06-07-2021, 01:16,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Onlar eski fiyatlar, muhtemelen pandemiden dolayı bir tık fiyatları yükseltirler ama Hatay'ın kombine fiyatlarını gördüm. Kategori-sınıf farkı var
Kale Arkaları : 300-500 TL
Maraton : 1000-2000-3000 TL
arasındaymış. Hatayspor için fena değil fiyatlar
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
06-07-2021, 13:00,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(05-07-2021, 20:46)maicon_28 Wrote: kale arkasını 1000 TL'den
Maratonu 3000'TL den kimse almaz
kale arkasını 500 TL
maratonu 1000 TL
yapsalar. En az 5-6 bin kişi kombine alır, 5 milyon TL'lik keş kombine geliri + seyirci fazla olacağı için taraftar baskısıyla alınacak 1 galibiyet ile kombineyi ucuz yaptığından dolayı oluşan eksikliği giderecektin.
Başkan diyor ya, "ya böyle ufak şeyleri düşünmeyin, daha büyük şeyler daha geniş düşünün. Eğer alamayan varsa gerekirse yardımcı oluruz" cebimizden yardımcı oluruz falana getirdi.
Eğer öyleyse siz küçük düşünmeyip, taraftar baskısını arttırarak 1 galibiyetle amorti edecek fiyatlara düşürün.
Tablo ortada, bizim gibi şehirde anca sürümden kazanırsın
Vip, loca gibi pahalı biletleri de iş adamlarına, zenginlere pazarlayacaksın. Asıl para orada
kankam sürümden kazanma diye bir tabir var. bu olay tamamıyla bizim için geçerli. biraz makul yaparsın dersin ki ; ''ya kardeşim sigarandan attır al ''. bak bunu deme hakkına sahip olursun. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" ben neyimle alayım bunu. giresunun sosyo-ekonomik durumu da ortada . sanki şehirde çok iyi para kazanılıyor da bu parayı verecek. sanki sanayimiz var. vs vs gider bu durum böyle. bazı şeyleri söylerken altını doldurmak gerekiyor. o stadı doldurdukça sponsor kazanırsın. yani win-win. aynı şeyi storedeki ürünler içinde dedim diyorum. al bak nike ürünlerine. çıksın piyasaya da görelim .
|
|
06-07-2021, 14:51,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Sodacı başkana vizyonsuz filan diyorduk ama Hakan Başkan da en az o'nun kadar vizyonsuz, saçma sapan açıklamalar yapmış, fakir edebiyatı devam ediyor, ayıp mk ya bıktık artık.
Kombine konusunda taraftara nasıl yardımcı olacak acaba ben onu da merak ettim şahsen.
|
|
06-07-2021, 20:28,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(06-07-2021, 14:51)genoa28 Wrote: Sodacı başkana vizyonsuz filan diyorduk ama Hakan Başkan da en az o'nun kadar vizyonsuz, saçma sapan açıklamalar yapmış, fakir edebiyatı devam ediyor, ayıp mk ya bıktık artık.
Kombine konusunda taraftara nasıl yardımcı olacak acaba ben onu da merak ettim şahsen.
Sodayı kulüpte içiyormuş koca yürekli adam kulüp dışında götürüyormuş
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
07-07-2021, 14:08,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Açıkçası memleketin durumu ortada. 1-2 sene önce olsa gözümü kırpmadan kombine alırdım. Ama bu fiyata şu durumda kombine alamam.
|
|
07-07-2021, 14:46,
|
|
Pangal
Senior Member

|
|
|
Fiyatlar gerçekçi değil malesef ama bunun yanında daha düşündürücü olan bir fikir yok. Bir hamle yaparsın amacımız stad kalabalık olsun dersin. Bir hamle yaparsın az satalım çok kazanalım dersin. Ama bu hamleleri düşünürken takıma etkisini hesap etmek çok önemli. Süper ligte maç galibiyet ücreti 2.8 milyon tl + bu yıl zammı. Bir galibiyet parası kadar kombine satamayacağımız zaten ortada. O zaman bu saçma fiyatlarla ne diye seyircimizden feragat ediyoruz. Bu fiyata kombine satıp 10-20 liraya bilet mi satacak yönetim? Böyle bir durumda insanlar size bir daha güvenip kombine vs işlerine girer mi?
Ayrıca madem amaç kombine+loca sabit geliri mümkün olduğunca yüksek tutmak. Yurtiçi-yurtdışı derneklerle neden bir organizasyon yapılmaz? Euro dolar ortada. O kadar gurbetçi vatandaşımız var. Bir çoğu yıl içerisinde şehre geliyor. Bu insanlarıda kapsayacak bir organizasyon neden yapılmaz? Lafa geldi mi destek destek ama hiçbir proje yok. Bir paket yapılıp locada maç + imzalı forma + youtube için içerik şeklinde satışı yapılabilir. İnsanımız reklamı sever biraz o taraflara odaklanması lazım yönetimin. Yoksa oturduğun yerden destek demekle olmaz bu işler.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
07-07-2021, 16:16,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
(07-07-2021, 14:46)Pangal Wrote: Fiyatlar gerçekçi değil malesef ama bunun yanında daha düşündürücü olan bir fikir yok. Bir hamle yaparsın amacımız stad kalabalık olsun dersin. Bir hamle yaparsın az satalım çok kazanalım dersin. Ama bu hamleleri düşünürken takıma etkisini hesap etmek çok önemli. Süper ligte maç galibiyet ücreti 2.8 milyon tl + bu yıl zammı. Bir galibiyet parası kadar kombine satamayacağımız zaten ortada. O zaman bu saçma fiyatlarla ne diye seyircimizden feragat ediyoruz. Bu fiyata kombine satıp 10-20 liraya bilet mi satacak yönetim? Böyle bir durumda insanlar size bir daha güvenip kombine vs işlerine girer mi?
Ayrıca madem amaç kombine+loca sabit geliri mümkün olduğunca yüksek tutmak. Yurtiçi-yurtdışı derneklerle neden bir organizasyon yapılmaz? Euro dolar ortada. O kadar gurbetçi vatandaşımız var. Bir çoğu yıl içerisinde şehre geliyor. Bu insanlarıda kapsayacak bir organizasyon neden yapılmaz? Lafa geldi mi destek destek ama hiçbir proje yok. Bir paket yapılıp locada maç + imzalı forma + youtube için içerik şeklinde satışı yapılabilir. İnsanımız reklamı sever biraz o taraflara odaklanması lazım yönetimin. Yoksa oturduğun yerden destek demekle olmaz bu işler.
mükemmel yere parmak bastın. 1 yada 2 maç sana taraftar maç kazandırır. bunu 1,2 maç ile telafi edersin değil mi ?
|
|
07-07-2021, 17:35,
(This post was last modified: 07-07-2021, 17:43 by mcagatayy.)
|
|
mcagatayy
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Millet Balotelli ve Belhandayı alıyor, biz Furkan Soyalp. Ama kombinelere bakarsak sanki biz almış gibiyiz Balotelli ve Belhandayı. Yav Balotelli beklemiyoruz da biraz iyi oyuncu transfer edilse bari. Bir de lig olarak üste atladık ama vizyon ve ekonomi olarak geri gittik. Ligin en az borçlu takımlarından biriyiz hala fakir edebiyatı. Ama unutuluyor ki ne kadar ekmek o kadar köfte.
|
|
07-07-2021, 17:40,
(This post was last modified: 07-07-2021, 17:41 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
ADS Balotelli transfer sürecini açıklamada adeta ders verdi
-Önce Serdar Ortaç'tan #İkiDeli şarkısı paylaştılar. Güzel bir espiri
-Sonra fotoğraf ile transferi açıkladılar
-Hemen sonrasında 1 dakikalık bir video paylaştılar
Biz ne yapıyoruz; kampta telefonla fotoğrafı çekilmiş futbolcunun, yerel basın haberlerinde resimlerde futbolcuyu görünce transferi anlıyoruz.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
07-07-2021, 17:49,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Yalnız bu transferlere hiç imrenmiyorum ben. Kısa vadede belki katkı sağlar ama uzun vadede çok can yakar bu transferler. Aklı selim ADS taraftarları da mutlu değildir eminim.
|
|
|