2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
29-06-2021, 23:33,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(28-06-2021, 20:24)genc28 Wrote: Biz hani süper ligden yabancı almayacaktık ? Diabate ademi Jesse nedir hani hataysporun transfer modeleni uygulayacaktık? Düşmek mesele değilde en azından son haftalara kadar savaşarak düşelim gerekirse

Buna inanmış mıydık gerçekten? Öyle olsaydı sezon devam ederken, Samsun maçının ertesi günü Afrika ülkelerine, Brezilya vs birkaç kişi yollayacaktın maç izlemeye. Ha Tuzla maçı sonrası açıklamalarından sonra "la yoksa akıllandı mı?" diye acaba dedim ama Bülent Bölükbaşı ile ilgilendiğimizi duyunca hemen kendime geldim. Ondan beri tek bir haber sitesi vs takip etmiyorum transfer heyecanı falan kalmadı. Arada bu foruma bakıyorum okadar. Ama başkanın hala 1.lig kafasında olmasına bakılırsa, Süper lig için son yılların en zayıf halkası olucaz gibi.
30-06-2021, 00:48,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Kolombiyalı stoper Alexis Perez ismi de dolanıyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
30-06-2021, 00:52,
(30-06-2021, 00:48)maicon_28 Wrote: Kolombiyalı stoper Alexis Perez ismi de dolanıyor

Başkana beinde iki yabancı ismi sordular. Kem küm edip arada görüşüyoruz ama imzalamadan birşey söyleyemem dedi. Biri perez ikincisini hatırlayamadım şimdi.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
30-06-2021, 01:00,
Şu ana kadar anlaşılan ve medyada ismi geçen futbolculara baktığımızda, üstelik dört takımın bir alt lige düşeceği süper ligde kalıcı olamayacak gibiyiz. Esas sıkıntımız geçen yılki kadrodaki yerli futbolculardan ilk onbir yapacak bir tane futbolcumuz yok. Yabancı kısıtlaması yerli futbolcuların fiyatlarını ikiye katladı ve sağda solda iyi  diyeceğimiz yerli futbolcularda diğer takımları tercih ediyor. Yabancı futbolcu konusunda şimdiye kadar en az üç dört futbolcu takip edip imza attırmış  olmamız lazımdı ama biz süper ligde sağda solda kadroya girememiş dört büyüklerin hatır gönülle bize güya kıyak çekecekleri yabancıların peşindeyiz. Hatalarımıza gelince başkanın geçen yıl ve yakın zamanda yaptığı açıklamalarda bizden üst düzey transfer beklemeyin diyor ama politikamıza bakarsak kaşar peşindeyiz. Paran yoksa arkadaş gidersin afrikaya balkanlara uzak doğuya vs. bulursun 23-24 yaşında futbolcular bunlara şans verirsin..44 yıl sonra süper lige çıkmışsın Bizim  gibi kendi yağında kavrulmaya çalışan ve küçük bir şehir olan Giresuna iyi para vermedikten sonra orta düzey futbolcu getirmek harbiden zor. Allahtan havaalanımız var oda olmasa emin olun yanmıştıık..Bir başka yanlışımız biz geçen yıl takım ruhuyla buraya çıktık bu yılda aynı şeyin olacağını düşünüyoruz. Tırışka transferlerden takım ruhu oluşturacağımızı ve  bu ligde kalacağımızı hayal ediyoruz.Kedi her zaman mama yemez. Umarım şimdi paraya kıymayıpta devre arası işler yolunda gitmeyince şimdi harcamadığımız paranın iki katını harcayıp küme düşmeyiz. Eleştirmek için çok erken umarım bundan sonra yapacağımız transferler ve politikamız aklı selim olur. Uzun süre sonra süper lige çıkmanın dezavantajı bütcenim kısıtlı olması şehrin imkan ve olanakları bizi zorluyor farkındayım.Not: Bu Caner Hüseyin bu süper ligde nasıl oynayacak nasıl kadro yapacak hala düşünüyorum bu adamı biz neden takımda tuttuk ona takıldım kaldım.
30-06-2021, 01:23,
(30-06-2021, 00:52)Pangal Wrote:
(30-06-2021, 00:48)maicon_28 Wrote: Kolombiyalı stoper Alexis Perez ismi de dolanıyor

Başkana beinde iki yabancı ismi sordular. Kem küm edip arada görüşüyoruz ama imzalamadan birşey söyleyemem dedi. Biri perez ikincisini hatırlayamadım şimdi.

Onun ismi galiba Sergio Mosquera, birkaç sayfa önce çıkmıştı ismi. Ama hangisi daha iyi çözemedim

-Sergio Mosquera
-Alexis Perez
30-06-2021, 12:17,
Fatih kavlak bize fındık toplamaya falanmı geldi 3 büyüklerin artıkları için sportif direktöre para vermeye gerek yoktu hakan karaahmette yapardı hala 1.lig kafasında transfer yapıyoruz yarın kamp başlıyor oyuncu yok kampa kadar kadro şekillecekti güya, Allah sonumuzu hayır etsin
30-06-2021, 12:27, (This post was last modified: 30-06-2021, 12:27 by maicon_28.)
Tamamen objektif olmak gerekirse yaptığımız transferler, ilgilendiğimiz isimler; Tff 1.ligde iddialı takım kuran, şampiyonluğa oynayacak takım gibi

1.ligdeyken - klasik Giresunspor düşmeyecek-orta sıra takımı veya olursa playoff'u zorlayacak kadro kurardı.
Süper lige çıktık - Tamam kalite anlamında gelişme var ama yine de sanki alt ligin şampiyonluğa oynayan takımı gibi bir kadro kuruyoruz.

Dün başkan zaten süper ligin böyle olduğunu bilmiyordum. Giderler 10 kat artarken, gelirler o yönde artmıyor demiş
30-06-2021, 12:36, (This post was last modified: 30-06-2021, 12:38 by turkuaz_0628.)
Goca başgan haberleri dün ulusal basında fazla yer almamıştı, bugün çalkalanıyor maşallah allah sayılarını artırsın ! ordan da sodaların parası filan araştırılır umarım ! Giresunspor üzerinden kim ki bir kuruş menfaat sağladı ise haram zıkkım zehir olsun çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah.... En çok ta üzüldüğüm madem ayda 225 bin tl para thy den sağlandı ve gerçekse ulan Giresunspora harcansaydıya, ya da insan domuz olurda bi thy reklamı filan alır mk yerinde ulan nasıl insanlar bunlar kan emici kemirgen ! birde thysporun başganı imiş baboş ayda 50 bin cukka yok ki böyle güzel arkadaşlarımız ! He birde insanların gözünde son sene mevcut hükümet üzerinden destek alındığı için çok yıpratılıyoruz birde bu çıktı Giresunspor eski başkanı !
Başkentten !
30-06-2021, 15:45,
(30-06-2021, 12:36)turkuaz_0628 Wrote: Goca başgan haberleri dün ulusal basında fazla yer almamıştı, bugün çalkalanıyor maşallah allah sayılarını artırsın ! ordan da sodaların parası filan araştırılır umarım ! Giresunspor üzerinden kim ki bir kuruş menfaat sağladı ise haram zıkkım zehir olsun çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah.... En çok ta üzüldüğüm madem ayda 225 bin tl para thy den sağlandı  ve gerçekse ulan Giresunspora harcansaydıya, ya da insan domuz olurda bi thy reklamı filan alır mk yerinde ulan nasıl insanlar bunlar kan emici kemirgen ! birde thysporun başganı imiş baboş ayda 50 bin cukka yok ki böyle güzel arkadaşlarımız ! He birde insanların gözünde son sene mevcut hükümet üzerinden destek alındığı için çok yıpratılıyoruz birde bu çıktı Giresunspor eski başkanı !

bildiğim kadarıyla anadolu jet o yüzden bize yıllarca sponsor oldu . ya da öyle lanse ettirildi.

giresun'da yağmur diye haber çıkmış bütün bursalılar şampiyon giresun yazmışlar. öyle böyle algı değil işte. bir yaparsın bin duyarsın .. yazık günah ..
30-06-2021, 15:48,
(30-06-2021, 12:17)cotanak88 Wrote: Fatih kavlak bize fındık toplamaya falanmı geldi 3 büyüklerin artıkları için sportif direktöre para vermeye gerek yoktu hakan karaahmette yapardı hala 1.lig kafasında transfer yapıyoruz yarın kamp başlıyor oyuncu yok kampa kadar kadro şekillecekti güya, Allah sonumuzu hayır etsin

bence kırkmaya geldi. 
belki biz görmüyoruz ama etkisi vardır. etkisi olmayacağı yere neden gelsin ya da çoktan giderdi. başkan bence taraftarının sıkıntısını görüyor. sosyal medya ile başladı. 
biz fatih kavlaktan boundpenza bekliyoruz ama hemen olmayabilir . bence hakan hoca çok baskın çıkmış olabilir bazı konularda. bunun sonuçlarını görüyoruz.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)