2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
08-07-2021, 01:09,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(07-07-2021, 21:16)kral1234 Wrote:
(07-07-2021, 21:09)heyulaanil28 Wrote:
(07-07-2021, 17:40)maicon_28 Wrote: ADS Balotelli transfer sürecini açıklamada adeta ders verdi

-Önce Serdar Ortaç'tan #İkiDeli şarkısı paylaştılar. Güzel bir espiri
-Sonra fotoğraf ile transferi açıkladılar
-Hemen sonrasında 1 dakikalık bir video paylaştılar

Biz ne yapıyoruz; kampta telefonla fotoğrafı çekilmiş futbolcunun, yerel basın haberlerinde resimlerde futbolcuyu görünce transferi anlıyoruz.

Başından beri bunu söylüyorum kimse Balotelli al demiyor Konyaspor Serdar Gürleri almış sanırsın Ronaldo transfer etmişler müthiş bir video hazırlamışlar sende iyi kötü UEFA da final oynamış Douglası almışsın video klip ile duyur transferi ulusal basında ismimiz yok Bal ligindeki Orduspor resmi hesapları bizden daha iyi.

Benim duyduğum sosyal medya ekibinin görevine son vermişler

Arkadaşım söyledi, ona da kulüpten biri mi söylemiş hikaye mi paylaşmış ne, sosyal medya ekibinde değişiklik yokmuş. Aynı kadro devam, yani geçen seneki kalite aynı tas aynı hamam olacak gibi.

@semiko semko kankamın duyumları doğru çıktı.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
08-07-2021, 02:14,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ne yalan söyliyeyim Balotelli transferini kıskandım, bence net iş yapacak
08-07-2021, 02:34,
Balotelli garip adam. Bir bakmışsın 5. hafta "Adana Turuncudur" twiti atmış gitmiş, bir bakmışsın seneyi 20+ ile tamamlamış. Şaşırtmaz. Taraftar ve şehir ilgisi ile bende ilk sene ya da ilk dönem iş yapacağını daha sonra salacağını düşünüyorum.

Diğer takımların kombine fiyatlarını merak ediyorum.
08-07-2021, 08:43,
(08-07-2021, 01:09)maicon_28 Wrote:
(07-07-2021, 21:16)kral1234 Wrote:
(07-07-2021, 17:40)maicon_28 Wrote: ADS Balotelli transfer sürecini açıklamada adeta ders verdi

Biz ne yapıyoruz; kampta telefonla fotoğrafı çekilmiş futbolcunun, yerel basın haberlerinde resimlerde futbolcuyu görünce transferi anlıyoruz.

Başından beri bunu söylüyorum kimse Balotelli al demiyor Konyaspor Serdar Gürleri almış sanırsın Ronaldo transfer etmişler müthiş bir video hazırlamışlar sende iyi kötü UEFA da final oynamış Douglası almışsın video klip ile duyur transferi ulusal basında ismimiz yok Bal ligindeki Orduspor resmi hesapları bizden daha iyi.

Benim duyduğum sosyal medya ekibinin görevine son vermişler

Arkadaşım söyledi, ona da kulüpten biri mi söylemiş hikaye mi paylaşmış ne, sosyal medya ekibinde değişiklik yokmuş. Aynı kadro devam, yani geçen seneki kalite aynı tas aynı hamam olacak gibi.

@semiko semko kankamın duyumları doğru çıktı.

aga o işler tamamıyla sarpa sardı. futbolcu ile ilgili paylaşım yaptırmayan bence yönetim. geçen seneki ekipte paylaşmak ister tabiki. ama şey gibi olduk iyice siyaset yapmak istemiyorum ama eskiden yağ tuz sırası vardı buna da şükür gibi. eskiden hiç bir şey yoktu Big Grin
08-07-2021, 08:45,
(08-07-2021, 02:34)123456 Wrote: Balotelli garip adam. Bir bakmışsın 5. hafta "Adana Turuncudur" twiti atmış gitmiş, bir bakmışsın seneyi 20+ ile tamamlamış. Şaşırtmaz. Taraftar ve şehir ilgisi ile bende ilk sene ya da ilk dönem iş yapacağını daha sonra salacağını düşünüyorum.

Diğer takımların kombine fiyatlarını merak ediyorum.

ben balotelli'nin başarılı olacağını düşünüyorum dün akşam tivibuspor'da birisi ghezzal için söyledi ; adam müslüman mutlu olduğu ülkede patlama yapıyor diye. bizde bu durum çok sönük yada patlamaya hazır ama şartlar iyi olmayan kişiler ülkede patlıyor. balotelli ise burada herhangi bir ırkçılık olmayacak. adına besteler yapılacak vs vs. ama gol problemine girerse yada kafa olarak hazırlayamazsa kendisini çok kötü patlar.
08-07-2021, 18:47,
İsmi geçen stoperlerden Alexis Perez bizim Sergio ile instagramdan takipleşmeye başlamış sanırım, olacak herhalde bu transfer, kaleci Okan'da kampa geldi sanırım, Aziz Behich işi olursa arka taraf tamamlanmış oluyor.

Arka taraftan ziyade ön tarafa kimler alınacak ben asıl onu merak ediyorum, sol öne, ofansif orta sahaya ve santrafora gelecek isimlerde risk almamamız lazım.

Hoca 4 iyi yerli almamız lazım demiş, ilgilendiğimiz yerlileri tek tek kaptı diğer kulüpler bakalim bize kimler kalacak, Alper Potuk tarzı menajer itelemesi yerli transferi yapmayız umarım
08-07-2021, 19:02,

Başından beri bunu söylüyorum kimse Balotelli al demiyor Konyaspor Serdar Gürleri almış sanırsın Ronaldo transfer etmişler müthiş bir video hazırlamışlar sende iyi kötü UEFA da final oynamış Douglası almışsın video klip ile duyur transferi ulusal basında ismimiz yok Bal ligindeki Orduspor resmi hesapları bizden daha iyi.

Resmi hesap sesimizi duymuş ama nasıl bir klip daha doğrusu klip mi  Big Grin Big Grin

https://twitter.com/Giresunspor/status/1...50336?s=19
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
08-07-2021, 19:28,
Zuahahahahaha ulan o nasıl video mk. Izlerken ben utandım
08-07-2021, 19:37,
Sosyal medya ekibini ıslak odunla bir güzel...
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
08-07-2021, 19:45,
Üşenmeyen Douglas'ın kendi kişisel paylaştığı videoya baksın
1 kişi dahi kulubün paylaştığı, Douglas'ın paylaştığından daha güzel diyebilir mi Big Grin

futbolcü bile kulüpten 100 kat daha güzel paylaşıyor.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)