2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
12-07-2021, 08:32,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(11-07-2021, 22:25)genoa28 Wrote:
(11-07-2021, 21:02)semiko Wrote:
(10-07-2021, 23:31)genoa28 Wrote:
(10-07-2021, 21:58)maicon_28 Wrote: Samsun kadına şiddet forması çıkarmış mor renkte.
Epey gündem oldular, olumlu tepki aldılar..

Adamlar ne yapıyor ediyor dikkat çeken bir şey yapıyorlar. Ya Atatürk ile ilgili, ya başka bir şey, şimdi de kadına şiddet.
Tebrik etmek gerek, iyi beceriyorlar bu işi

Bom boş işler.

Evet bomboş ama işte hiç tanımayan etmeyen adam diyor ki yahu bu takım yerine şu takım çıktı süper lige diyor. Evet bu cümle çok gereksiz gelebilir bize ama işte ülkede yer edinmek böyle oluyor.

Bizim millet çabuk unutuyor, böyle şeylere de kanıyor, kandırmak çok kolay, Samsun başkanının karanlık işlerine baksınlar, kimlerle nasıl karanlık işleri var, nasıl bu kadar zengin olmuş nasıl hala bu kadar çok para kazanıyor onunla ilgilensin millet, öyle formaya yazi yazdırmakla olmuyor.

İsteyen de istediğini desin, bastık geçtik..

kimse başkana bakmıyor ki adam ne etmiş ne yapmış. bizim halkımız bazı konulara çok duyarlıdır damara basarsın beklersin kanın pompalanmasını. bu da öyle bir durum. geçen sene atatürklü forma bu sene de bu . pazar payı için güzel düşünce
12-07-2021, 15:30,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
yine sessiz devam ediyoruz.
Ligin başlamasına 1 ay kaldı, hücum anlamında oyuncu transferi yok.

Tamam birkaç mevkinin eksik kalmasını anlarım ama futbolda en önem verdiğim sezon başı fiziki yüklemlerini neredeyse tüm hücum futbolcuları kaçıracak.

En azından 1 kanat transferini açıklamalıyız

Balde'ye, Serginho'ya güveniyoruz ama çok beğensek de lig seviyesinin çok altında kalırlarsa ne yapacağız..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
12-07-2021, 17:10,
geç kalıyor git gide. sezon başı kampı görmeyen futbolcu çok zor toparlar. halı maçı gibidir. ilk 5 maç hatta yerine göre 10 maç mal gibi olursun sonra kondisyon açılınca 2 günde bir maç yaparsın . önemli mevkiler bunlar nokta atışı olması gerek. umarım cidden bir planlama yapılmıştır. şuraya şu tarz oyuncu alınacaktır vs gibi. yoksa işimiz cidden zor. serginho çok seviyoruz on numara ama beni korkutuyor.
12-07-2021, 21:50,
Göztepe formaları basına tanıtmadan taraftarların evine götürmüş efsane bir hareket olmuş. İnşallah bizimkilerde kuru kuruya bir tanıtım yapmaz.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
13-07-2021, 00:24,
(12-07-2021, 21:50)Pangal Wrote: Göztepe formaları basına tanıtmadan taraftarların evine götürmüş efsane bir hareket olmuş. İnşallah bizimkilerde kuru kuruya bir tanıtım yapmaz.

Aga biz daha transfer açıklayamıyoruz ne forma tanıtımı  Big Grin

Göztepe ufaktan çalmış sanki kurguyu, yanlış bilmiyorsam geçen yıl Liverpool buna benzer bir tanıtım yapmıştı, oyuncular formaları en yaşlı kombine sahiplerine götürüp yeni sezon formalarından vermişlerdi, o şekil yapmışlardı tanıtımı.

Biz sportif olarak süper lig seviyesinde olsak da maalesef vizyon ve kurumsallık olarak 3.ligden öteye gidemedik yıllardır
13-07-2021, 00:46,
(13-07-2021, 00:24)genoa28 Wrote:
(12-07-2021, 21:50)Pangal Wrote: Göztepe formaları basına tanıtmadan taraftarların evine götürmüş efsane bir hareket olmuş. İnşallah bizimkilerde kuru kuruya bir tanıtım yapmaz.

Göztepe ufaktan çalmış sanki kurguyu, yanlış bilmiyorsam geçen yıl Liverpool buna benzer bir tanıtım yapmıştı, oyuncular formaları en yaşlı kombine sahiplerine götürüp yeni sezon formalarından vermişlerdi, o şekil yapmışlardı tanıtımı.

Biz sportif olarak süper lig seviyesinde olsak da maalesef vizyon ve kurumsallık olarak 3.ligden öteye gidemedik yıllardır

başkan geçen hafta forma tanıtımı için film hazırlanıyor dedi. Yakında tanıtacağız formaları dedi
Merakla bekliyorum nasıl bir kalite olacak bakalım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
13-07-2021, 01:29,
(13-07-2021, 00:46)maicon_28 Wrote:

başkan geçen hafta forma tanıtımı için film hazırlanıyor dedi. Yakında tanıtacağız formaları dedi

ciddi ciddi merak ediyosun yani nasıl olacağını?  Big Grin beklentiyi pek yüksek tutma bence Smile
13-07-2021, 02:11,
Göztepe'nin forma anlaşmasını umbro global hesabından duyurdu. Bizimkini samuraysport bile paylaşmazSmile)
13-07-2021, 08:09, (This post was last modified: 13-07-2021, 08:25 by semiko.)
(13-07-2021, 00:46)maicon_28 Wrote:

şimdi başkan seçilmeden marş yaptırdı deme öyle film de yapar düşük bütçeli. kulübün sosyal medya hesapları biraz karman çorman olmuş takip edilenler farklı vs . göztepe'nin albenisi farklı ama adamlarda forma alınıyor. ekipman alınıyor. taraftar böyle sahip çıkıyor. sen 350 yaparsan ben nasıl alayım giresun'da..

al bak site böyle olur https://www.goztepe.org.tr/ ...

Adamların storeye bir baktım çeşitlilik , indirim vs . pumanın ürünü 250'den gidiyor. mis gibi forma yağmurluk ulan biz daha polo yaka tişörtün nasıl olduğunu bile bilmiyoruz ( alacağım hala şüphelerim var )
13-07-2021, 09:05,
Geçtik zaten siteden, sosyal medyadan, storedan vs. Bu işler kurumsal bir geçmiş gerektirir. Giresunda böyle bir durum söz konusu değil.

Şu anda daha önemlisi transfer. 1 ay kalmış en üst lige çıkmışsın 11 kişi çıkaracak kadar adamın yok. Serginho, Balde bunları bu ligde darma duman ederler. Anlaşılan o ki başkan düşmeyi kabullenmiş borç takmadan gidelim derdinde. En azından böyle düşünüyorsan alt liglerden, avrupa alt liglerinden genç oyuncu toplasaydın da adamın bir vizyonu var deseydik. İlk yaptığın transfer zeki yavru????

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)