2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
23-05-2021, 00:52,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(23-05-2021, 00:39)Okan Wrote: https://twitter.com/kanal362/status/1396...09472?s=21

Bence kalmali Smile

ahaah yüklenin beyler. koskoca ertuğrul sağlamı harcamak bukadar kolay olmamalı  Big Grin
23-05-2021, 00:56,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(23-05-2021, 00:28)chotanax Wrote: Altınordu olmayan penaltıdan gol attı, altinordunun iki kirmizisini vermedi hakem. Biz ads alırken stada seyirci de sokamadilar. Samsun'un haklı davasında yanındayız. Ulu önder Robert Yıldırım'ı yedirmeyiz. Helal paraydi ama nasıl oldu anlamadım ki Big Grin

yazık oldu be. gecesini gündüzüne kattı çalıştı, limanlarından tonlarca eroinler geçirtti ama olmayınca olmuyor işte  Sad
23-05-2021, 01:08,
Benim Türk futboluna inancım bitti  bu akşam.. İki karadeniz takımı elele çıkacaktı belki biz çok istemedik ama Samsunsporlular canı gönülden istediler Her  maç sonucu beraber çıkarız dediler. hakemlerden medet ummadılar. Lobisi var dedik ben özür diliyorum adamlar devreye sokmadılar. Adamların çok hak ettiler ben çok üzüldüm yatıyorum sinir beni boğdu iyi geceler
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
23-05-2021, 01:25,
Şu an canlı yayında yine youtubede Eurovision 2021 var.Puanlama devam ediyor.
Giresunspor’a 0 puan veren Altay’dan twenty points goes to;
Samsunspor.

Değişik bir yorum oldu ama keyifliyim renktaşlar -))
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
23-05-2021, 01:27,
O değilde çıkan takımın parası helal, çıkamayan takımın parası haramdan kazanılmıştır söylemi Samsunspor başkanına aittir. Bugün itibariyle demek oluyor ki Samsun'un harcadığı haramdan kazanılmış. Bu arada Twitter'da ki oylamada Ertuğrul hocaya destek atalım çok önemli. Koskoca adam bunlar için 2. Ligde çalıştı insan az kıymet bilir.
23-05-2021, 02:14,
(23-05-2021, 01:27)celebi980 Wrote: O değilde çıkan takımın parası helal, çıkamayan takımın parası haramdan kazanılmıştır söylemi Samsunspor başkanına aittir. Bugün itibariyle demek oluyor ki Samsun'un harcadığı haramdan kazanılmış. Bu arada Twitter'da ki oylamada Ertuğrul hocaya destek atalım çok önemli. Koskoca adam bunlar için 2. Ligde çalıştı insan az kıymet bilir.

Zaten bu lafı deyipte işlettiği limanlarda esrar, eroin vs. yakalanması bi kaç gün arası var yok Smile Amma helal ki ne helal maşallah maşallah, gerçi adama para koymuyor çıkamamak koyuyor geçen açıklamasında 300 milyon harcadım dedi topcusu hocası tesisi cartı curtu hepsi içinde sayıyodu ki o para bile koymaz o adama,  seneye durursa deli kadro kurar Smile ben olsam hoca olarak yücel ildizi getirirdim.  Big Grin
Başkentten !
23-05-2021, 02:22,
(23-05-2021, 01:08)sy200028 Wrote: Benim Türk futboluna inancım bitti  bu akşam.. İki karadeniz takımı elele çıkacaktı belki biz çok istemedik ama Samsunsporlular canı gönülden istediler Her  maç sonucu beraber çıkarız dediler. hakemlerden medet ummadılar. Lobisi var dedik ben özür diliyorum adamlar devreye sokmadılar. Adamların çok hak ettiler ben çok üzüldüm yatıyorum sinir beni boğdu iyi geceler

Renktaş ironi mi yoksa bir kan bağın falan mı var Samsun ile ? 
Fena şekilde hakem desteği oldu, kadroları zaten iyiydi bir de devre arası adeta süper lig takviyeleri yaptılar. Süper lige çıkmaları için yeterliydi 

Ben Samsunspor süper lige çıksa da sevinirdim, Samsun'a çok fena ayar olmama rağmen ezeli rekabeti severim süper ligte rekabet etmeyi, derbi yaşamayı isterdim. Ama çıkamadılar diye öyle bir güldüm ki, Arka Sokaklar Mesut Komiser güldüm birkaç dakika Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
23-05-2021, 02:25,
Bu arada hiç bahsi geçti mi bilmem ama Kulübün Piyango biletlerinden araba Enver Yücel' e çıkmış o da kulübe hibe etmiş arabayı Smile neresinden tutarsan tut on numara olay adamı zorla Giresunsporlu yaptık mı yaptık, arabayı aldık mı aldık Smile birde stad ve ya göğüs reklamı alırsa bu iş tamam. ...
Başkentten !
23-05-2021, 02:31,
https://www.instagram.com/p/COqwu0bD5Id/...=copy_link

Ulan bunu yapan kimse helal olsun zuahahahahahahhahahaha gece gece kahkaha attım yataktan düştüm mk
23-05-2021, 02:42,
(22-05-2021, 23:02)sy200028 Wrote: Şampiyonlukta almıştım bu keyfi bide bu akşam Altınordu zamsuma koyunca

Aynı duyguları yaşamışız hocam, çok keyiflendik bu akşam.

Ohh ohh Big Grin

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)