22-06-2021, 18:17,
(This post was last modified: 22-06-2021, 18:19 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(22-06-2021, 18:04)semiko Wrote: kimler gitti la askere
o değilde kupa gelmiş storeye kesin sert plastikten yapılmıştır. parlamasından belli. 450 lira olması cabası . biz zengin takımın zengin taraftarı değiliz. üzülüyorum bu duurma
kankam Sergen Picinciol ve Hayrullah Bilazer
bilmiyorum başka uygun olan varsa onlarda gidecek olabilir
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
22-06-2021, 20:48,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(22-06-2021, 18:04)semiko Wrote: kimler gitti la askere
o değilde kupa gelmiş storeye kesin sert plastikten yapılmıştır. parlamasından belli. 450 lira olması cabası . biz zengin takımın zengin taraftarı değiliz. üzülüyorum bu duurma
Tam onu diyecektim. Aaa dedim ne güzel şöyle ufak bir şey olsa 20-30 liraya plastik mlastik alınır aslında. Girdim bir baktım 450 lira...
|
|
23-06-2021, 01:37,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
kaç seferdir aynı haberler, anlaştığımız söylenen X oyuncu çemişkezek ile anlaştı vb haberler. yav kafama takıldı, tamam anlaştık da ne diye, hangi konuda anlaşıyoruz biz bu oyuncularla?
kafamdan geçen diyalog şu şekilde sanki;
Görüşme;
Yönetim : Birader bakl biz seni transfer etmek isteriz ama bizde para mara yok. İyisi mi sen bi gez dolaş piyasayı bakın. Klüp bulursan eyvallahi ha yok kimse istemezse buyur gel 3 kuruşa imzala. hem yolunu bulursun, hemde boşta kalmamış olursun hiç yoktan. Ha bizde ucuza transferi kapatmış oluruz.
Oyuncu: hımm tamamdır bana uyar, anlaştık..
Sonuç;
Gazeteci: Giresunspor X oyuncu ile prensipte anlaştı, kaynak sağlam yakında açıklanır. (Eh doğru aslında, anlaştık yani)
Forumda: Daha önce anlaştığımız söylenen X oyuncu Çemişgezek ile imzalamış.
Başka türlü bir ihtimal gelmiyor aklıma. Hani senin anlaştığın oyuncu sonradan daha yüksek ücret yada çeşitli sebeplerle başka takımla imzalayabiliyor. Yani bir nevi transfer çalımı futbolun içinde var zaten. Ama her anlaştığın oyuncudan da transfer çalımı yemezsin be abicim. Hergün hergün de anlaştığın oyuncunun başka takımla imzaladığı haberini almazsın artık. Demek anlaştık dediğimiz anlaşma, bizim bildiğimiz transfer anlaşması değil heralde.
|
|
23-06-2021, 08:58,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Twitter'da 'Futbol Anadolu' adlı kullanıcı Trabzonspor'dan Diabate'yi kiraladığımızı yazmış.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
23-06-2021, 11:21,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(23-06-2021, 08:58)mvsr Wrote: Twitter'da 'Futbol Anadolu' adlı kullanıcı Trabzonspor'dan Diabate'yi kiraladığımızı yazmış.
Serginho gibi kendi topçun varken bu hamle bana gereksiz geldi ihtimal vermemiştim
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
23-06-2021, 11:32,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(23-06-2021, 11:21)heyulaanil28 Wrote: (23-06-2021, 08:58)mvsr Wrote: Twitter'da 'Futbol Anadolu' adlı kullanıcı Trabzonspor'dan Diabate'yi kiraladığımızı yazmış.
Serginho gibi kendi topçun varken bu hamle bana gereksiz geldi ihtimal vermemiştim
diabate hiç izlemedim yani yorum yapacak kadar bilgi birikimim yok ancak kalburüstü takım kuracağımız için bir de bi ara trabzonspor lokomotif olmalı falan dedik , onun ekmeğini yiyor olabiliriz. ts oyuncuyu elden çıkarmaya çalışıyor. hatta haberlere çıkmıştı diabate kulüp arıyor diye. gelişimi açık bir arkadaş leicester den geldi. ts dibindeki adamı daha iyi takip eder.
daha önce dediğim gibi bizim bonuslar falan vermemiz lazım. oynatma şartı vermemiz lazım. yoksa kiralamak zor. yok ilk 10 da tamamlarsak şu kümede kalırsak şu olursa en azından gelecek senenin parasından vermiş oluruz. ilk kez çıkan takım direkt olarak harcama yapması imkansız zaten sponsor desteği de çok yok.
serginho için biz kral o bu şu diyoruz ama çok kırılgan geçen sene ki gibi bir gitti sonra yalan olduk . ee serginho var diye başka kanat almayalım mı ? alalım tabiki derim. diabate için buradaki şartlar çok önemli. dünyaları verip aldıysak alacaksak ( her futbolcu için geçerli ) para çokomel dengesini iyi sağlamak gerekir.
|
|
23-06-2021, 11:39,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Yabancı serbest olsa haklısın ama 8 yabancı oynatabiliyorsun 3 kulübe bize net oynacak adam lazım yabancılarda Serginho kendi oyuncun parlatmak senin elinde parlarsa sen kulüp kazanır bana göre takıma golcü lazım Balde ile olmaz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
23-06-2021, 11:52,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
ben de balde ile olacağı kanısında değilim . ancak baldeye top geldiğinde atıyor. kendisi çabalıyor. baldenin yanına sağlam bir forvet lazım ama işte gel gör ki erencim var. umarım süper lig diye asılır yoksa işimiz zor. hele hele süper lig de çift forvet falan oynarız aman allah.
|
|
23-06-2021, 11:59,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
şimdi kadroyu tasarlarsak ;
kalede türk olacak o belli
savunma çok sıkıntılı . bu savunma ile çıkarsak içimizden geçerler. ben sergenin banko olacağını düşünüyorum. sağ bek ve sol bek yabancı dersek ( türk sağ bek bolluğu olan yerde yabancı da sıkıntı )
orta alan nalepanın yanında iki tane adam bunlardan en az birisi türk olsa diğeri yine yabancı olacak.
hücümda forvet yabancı kanatlar yabancı. barış alıcıyı ben bu yüzden istiyordum. umarım olur.
şöyle diyelim bekler 2 stoper 1 orta alan 2 hucüm 3 yabancı dersek . tam 8 ediyor. geri kalan herkes türk olması şart oğlu şart. nerden kırabiliriz diye düşünüyorum orta sahadan 1 kırabiliriz sağ bekden 1 kırabiliriz. kanattan 1 kırdık mı 3 tane daha hakkımız oluyor. yabancıyı kulübede bekletmeninde bir anlamı yok. o yüzden geçen seneden gelen arkadaşları kulübeye alabiliriz desek nalepa , balde ve diarrayı alırsın. en azından maaş bütçesi olarak yormaz.
|
|
23-06-2021, 12:18,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
Okan yerine kaleye günayı alsak daha iyiydi son 3 senedir düzenli oynadı kalede
Genç Çotanaklar
|
|
|