05-06-2021, 23:21,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(05-06-2021, 23:13)Alucralı Wrote: (05-06-2021, 21:31)sy200028 Wrote: Marmaralı Çotanaklar işinin iç yüzünü bilen var mı İstanbul takımlarının çok olduğu bu ligde bize lazımken neden böyle karar aldılar yönetimle zıtlaşmamı Kendi iç meseleleri mi var mı bilgi verebilecek.Not:Fatih Kavlak hayırlı uğurlu olsun
Tuzla maçında içeri giremediler.
O yüzden kırıldılar.
Girdiler yahu.
|
|
05-06-2021, 23:47,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(05-06-2021, 23:13)semiko Wrote: Bence bizim transferler hazır. Sadece bülo gelecekti. Fatih gelince bazı şeyler değişmiş olabilir. Hala söylüyorum bizim, kuru bize yakın olan ülkelere kaymamız gerek. Adam ülkesinde 1 milyon euro alıyordur onu getiremezsin. Ama kuru düşük olan yerdeki adamı bir şekilde süper lig mig derken getirirsin. Bak Kocaeli Gine milli takımı sağ bekşni getirmiş hatta genç. Böyle tarama yapmamız lazım. Evet fm den oyunlardan transfermarkt den. Gerekirse bizde önerelim izlesinler. Bir bütün olmamız gerek.
Valla harbiden muhteşem tespit, yada fikir neyse. Kesinlikle değerlendirilmeli.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuzla maçına gidip içeri giremeyip geri dönmek zorunda kalan yüzlerce kişiden biriydim. Etrafta bir tane Marmaralı Çotanaklardan kimse göremedim. Ya hiç gelmediler yada içerdelerdi. Ki gelmeme ihtimalleri yok bence, demek girmişler. Bu arada stadda baya kişi vardı aslında. Tamam çok kişi geri döndü falan ama İstanbul gibi yerde hepten serbest bırakırsan zaten o stad yetmez bize  Bir sınır koymak zorundalar haliyle. Marmaralılar mutlaka içeri alınan kesimden olmalı dışarda olmadıklarına göre.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bülent muhabbeti tüm transfer dedikodusu hevesimi kursağımda bırakmıştı. Neyseki o anlamda çok iyi bir isim geldi rahatladık. Yalnız Fatih Kavlak ile Bülent Bölükbaşı arasında dağlar kadar fark var. Biri pekerin oyuncularından idi, şimdi de belliki komisyonculuğunu yapıyor. Diğeri ise geçen sene müthiş transferlere ima atmış işini son derece layıkıyla yapan biri. Yani normal şartlarda bir takımın bu iki ismi de gündemine alması çok ilginç aslında. Bu da başkanın nekadar iyi niyetli olsa da aslında çok bilinçsiz olduğunu gösteriyor. Umarım aç kurt gibi çevresini sarmaya çalışan akbaba menejerlerin oyunun gelmez.
|
|
06-06-2021, 01:16,
|
|
Alucralı
Junior Member

|
|
|
(05-06-2021, 23:21)Marmaralılar başkanı erol başer açıklama yapmıştı.facebookta duruyor maç sonrası yazdıkları Wrote: (05-06-2021, 23:13)Alucralı Wrote: (05-06-2021, 21:31)sy200028 Wrote: Marmaralı Çotanaklar işinin iç yüzünü bilen var mı İstanbul takımlarının çok olduğu bu ligde bize lazımken neden böyle karar aldılar yönetimle zıtlaşmamı Kendi iç meseleleri mi var mı bilgi verebilecek.Not:Fatih Kavlak hayırlı uğurlu olsun
O yüzden kırıldılar.
Girdiler yahu.
|
|
06-06-2021, 01:30,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(05-06-2021, 23:21)semiko Wrote: (05-06-2021, 23:13)Alucralı Wrote: (05-06-2021, 21:31)sy200028 Wrote: Marmaralı Çotanaklar işinin iç yüzünü bilen var mı İstanbul takımlarının çok olduğu bu ligde bize lazımken neden böyle karar aldılar yönetimle zıtlaşmamı Kendi iç meseleleri mi var mı bilgi verebilecek.Not:Fatih Kavlak hayırlı uğurlu olsun
O yüzden kırıldılar.
Girdiler yahu.
Ben de içeri girdiler diye biliyorum, story atıyorlardı gruptan bazıları
|
|
06-06-2021, 01:32,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
Tolga'nın, Hüsamın, Caner'in kaldığı yerde Mehmet Taş'ın yok yere gitmesi benim çok zoruma gitti, zaten Hüsamın, Canerin, Tolganın kalması az çok yeni sezon hedefini belli ediyor
|
|
06-06-2021, 01:34,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Mehmet TAŞ olayı çok değişik oldu, tolere edilesi oyuncular vardırya işte bu kardeşimiz de öyleydi her yere koy yetenekleri sınırlıda olsa oynardı saldırırdı, harbiden Giresun ve de Giresunsporu çok iyi sahiplenmişti hele sma hastası güneş bebek olayında ciddi efor sarfetti o da diğerleri gibi koyardı 3-5 işine bakardı ama insanlığı da olan bi adam şimdi herkeste şu soru harbiden denilen paraları konuştumu ? sanmam öyle olsa arası iyi olan birisi vefa olayına vurgu yaparak paylaşım yaptı ! neyse bi kaç güne belli olur detayları...
Marmara olayında Erol abi sonuna kadar haklıdır, kendisine bi kaç kişi ile girme teklif edilmiş o da geldiğim kişiler bütünüyle girerim deyip teklifi geri çevirmiş, açıklamasında o kadar diplerde dahil yerimizi aldık hakkımızdı diyor, ve de haklı istanbul kanadı olarak çok ciddi işlere el attılar daha da büyüyecek güçlenecek bir kadro ile yer almaları elzem umarım dönerler bu karardan başkan bi konuşma yapması lazım muhatap alması lazım, sadece Giresun Tribünleri yok, Marmara ve Gurbetçi Çotanaklar hak ediyorlar...
Geçmiş dönemde de şampiyonluk maçına gelen Bursa ekibi Giresunda maça girememişti bunlar önemli şeyler en azından kimse yokken ekipler bunlar ahde vefa olmalı !
Fatih Kavlak'tan bence umutluyum bize de 1 tanede olsa iyi paraya satabileceğimiz oyuncu bulsa getirse yeter, ilk sene kalmak adına çok ciddi yatırımlar yapmak lazım, K.Ahmet Çörekçi olduysa iyi transfer, şuan topçuların çoğu tatilde vs. önümüzdeki hafta başlar isimler bence...
Başkentten !
|
|
06-06-2021, 10:29,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
Fatih hoca (Hatay zamanı) menejerlerle çok çalıştık biz dedi. Ama menejer itelemesi diye bir şey olmadı dedi. Doğru kararı vermek gerekiyordu dedi. Kalıpta 3 milyon veremezsiniz falan diyordu. Menejerler yine gelecektir. Ama fatih hocanında sezon itibariyle izlediği takip ettiği ettirdiği kişiler vardır. Umarım ekibiyle geliyordur. İzleme olarak baya eksiğiz. Alt ligleri takip eden bir scout vardı bizde sanırsam ama daha da artmalı. Hatta bu işi gönül meselesine getirip yapmalıyız. Fantezimi söylüyorum. Bir üyelik açılacak ( tx kimlik no falan) oradan oyuncu önereceğiz. Scoutium gibi düşünün puanlama vs. Böylelikle bazı şeyleri daha çabuk görebilirler.
Marmara konusuna gelirsek eğer bir önceki gibi ise durum Marmara haklı. İstanbuldan Giresuna iddaası olmayan bir maça kaç kişi gider. Beni bile yoldan aldılar merzifondab sezerin ayağı kırıldığı demir maçında stattaydım
|
|
06-06-2021, 12:11,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(06-06-2021, 10:29)semiko Wrote: Fatih hoca (Hatay zamanı) menejerlerle çok çalıştık biz dedi. Ama menejer itelemesi diye bir şey olmadı dedi. Doğru kararı vermek gerekiyordu dedi. Kalıpta 3 milyon veremezsiniz falan diyordu. Menejerler yine gelecektir. Ama fatih hocanında sezon itibariyle izlediği takip ettiği ettirdiği kişiler vardır. Umarım ekibiyle geliyordur. İzleme olarak baya eksiğiz. Alt ligleri takip eden bir scout vardı bizde sanırsam ama daha da artmalı. Hatta bu işi gönül meselesine getirip yapmalıyız. Fantezimi söylüyorum. Bir üyelik açılacak ( tx kimlik no falan) oradan oyuncu önereceğiz. Scoutium gibi düşünün puanlama vs. Böylelikle bazı şeyleri daha çabuk görebilirler.
Marmara konusuna gelirsek eğer bir önceki gibi ise durum Marmara haklı. İstanbuldan Giresuna iddaası olmayan bir maça kaç kişi gider. Beni bile yoldan aldılar merzifondab sezerin ayağı kırıldığı demir maçında stattaydım
Kanka bu dediğini basit bir altyapıyla amatörce yapabilir miyiz acaba ? Hem çok masrafı olmayan hem de kulübe katkısı olacak bir proje olur. Bütün Giresunspor'lular yardımcı olur
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
06-06-2021, 15:20,
(This post was last modified: 06-06-2021, 15:22 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
Mehmet Taş olayı ile ilgili giresunsporgazete'de de haber girmiş, yarım metre yanına pas veremeyen, 2-3.Lig topçusu için harcanmış güya Mehmet Taş
Ne Sadi için ne de Mehmet için veda mesajı dahi yayınlamadılar, sizin yapacağınız işi s.keyim, vefasız dingiller.
Şampiyonluk kupamızı götümüze sokacağız herhalde, şu efsane kadro kupa kaldıramadan dağıldı, ne şampiyonluk pozu var ne kupa seramonisi.. ya sizin yapacağınız işi s.keyim
|
|
06-06-2021, 15:28,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
(06-06-2021, 15:20)genoa28 Wrote: Mehmet Taş olayı ile ilgili giresunsporgazete'de de haber girmiş, yarım metre yanına pas veremeyen, 2-3.Lig topçusu için harcanmış güya Mehmet Taş
Ne Sadi için ne de Mehmet için veda mesajı dahi yayınlamadılar, sizin yapacağınız işi s.keyim, vefasız dingiller.
Şampiyonluk kupamızı götümüze sokacağız herhalde, şu efsane kadro kupa kaldıramadan dağıldı, ne şampiyonluk pozu var ne kupa seramonisi.. ya sizin yapacağınız işi s.keyim
Erol ile Taş'ı birbirinin ikamesi olmaz. Hadi diyeli oldu tercih Taş olur. Orta saha verimini geçtim yedek kulübesinde oturan Mehmet Taş 3 mevkiyi birden yedekliyor. Yanlış iş yaptılar. Basın aracılığı ile durumu hafifletmeye çalışıyorlar.
Oyundan alındım diye soyunma odasına girenler kalıyor. Taş gidiyor.
|
|
|