06-06-2021, 16:46,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(06-06-2021, 12:11)maicon_28 Wrote: (06-06-2021, 10:29)semiko Wrote: Fatih hoca (Hatay zamanı) menejerlerle çok çalıştık biz dedi. Ama menejer itelemesi diye bir şey olmadı dedi. Doğru kararı vermek gerekiyordu dedi. Kalıpta 3 milyon veremezsiniz falan diyordu. Menejerler yine gelecektir. Ama fatih hocanında sezon itibariyle izlediği takip ettiği ettirdiği kişiler vardır. Umarım ekibiyle geliyordur. İzleme olarak baya eksiğiz. Alt ligleri takip eden bir scout vardı bizde sanırsam ama daha da artmalı. Hatta bu işi gönül meselesine getirip yapmalıyız. Fantezimi söylüyorum. Bir üyelik açılacak ( tx kimlik no falan) oradan oyuncu önereceğiz. Scoutium gibi düşünün puanlama vs. Böylelikle bazı şeyleri daha çabuk görebilirler.
Marmara konusuna gelirsek eğer bir önceki gibi ise durum Marmara haklı. İstanbuldan Giresuna iddaası olmayan bir maça kaç kişi gider. Beni bile yoldan aldılar merzifondab sezerin ayağı kırıldığı demir maçında stattaydım
Kanka bu dediğini basit bir altyapıyla amatörce yapabilir miyiz acaba ? Hem çok masrafı olmayan hem de kulübe katkısı olacak bir proje olur. Bütün Giresunspor'lular yardımcı olur
Ya inan resmi olarak yapmana da gerek yok. Bir yapı kurulur. Oradan ciddi manada üyelikle alınır. Bakarsın tanırsın öyle alırsın sonrasında o kişilerin fikirlerini okur değerlendirirsin şikayet kutusu gibi. Dediğin amatörce her türlü yapabiliriz hatta burada bir topic açıp orada bile oyuncu değerlendirebiliriz. Vs vs
|
|
06-06-2021, 16:49,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bu arada bahsi geçen haberi okudum. O kadar vasıfsız bir haber ki. Başkanın gazetesi hangisi bilmiyorum ama bence olayın altın başka şeyler. Şey gibi düşünün aziz yıldırım Alex mevzusu gibi.. Alex duygusal olarak üst seviyeye gelince bir nevi kıskanılma gibi durum oldu. Taş içinde bu olmuş olabilir.
|
|
06-06-2021, 17:17,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(06-06-2021, 16:49)semiko Wrote: Bu arada bahsi geçen haberi okudum. O kadar vasıfsız bir haber ki. Başkanın gazetesi hangisi bilmiyorum ama bence olayın altın başka şeyler. Şey gibi düşünün aziz yıldırım Alex mevzusu gibi.. Alex duygusal olarak üst seviyeye gelince bir nevi kıskanılma gibi durum oldu. Taş içinde bu olmuş olabilir.
AY-Alex olayı ile hiç benzemez bence. Orada Alex klüp tarihinin rekorlarını alt üst etmek üzereydi, ki o esnada mevcut rekorlar zaten o dönem TD olan Aykut Kocaman'da idi. Haliyle Alex'i kesip kendi rekorlarını korumak kendi elindeydi hocanın. Tabi Alex'te hocanın keyfi kararlarıyla kadrodan kesilemeyecek kadar ağır top. Artık AY'nin devreye girmesi gerekiyordu. Bizde hiç bir benzerlik yok aslında. Bizimkisi tamamen yönetimin iş bilmezliği. Süper lig seviyesinde görmeyince pek yanaşmadılar belki ama üslubunca yolları ayırmayı bile beceremediler. Her konu dönüp dolaşıp vizyon olayına çıkıyor aslında.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyuncu izleme-önerme olayı birkaç sene önce aklıma gelmişti. Daha doğrusu basketbolda bizzat şahit olunca bunu futbolda neden yapmıyoruz gibi aklımdan geçmişti. Bazı arkadaşlar bilir, basketbol masa hakemliği yapıyorum. Tabi şimdilik çıktığımız maçlar alt seviye, ilçeler veya bölge ligleri gibi maçlar. Bazen Okul maçlarında bile öyle yetenekler görüyoruzki, meğer klüpte oynuyorlar yada takiptelermiş. Yani istedikten sonra o en dandik maçları bile takip ediyor ve çok önemli keşifler yapıyorlar. Mesela okulun biri(Okyanus koleji miydi ne) Efes'in alt yapısı olmuş resmen. Pilot takımıydı vs derken okullara bile inmiş adamlar. Yada mesla bir Işık kolejinin takımları öyle oyuncular geçiyorki ellerinden. Profesyonel liglerde bulunmasalar da Türk basketboluna çok ciddi katkıları var. Şimdi aynı şeyi futbol için düşün, biz ise profesyonel liglerden bile oyuncu keşfedemiyoruz. Gerekirse ödül bile verilebilir önerdiği oyuncu ile sözleşme imzalanırsa. 5-10 bin bile versen vatandaş için çok güzel para ama klüp için çerez. Tabi bunun için bir sistemin olması gerek amatör bile olsa. Yoksa her kafasına esen "ya tutarsa" diye kafasına estikçe oyuncu önerirse boşa vakit kaybı.
|
|
07-06-2021, 18:41,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
göktan kalacak yazıyorlar. göktan kalırsa haliyle 3 kaleci oluyor. ya kaleci almayacaklar yada tolgahanı gönderecekler.
|
|
08-06-2021, 00:41,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
Forma,resmi ürün tedarikçisi nike oluyormuş.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
08-06-2021, 11:50,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
Arada kaynamasın dün ki toplantıda kulüpler birliği tam kadro lig 20 takımla oynanmaya devam etsin şeklinde görüş bildirmiş. Yayın ihalesi hesap edilerek en azından önümüzde ki yılı 20 ile oynamak isteyecektir tüm kulüpler. Daha sonrasında değişiklik olsa bile mevcut takımların payı düşmeyecek artacak bu şekilde.
Dipnot:Tff başkanı işbilmez 20 takım zor olur kupayı oynatmaya zaman bulamıyoruz gibi birşeyler söyledi ama ben 20 takım olarak kalacağını düşünüyorum. Dört takımın düşecek olması bizim gibi bilinmez bir seneye başlayan takım için ekstra handikaptı umarım değişir.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
08-06-2021, 23:24,
(This post was last modified: 08-06-2021, 23:25 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Konu dışı ama ben Giresunspor resmi sayfasından bu sezon attığımız en güzel gol hangisi gibi bir anket yapmasını beklerdim. Önce bütün gollerimiz içinden ilk beşe kalanı sonrada o beş içinden en güzel golü seçtirirdim. Birinci olan futbolcuya da sembolik bir ödül verirdim. Not:ben bu süper lige alışamadım hala transferlerden gelişmelerden bi haberim Giresunu hiç takip etmeyip şampiyon olunca destekleyen bayanlar gibi ruh halim.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
09-06-2021, 00:52,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Resmi sayfa insanları engellemek ve X isimlere yağ çekmek ile meşgul.Oturtamadık bir türlü bu sosyal medya meselesini.Maç kazanırsak ancak öykü paylaşırlar.Başka bir numara yok.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
09-06-2021, 08:15,
(This post was last modified: 09-06-2021, 08:16 by yirmisekiz.)
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Lan nefret ettim bu sosyal medyayi yoneten embesillerden. Araba piyangosu belediye işçisine çikmiş. Adam arabayi Giresunspor'a bagislamak istemis. Belediye bu olayin uzerine cokmus. Araba belediyeye verilmis, belediye de Giresunspor'a vermismis. Resmi hesap da Belediye baskanini övmüş, asıl bağışı yapan vatandaşı figüran gibi göstermiş.
Bir de 'Dijiturk' embesilliği var. Resmen embesillik.
|
|
09-06-2021, 08:41,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
sosyal medyamız zaten çöptü. şimdi bunu yazdık buradan banlanmayız inş  ciddi bir süreç . süper lige çıktın yanı başında ts oyuncu olmadan dublör oynatarak hoşgeldin videosu hazırlıyor. sen aynı koşan adama bütün suratları koyuyorsun bazen rengini siyah yapıyorsun  bu kadar vizyonsuz olunamaz. hiç bir şeyi beğenmiyor değiliz ancak saçmalığa da gerek yok. alt liglerde sosyal medyaya ne kadar önem verildiği aşikar.
|
|
|