27-07-2021, 18:59,
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(27-07-2021, 18:18)semiko Wrote: (27-07-2021, 17:40)soldiersofosmanaga Wrote: Yönetim açık açık taraftara siz hainsiniz Giresunspor'u düşünmüyorsunuz dedi. Yeni yetme gazeteciler(!) de buna destek olmaya devam ediyor. Başkanın yaşadığı apaçık bir güç zehirlenmesi. Başka bir açıklaması yok.
samsun başkanı takımın sahibi benim taraftar ne yapıyor ki iki üç forma alıyor dedi . biz burda yerden yere vurduk. bu söylemlerde hiç aşağı kalır yanı yok bence
Samsun başkanı kulübün %51 sahibi. Takıma tesislere altyapıya milyonlarını harcadı. Bizimkiler sadece dileniyor.
|
|
27-07-2021, 19:07,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Kombine fiyatları hakkında görüşüm net yanı başımızdaki Rize de fiyatlar ortada 150-350 TL arasında diyecekler siyasi iktidardan oradan buradan destek alıyorlar hoş sende alıyorsun diyelim ki haklısın örnek aldığın Hataya ne demeli onların siyasi desteğide sponsoruda yok kendi yağıyla kavruluyorlar kombine fiyatları ortada gerçi boşa konuşuyoruz sözde basına kalsa yoğun ilgi varmış kombinelere umarım öyledir 6 haftadan sonra gerçek Giresunsporlu aramazlar
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
27-07-2021, 20:57,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
150-350 tlye Çotanak Arena Stadyumunda belirli tribünlerde 1 tane Türkiye Süper Ligi maçı izleyebiliyorsun.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
27-07-2021, 20:59,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Yönetim İstifa...
|
|
28-07-2021, 02:58,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(27-07-2021, 18:22)semiko Wrote: bu arada bir tek ben bizde görüyorum şu kişi bu locayı aldı teşekkür ediyoruz diye. yahu biz aciz miyiz ? biz neyiz ? biz bir şehrin önde gelen takımıyız. bu nasıl amatörce. bu nasıl bir mantık. kanarya sevenler derneğini yönetmiyoruz. paylaşımlar beni oldukça sinir ediyor. sevdiğim takımdan soğutuyorlar.
bu ezikliği bende dile getirmiştim daha önce. hele birde siyasilere teşekkür etmek tam skandal. koskoca klübü siyasi destekle yürüyor gibi gösteriyorsun. kendi başarını dahi gölgeliyorsun ama bu farkedecek kapasite yokki. sen altı üstü bir loca satışına bile çok büyük destek alıyormuş gibi davranırsan işte belli dönemlerde basın toplantılarında ağlaya zırlaya para dilenmeye devam edersin. çünkü bir locayı yeterli hatta çok büyük bir destek olarak görüyorsan, e daha niye destek olsunlarki sana? dışardan bakınca hem çok fazla destek alan hemde siyasilerin ittirdiği bir takımsın. öyleyse destek yok diye zırlamanın anlamı yok artık.
|
|
28-07-2021, 10:24,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(28-07-2021, 02:58)kerasus Wrote: (27-07-2021, 18:22)semiko Wrote: bu arada bir tek ben bizde görüyorum şu kişi bu locayı aldı teşekkür ediyoruz diye. yahu biz aciz miyiz ? biz neyiz ? biz bir şehrin önde gelen takımıyız. bu nasıl amatörce. bu nasıl bir mantık. kanarya sevenler derneğini yönetmiyoruz. paylaşımlar beni oldukça sinir ediyor. sevdiğim takımdan soğutuyorlar.
bu ezikliği bende dile getirmiştim daha önce. hele birde siyasilere teşekkür etmek tam skandal. koskoca klübü siyasi destekle yürüyor gibi gösteriyorsun. kendi başarını dahi gölgeliyorsun ama bu farkedecek kapasite yokki. sen altı üstü bir loca satışına bile çok büyük destek alıyormuş gibi davranırsan işte belli dönemlerde basın toplantılarında ağlaya zırlaya para dilenmeye devam edersin. çünkü bir locayı yeterli hatta çok büyük bir destek olarak görüyorsan, e daha niye destek olsunlarki sana? dışardan bakınca hem çok fazla destek alan hemde siyasilerin ittirdiği bir takımsın. öyleyse destek yok diye zırlamanın anlamı yok artık.
ya bunu zaten konuşuyorduk biz forumda . alt ligdeyken hadi okey anlarım . ama üst lige çıktın rakibin olacak takımlara bir bak . her anlamda bir bak . yazık günah. ankaragücü çıktığı sene formalar aynı bizim gibiydi taraftar bastırdı bu sene formaları fişekti . ama bizde öyle bir lobi yok.
|
|
28-07-2021, 11:26,
(This post was last modified: 28-07-2021, 12:24 by semiko.)
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
sporting lizbondan bir orta saha ile ilgileniyormuşuz. orta alan fazla yabancı olmadı mı . hoca sanırsam 4-4-2 oynamayacak . 3 lü orta saha da nalepayı biraz daha ofansa atacak pelupessy ile bir orta saha göbekte olacak . flavio gelmesi muhtemel bir de bu arkadaş fazla olmaz mı ?
nalepa , pelupessy , lizbondaki orta saha , flavio . belki de hoca nalepayı yedek bırakacak .
yabancılar da en düşükler bizim geçen seneden kalanlardır. 8+6 olacağını düşünürsek diarra , nalepa yeri geldiğinde balde yedek kalacak . biz serginho ya kesin okeyiz diyoruz da bakalım bu ligi kaldırabilecek mi ?
edit: esatı unutmuşum  neyse
|
|
28-07-2021, 14:43,
(This post was last modified: 28-07-2021, 14:44 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(28-07-2021, 11:26)semiko Wrote: sporting lizbondan bir orta saha ile ilgileniyormuşuz. orta alan fazla yabancı olmadı mı . hoca sanırsam 4-4-2 oynamayacak . 3 lü orta saha da nalepayı biraz daha ofansa atacak pelupessy ile bir orta saha göbekte olacak . flavio gelmesi muhtemel bir de bu arkadaş fazla olmaz mı ?
nalepa , pelupessy , lizbondaki orta saha , flavio . belki de hoca nalepayı yedek bırakacak .
yabancılar da en düşükler bizim geçen seneden kalanlardır. 8+6 olacağını düşünürsek diarra , nalepa yeri geldiğinde balde yedek kalacak . biz serginho ya kesin okeyiz diyoruz da bakalım bu ligi kaldırabilecek mi ?
edit: esatı unutmuşum neyse
Kanka Serginho'yu çok seviyorum ama dediğin gibi seviye olarak kaldıramayabilir.
Yakından takip edenler bilir basketbolda YGBS'de Ramel Bradley süper lige çıkmamızı sağlayan oyuncuydu. Onu da çok severdim, sadece çılgın bir ABD'li değildi aynı zamanda olgun bir oyun yapısı ve karakteri vardı. Fakat süper lige çıkıp kadromuzda tutunca ligdeki yabancılara göre sönük kaldı, hatta bizde de o dönem 6.adam falan olmuştu. Lig seviyesinin 1 tık altında kalmıştı
Aynı şekilde Serginho'da da öyle bir performans bekliyorum. Lig seviyesinin altında kalabilir.
Bunun daha trajik tarafı; Ramel Bradley lig seviyesinin altında aldığında kadromuzda ondan daha iyi Guard vardı zaten 6.adam oldu çok hissetmedik, oysa burada Serginho lig seviyesinin altında kalıp bir de üstüne takımdaki kanat oyuncularının en iyisi olması olur
Yani diğer kanat oyuncularımız daha kötü durumda olursa iyice trajik olur
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
28-07-2021, 14:53,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
85 tane ön libero alacağız bu gidişle.
Bana kalırsa şu an için hiç bir sol ön ve santrafor oyuncusu ile görüşmedik ya da şu an görüşmüyoruz, çünkü bu kadar ön libero ismi çıkarken onun saklı kalması mümkün değil kesin bağzı isimler çıkardı, bu da demektir ki bu mevkiler için acele etmiyoruz.
Bayağı kalitesiz takım kuruyoruz yalnız, epey rahatız edici ama imkanlar da göz önüne alındığında belki bundan bir tık daha iyi takım olurdu, bence net düşeceğiz ama inşallah rezil olmadan düşeriz.
|
|
28-07-2021, 15:10,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
maşallah Aykut Kocamana özendi heralde zaar. Bu kadar ortaha sahayla ne yapacağız? Ondan sonra göbek adamı sağ bek, sol kanat oynatmaya çalışırlar.
Forvet bekliyorum ben merakla. İnşallah Eren-Balde ile süper lig oynayabileceğimizi sanmıyorlardır.
|
|
|