24-07-2021, 11:47,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(24-07-2021, 01:10)chotanax Wrote: Beyler bildiği, planladığı veya gizli tutmak zorunda kaldığı bir planı yoksa (ki 1-2 hafta içinde yapılacak icraatlar belli eder planın olup olmadigini) başkanımız güç zehirlenmesine girmiş demektir. İsmail hoca, Mehmet Taş, bilet fiyatları, forma, malum taraftar grubu ile girilen burundan kıl aldırmayan pazarlık... Bunların hepsi güç zehirlenmesine büyük delildir benim gözümde.
O yüzden çok kasmayın, geçen sene hepimiz kastık yeteri kadar, yıprattık kendimizi, sinir hastası olduk aroune kone. Bu sene keyfini çıkarın işte, her maç averaj manyağı olacakmışız gibi hazırlayın kendinizi, fark yemezsek, puan alırsak bolca sevinin işte.
Benim hedefim ölmeden süper lig görmekti, 38 tane süper lig maçı izleyeceğim. Kendi adıma hedefime ulaştım yani.
İstersek 0 çekip -100 averajla ligden düşelim, sonuçta tarih Hakan Karaahmet'i "Giresunspor'u süper lige çıkaran başkan" olarak yazdı bile, o yüzden biz ne desek boş.
|
|
24-07-2021, 14:02,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Diabate hayırlı olsun.Sezon sonuna kadar kiralamışız.Maaşının 400.00 eurosunu biz verecekmişiz.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
24-07-2021, 14:16,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Diğer konulardaki eleştirilerde yüzde yüz haklı arkadaşlar ama transferin gecikmesi kampın bitmek üzere olması eleştirisine katılmıyorum. Bu şehre futbolcu getirmek ölüm çok büyük paralar vermedikten sonra. Futbolcuyu ikna etsen eşini edemiyorsun uzun yıllar bu ligde yokuz. Yalnız biz degil hiç bir süper lig takımı transferi tamamlayamadı tamam biz yeni takımız bir an önce kaynaşıp lige hazır olmalıyız. Çok büyük paralar verip soluğu amatörde almaktansa böyle hareket etmeyi tercih ederim zira geri dönüşümüz yirmi otuz yılımızı alır. Çok şükür bin şükür hayallerimize ulaştık bırakalım tadını çıkaralım. Düşsersekde canları sağolsun.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
24-07-2021, 14:16,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Jorge Correa'nın Erzurum kampına katıldığı, Joey Pelupessy ve Alexis Perez'in ise bugün akşam saatlerinde kampa katılacağının bilgisi var.İnstagram'da resmi sayfa olmadan önce resmi sayfa görevi yapan kullanıcı yazmış.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
24-07-2021, 14:40,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Valla ben transfer beklemiyorum zaten öyle yıldız kaşar futbolcuda almasınlar lige çıktığımızdan beri söylüyorum Boupendza gibi isimleri bulup satacaksın benim kızdığım kombine fiyatları yanı başındaki Rize 180-270-360 TL kombine satıyor Hatay desen öyle senin en ucuz kombinen 1.500 TL sosyal medyada bunu eleştirdinmi engel koyuyorlar herşeyi geçtim yeni yetme sözde gazeteciler aracılığıyla millete ayar vermeye kalkmalar kulübün sahibi gören yönetim var lafta bu kulüp 2 milyon Giresunlunun demekle olmuyor icraatta görmek gerek satsınlar o kombineleri 6 haftadan sonra gerçek Giresunsporlu ararlar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
24-07-2021, 14:56,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(24-07-2021, 14:16)sy200028 Wrote: Diğer konulardaki eleştirilerde yüzde yüz haklı arkadaşlar ama transferin gecikmesi kampın bitmek üzere olması eleştirisine katılmıyorum. Bu şehre futbolcu getirmek ölüm çok büyük paralar vermedikten sonra. Futbolcuyu ikna etsen eşini edemiyorsun uzun yıllar bu ligde yokuz. Yalnız biz degil hiç bir süper lig takımı transferi tamamlayamadı tamam biz yeni takımız bir an önce kaynaşıp lige hazır olmalıyız. Çok büyük paralar verip soluğu amatörde almaktansa böyle hareket etmeyi tercih ederim zira geri dönüşümüz yirmi otuz yılımızı alır. Çok şükür bin şükür hayallerimize ulaştık bırakalım tadını çıkaralım. Düşsersekde canları sağolsun.
Okadar da değil abi. Tamam küçük şehir sosyal hayatın kısıtlı olduğu bir yer ama asla tercih edilmeyecek bir yer hiç değil. Şehir yapısı önemli olsa da kesinlikle ilk sırada değildir bir futbolcu için. Zaten komple göç etmeye gelmiyor, altı üstü 1 bilemedin 2 sene oynayıp kendini parlatıp piyasa yapıp parasını alıp gidecek. Üstelik bu şehre gönülden bağlanan oyuncularda çok oldu, hani hiç yaşanmayacak yer de değil. Senin düşüncenden gidersek Yozgat Siirt gibi şehirler ne kadrolar kurdu zamanında. Ha evet parayı bastırıp getirdiler ama şehir yapısı ilk tercih olsaydı klübü satsan yine getiremezsin yozgat gibi yerlere. Sonuçta futbolcu da aç kalmadıya tamamen para uğruna hiç istemediği yere gitsin. Biz zaten istanbul takımlarında piyasa yapmış oyuncu istemiyoruz. Örneğin yerli tercihi için alt liglerde Anadolu klüplerinde potansiyelli topçu bakmamız lazım. Bu tarz oyuncu için hem süper lig etkisi hem şehir olarak hayal gibi bize gelmek. Yabancı içinde yine Afrika ülkeleri olsun Brezilya olsun yetenek fışkırıyor. Ama onları bulmak için oyuncu izlemen lazım. Oturduğun yerde menejerin futbolcu önermesiyle transfer yapmaya kalkarsan elbette lig başlarken ortada kalırsın. Çünkü menejerin derdi senin iyi bir takım kurman değil, ticaret.
|
|
24-07-2021, 17:08,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Andy Carroll ismi geçiyor.. gelecek vaad eden oyuncu aramayı bıraktık galiba alan aldı şimdi panik dönemindeyiz, gelirse net yatmaya gelir bu son 4 sezondur bitik
|
|
24-07-2021, 17:21,
(This post was last modified: 24-07-2021, 17:21 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(24-07-2021, 17:08)cotanak88 Wrote: Andy Carroll ismi geçiyor.. gelecek vaad eden oyuncu aramayı bıraktık galiba alan aldı şimdi panik dönemindeyiz, gelirse net yatmaya gelir bu son 4 sezondur bitik
Buraya düşmez Carroll, zaten Ingiliz oyuncular genelde ülke dışına çıkmıyorlar, twitterda herkes duyumcu.
Pelupessy transferi yine berbat ötesi bir video ile açıklanmış, ya mk fotoğrafını koy hoşgeldin yaz bitti gitti, sığır sığır videolar yapıp duruyorlar.
Seri transfer açıklamamız lazım geç kaldık çünkü
|
|
24-07-2021, 19:54,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Tanıtım dediğin böyle olur bunu yapmak çok zor olmamalı öyle masraflı değilde azıcık zeka
https://twitter.com/AdsKulubu/status/141...12904?s=19
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
|