2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
04-06-2021, 00:55,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Gelen sportif hoca değil mi bizene görüşünden ! gelsin işini yapsın Giresunspora verimli ve de para kazandıracak futbolcu kazandırsın ne türlü twit atarsa atsın ! Ümit Hoca muhtemelen bursaya döner ya da teklif almıştır iyi iş çıkardı maç sonları konuşmlarını hep ilgi ile bekledim adam bir kez dahi ıııghhh ıghhh etmeden akıcı konuşabilen ve mantıklı cümleler kurabilen enden insanlardan özelikle bu camiada bu tarz adam çok az ...
Başkentten !
04-06-2021, 01:10,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Mehmet Taş'ı ne kadar sevdiğim biliniyor, hatta forum olarak da hepimiz çok seviyoruz, daha da fazlası tüm taraftarlar olarak çok seviyoruz. Takımın gerçek kaptanı gibi

Ama Mehmet Taş'ı, Mehmet Taş yapan da Giresunspor olarak biziz. Bize gelmeden önce çok fazla süre bulamayan, yedek oyuncu, belki kadroya bile giremeyen bir oyuncuydu

Para benim için önemli değil demiş galiba, ben de ona inanıyorum. Tatlıya bağlanır ama orta yol bulunup imzalamalıyız. 1-1.5 milyon TL arasına orta yolu bulmalıyız. Daha fazlası uygun olmaz

Abi asıl yetenekleri kısıtlı bir oyuncuya nasıl 2.5 milyon teklif eder 1.lig takımı. Demek ki daha üst düzey oyunculara 5-10 milyon TL'mi teklif edecekler.

Ya bizim yerel basın sallıyor ya da bu işte bir gariplik var.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
04-06-2021, 02:08,
(04-06-2021, 01:10)maicon_28 Wrote: Mehmet Taş'ı ne kadar sevdiğim biliniyor, hatta forum olarak da hepimiz çok seviyoruz, daha da fazlası tüm taraftarlar olarak çok seviyoruz. Takımın gerçek kaptanı gibi

Ama Mehmet Taş'ı, Mehmet Taş yapan da Giresunspor olarak biziz. Bize gelmeden önce çok fazla süre bulamayan, yedek oyuncu, belki kadroya bile giremeyen bir oyuncuydu

Para benim için önemli değil demiş galiba, ben de ona inanıyorum. Tatlıya bağlanır ama orta yol bulunup imzalamalıyız. 1-1.5 milyon TL arasına orta yolu bulmalıyız. Daha fazlası uygun olmaz

Abi asıl yetenekleri kısıtlı bir oyuncuya nasıl 2.5 milyon teklif eder 1.lig takımı. Demek ki daha üst düzey oyunculara 5-10 milyon TL'mi teklif edecekler.

Belki basına üfürdülerse taş nazlanıyor felan diye o yüzden böyle bir haber çıkmıştır. Umarım ayrılmaz oynadığında sahada oynamadığında figür olarak katkı almaya devam ederiz.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
04-06-2021, 14:22,
Kamil ahmet hayırlı olsun.iyi transfer
04-06-2021, 16:17, (This post was last modified: 04-06-2021, 16:17 by yirmisekiz.)
(04-06-2021, 02:08)Pangal Wrote:
(04-06-2021, 01:10)maicon_28 Wrote: Mehmet Taş'ı ne kadar sevdiğim biliniyor, hatta forum olarak da hepimiz çok seviyoruz, daha da fazlası tüm taraftarlar olarak çok seviyoruz. Takımın gerçek kaptanı gibi

Belki basına üfürdülerse taş nazlanıyor felan diye o yüzden böyle bir haber çıkmıştır. Umarım ayrılmaz oynadığında sahada oynamadığında figür olarak katkı almaya devam ederiz.

Para onemli degil baska sey, 2.5m teklif baska sey. Belki uce bese bakmaz Taş ama 2.5 teklif dogru ise gitmesi cok normal.
04-06-2021, 16:20,
Kamil Ahmet ismi sosyal medyada dolaşıyor. Doğru ise sol bek içinde Novak yoklanırsa en azından coğrafyayı bilen uyum sorunu olmayacak adamlarla başlanmış olur
04-06-2021, 17:08,
kamil ahmet doğru karar. yedekleme durumu da var. varan 1
04-06-2021, 18:35,
Kamil Ahmet gerçekten alındıysa harika bir transfer.İyi bir sağ bek istersen sağ açık ve ön libero da oynar trabzonda bir çok kez oynadı.Alacağımız yerli oyuncuların kalitesi en kötü Kamil Ahmet seviyesinde olmalı.
Genç Çotanaklar

04-06-2021, 19:36,
Mehmet taşla yollar ayrıldı.bence doğru karar.hırslıydı ama süper lig seviyesinde değil bence
04-06-2021, 19:39, (This post was last modified: 04-06-2021, 19:39 by ArmanınPeşinde.)
Mehmet Taş kutlamaya gelmezse ortalığı yakarım.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)