Yanı başımızdaki Rizespor kombine fiyatları artık söze gerek yok bu fiyatlar olmaz Rizespor da Remy, Gökhan Gönül gibi adamları bu fiyatlara izliyorsun
Yanı başımızdaki Rizespor kombine fiyatları artık söze gerek yok bu fiyatlar olmaz Rizespor da Remy. Gökhan Gönül gibi adamları bu fiyatlara izliyorsun
Bedava resmen
19-07-2021, 23:10, (This post was last modified: 19-07-2021, 23:13 by heyulaanil28.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Rizespor da kombine fiyatları ortada en pahalı kombine 900 TL o da VIP kombinesi düşün bizde sıradan tribün 1.500 TL başlıyor kimse kimseyi artık salak yerine koyamaz basındaki yeni yetmeler üzerinden mesaj göndermek sosyal medyada milleti engelleyerek bir yere varılmaz bu kafayla gerçek Giresunspor taraftarı bulamazlar.
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Joey Pelupessy transferi de tamam. Geçen sezon Championship liginde son sırada küme düşem Sheffield Wednesday takımında 28 i ilk 11 olmak üzere 43 maçta forma giymiş. Piyasa değeri 500 bin euro. Aslında 2018 yılında S.Wednesday takımına transfer olurken 1.5 milyon imiş değeri. Yani kariyeri düşüşte olduğu söylenebilir.
(19-07-2021, 23:21)kral1234 Wrote: Pablo galdemes ve bir donem leipzig formasi giyen augustine söylentisi dolaşıyor.
onlar bana inandırıcı gelmedi. Bizim ilgilendiğimiz seviye belli
Bu 2 isim bizim ilgilendiğimiz seviyenin 2-3 kat daha üstü. Gücümüz yetmez
En fazla bir arkadaşa bakıp çıkacaktık gibi ilgileniyor gibi yaparız ama işi bitiremeyiz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Jorge, perez , pelupessy gibi düz adamları bile 2-3 haftadır bugün yarın yola çıktı çıkacak diye diye Türkiye'ye getiremiyoruz bugünü maç gününü sayma 25 gün kaldı ilk maça bayramda da herkes izin yapar 22 gün kalıyor süper lige çıktığımız ilk seneyi böyle hayal etmiyordum bizim için önemli olan rakiplerin uyum sorunu yaşadığı ilk haftalarda alacağımız puanlardı ilk haftalar gerekli puanları topladık topladık yoksa son 10-15 hafta içimizden geçerler ahada buraya yazıyorum