2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
09-06-2021, 09:45,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(09-06-2021, 08:15)yirmisekiz Wrote: Lan nefret ettim bu sosyal medyayi yoneten embesillerden. Araba piyangosu belediye işçisine çikmiş. Adam arabayi Giresunspor'a bagislamak istemis. Belediye bu olayin uzerine cokmus. Araba belediyeye verilmis, belediye de Giresunspor'a vermismis. Resmi hesap da Belediye baskanini övmüş, asıl bağışı yapan vatandaşı figüran gibi göstermiş.

Bir de 'Dijiturk' embesilliği var. Resmen embesillik.

bana o durum biraz garip geldi. Belediye çalışanı ekonomik anlamda normal orta düzey birisidir. Bağış yapar mı ki 

Acaba arka planda belediye arabayı satın aldı, onlar mı bağışladı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
09-06-2021, 10:52,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(09-06-2021, 09:45)maicon_28 Wrote:
(09-06-2021, 08:15)yirmisekiz Wrote: Lan nefret ettim bu sosyal medyayi yoneten embesillerden. Araba piyangosu belediye işçisine çikmiş. Adam arabayi Giresunspor'a bagislamak istemis. Belediye bu olayin uzerine cokmus. Araba belediyeye verilmis, belediye de Giresunspor'a vermismis. Resmi hesap da Belediye baskanini övmüş, asıl bağışı yapan vatandaşı figüran gibi göstermiş.

bana o durum biraz garip geldi. Belediye çalışanı ekonomik anlamda normal orta düzey birisidir. Bağış yapar mı ki 

Acaba arka planda belediye arabayı satın aldı, onlar mı bağışladı

Tam onu diyecektim. Muhtemelen kulübe para akışı sağlamak için, belediye işçiler üzerinden bilet aldı. Bu dönemde hiçbir insan evladı sıfır arabayı bağışlamaz. Big Grin
09-06-2021, 13:07,

Bundan daha güzel anlatılamazdı  Big Grin Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
09-06-2021, 16:07,
Bu piyango işlerinde bi katakulli var ülkenin her işinde olduğu gibi.
09-06-2021, 18:21,
sosyal medyada damian petcoff ismi geçti. instagramdan takibe almış takımı.

bir bakayım dedim. full ispanyada ve alt liglerde oynamış . bu sezon lig 2 bir önceki senelerde onunda altında oynamış. takımı küme düşmüş. son 2 sezon çok maça çıkamamış. yaşı da 31 .
bu adamı geçen sezon alsak burun kıvırırdık. bu sezon almamız daha facia gibi duruyor.
10-06-2021, 10:58,
İsmi geçenler 1-2 isim haricinde süper lig için komik isimler umarım ters köşe yaparlar
10-06-2021, 15:17,
Bu arada sosyal medya demişken, 2 gündür Bi tane instagram sayfasında başkanın Mehmet Taş ile ilgili açıklaması düşüyor önüme önerilerde. Çok talihsiz bir açıklama olmuş bence. Biz Mehmet Taş özelinde açıklama beklerken başkan transfer denen kelimenin tarihçesine giriyor neredeyse, tamamen demagojiden oluşan bir açıklama. Konuyla ilgili tek kelime bile yok. Hele ki bizim için 1 maç oynayan ile 34 maç oynayan oyuncu da aynıdır lafi tüy dikmiş. Günümüzde zaten takımı sahiplenecek, tekmeye kafa uzatarak oynayacak, o kulübü sadece bir gelir kapısı olarak görmeyecek futbolcu bulunamaz hale gelmişken, biz ise bulduğumuz oyuncuya bunu yapıyoruz. Çok yazık gerçekten. Mesele gönderilmesi değil gönderiliş şekli.
11-06-2021, 01:32,
Şu 'Fiyatlar çok yüksek' cümlesinden gına geldi artık.Giresunspor'u yönetenlerde dillere pelesenk oldu adeta.
Süper ligdeyiz biz eyy başkan.
Gidip milyon liraları bağla demiyoruz ama bir ağırlığınız olur.Bu nedir ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
11-06-2021, 17:06,
keçiörengücü'nden hemşerimiz soner gönül samsunspor'la anlaşmış. takımımızda genç olması ve hızı ile iyi bir alternatif olabilirdi.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
11-06-2021, 17:32,
(11-06-2021, 17:06)d3sperandum Wrote: keçiörengücü'nden hemşerimiz soner gönül samsunspor'la anlaşmış. takımımızda genç olması ve hızı ile iyi bir alternatif olabilirdi.

Evet güzel olurdu ama Samsun sanırım bonservis verecek. Az bir para da değildir Soner piyasası olan futbolcu. Süper Lig için bu seviyeden bonservisle topçu almaya gerek yok bence. Barış Alper gibi topçular hariç tabi.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)