine 3 hafta kala "başka erzurumspor yok, herkes destek olsun" diye paylaşım yapmışlardı. Ulen Erzurum gitti, bb Erzurum geldi, alışmışsınız nasıl olsa, bu takım batarsa yeni bb Erzurum yaparsınız olur biter.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
|