Yeni Sezon Formaları (2021-2022 sezonu)
08-06-2021, 09:07,
RE: Yeni Sezon Formaları (2021-2022 sezonu)
Nike'dan giyinecekmişisiz. arkadaş diğer tarafta yazdı ama burada böyle başlık olduğu için ben buraya detaylı bir şeyler yazacağım .
Nike ile görüşmüşüz. Çotanak store deki ürün yelpazesini arttırmak için görüşmüşüz. yeni sezon başına yetişecekmiş.

yahu arkadaş millet nike'dan kaçıyor biz nike giyiniyoruz. nike bir iki obje koyacak formaya bitti gitti. al sana yine katalog forması. zaten türkiye'de samuray sport üstlenyor o işi . bence çok ama çok gereksiz. gerekirse yine diadora'dan giyinelim ama nike'dan giyinmeyelim. diadora eşofman takımını 300 e aldım nike daha da pahalıdır kaldı ki takımda onun üzerine koyarak satacak. bir forma oldu yine 150-200 lira.
diadora'nın nike'dan ürün kumaş kalite olarak çok bir farkı da yok . bende her iki üründe var.
ama dediğim gibi nike bence gereksiz. istediği kadar çeşitlilik olsun.
en fazla bu kadar olur ;
http://samuraysport.com/altinordu-11850
https://www.samuraysport.com/caykur-rize...lubu-11745
https://www.samuraysport.com/kayserispor-11746
buralara göz gezdirirsek bir yağmurluk 400 . bir sweet 350 tl. bunları para verip kimse almaz.
gereksiz pahalılığa gerek yok. sürümden kazan fazla sat. politika bu olmalı. kaldı ki kar marjını çok düşünürsen ilk etapta hata yaparsın. adam eşine dostuna alacak alamıyor. örnek. şampiyonluk tişörtü 2 tane var. biri yeşil biri beyaz. üzerinde kadronun resmi var. resimli olmasa kadın arkadaşlar belki çekinmeden alabilecek giyebilecek. bu ürünlerinde bir kolunda ersaş yazıyordu. adam oraya da sponsor olmuş bir tane tişörtün maliyeti ne olabilir ki. madem sponsor aldın oraya yap 50 tl millet 10 ar tane alsın.

store çeşitliliği önemli.
Reply
08-06-2021, 10:22,
Semko kankama katılıyorum

Nike benim en son isteyeceğim markaydı. 5-10 sene önce yin biraz iyiydi ama şuan direkt herkese katalog forması. Aynı formayı alıp, arma basıp Giresunspor'a yeşil beyaz, Sivas'a kırmızı beyaz, Konya'ya yeşil beyaz, Kasımpaşa'ya mavi beyaz yapıp kitleyecek bir firma. Hatta 2-3 sene önce renklerimiz aynı olduğu için Konya ile formalarımız aynıydı. Durum o kadar vahim

Dediğim gibi yine 8-10 sene önce biraz iyiydi. Mesela Pedrielli, Fabianolu Nike formalarımız yine iyiydi. Ama artık son senelerde iyice abarttılar. Yani Adidas'ı bile bir tık tercih ederdim ama Nike istemezdim. Adidas bile 1 tık daha iyi bence

Bu arada bunların dışında şöyle bir detayda var. Sanırım forma ve kamp malzemelerin dışında ayrıca bir de sponsorluk parası alıyoruz. Özellikle süper lige çıktığımız için bunu alacağımızı düşünüyorum
Örneğin;
Nike 5 milyon TL
Puma 3 milyon TL
Diadora 2 milyon TL verdiyse. Ne kadar istemesek de Nike'ı tercih etmiş olabiliriz. Çünkü para konuşur

Bununla ilgili 1 tane Fb'li 1 tane Gs'li arkadaşım söylemişti. Biri adidas diğeri Nike'dan hiç memnu değildi ama sıcak para anlamında en fazla parayı onlar verdiği için onları tercih ediyoruz demişti ikisi de. Fb bu sene Puma'ya geçti
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
08-06-2021, 13:01, (This post was last modified: 08-06-2021, 13:08 by semiko.)
Kankam çok güzel diyorsun da bu paralar çok büyük paralar değildir. Kaldı ki adam sana store için sweet yapacak 350 liradan satacaksın. kimse almaz. asgari ücretin 8 katı . yani 8 tane alabiliyorum ben bu üründen. ülke şartlarına göre hareket etmek gerek. daha öncede yazdım başakşehir ve efesin direkt sponsoru macronun türkiye yapımcısı bilcee markasıyla bile görüşürdüm. en azından özgün olurdu. nike yaparsın kimse forma o bu almaz . ne anladım o işten sonra taraftar destek vermiyor. biz süper lige çıkınca maaşımıza zam yapmıyorlar. şampiyon olduğumuzdada ''forumdan bulancaklı arkadaşım dedi ki yengeye de borcun vardı forma sözün dedi'' . adam haklı ama forma alacam tişört alacam milyın para. yazık günah. şehir olarak bizim etimiz ne budumuz ne. başkan her seferinde hatayı örnek gösteriyor .
al bak hatay fiyatları ;
https://www.samuraysport.com/hatay-spor-11768
https://www.shop.hatayspor.org.tr/

yahu bir forma 250 lira olur mu abiler. tamam takımı seviyoruz destekliyoruz da normal bir yanı yok .

açıkcası bana çok normal gelmiyor. herşey para değil. bazı durumları da düşünmek gerek.
Reply
08-06-2021, 15:31,
Bu store işleri falan bütün kulüplerde son 10 senede çok ivme kazandı. Kombine maç bileti vs konulardan hiç kaçmam ama Store'dan yaptığım alışveriş sayısı çok kısıtlıdır. Ben pek sevmiyorum bu işleri. Arkadaşın dediği gibi benim kulübüm bana 250 liradan forma itelemeye çalışmasın. Ya da bir sweeti 350 liradan çakmasın. Çakmaya çalışırsa almam. Ben bu takımın müşterisi değil taraftarıyım, beni müşteri olarak görmesi rahatsız eder.

Ayrıca aslan payını zaten kulüp değil ilgili şirket koparıyor bildiğim kadarıyla.
Reply
08-06-2021, 18:01,
Nike ürünleri kaliteli oluyor ama katalogdan sectiriyor. Açıkçası nike'dan gına geldi. Hele striped division iii formalar görünce midem bulanıyor artık. Akhisar 3 sene aynı formayı giydi. Kulüpler üstüne plastik baskı yaptırıyor kopya olmasın diye Big Grin Mevcut markalar içerisinde en güzel formayı Macron yapıyor. Puma da fena değil ama gerisi tırışka.
Reply
08-06-2021, 18:06,
Açıkçası ben de formayı 3-4 senede bir hoş bir şey çıkarsa alırım. Mesela bu senek Çotanak detaylı beyaz forma çok iyiydi. Nike bize özel forma yapmayacağına göre hazır kalıp forma almanın anlamı yok.
Onun dışında destek olacaksa daha yüksek oranlı kar bırakacak ürünler daha mantıklı. Forma dünyanın parası ama klube kalan para sınırlı. Onun yerine atkı vs. daha mantıklı.
Reply
08-06-2021, 19:32,
Diadora gayet iyiydi
Reply
09-06-2021, 18:26,
bandırma bir tanıtım yapmış...
adamlar il takımı değil ilçe ..
https://twitter.com/Bandirma_SK/status/1...3199935495
Reply
09-06-2021, 19:12,
Bandırma, çoğu şehirden ekonomik olarak daha güçlü bir yer konum avantajı da var tabi. Ama vizyon önemli o noktada katılıyorum size. Çok zor ve maliyetli bir şey değil.
Reply
21-07-2021, 17:17,
Formaların çok çok kötü olduğu söyleniyor. Ali Emre Sarı bile büyük hayal kırıklığına uğradım yazmış. Bakalım ne çıkacak.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)