2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
30-07-2021, 13:53,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
bu arada ben traore nin öyle bir haber olduğunu düşünüyordum ama adam kamptaymış .
traore, muhammed gümüşkaya , çekdar , barlaser. 4 tane orta saha . giresunortaspor olduk. hayırlı uğurlu olsun. bir 6 iki 8 oynasak ne fayda. kadro yapılanması "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" sonik. fatih kavlak dedik o da fos çıktı.
30-07-2021, 14:10,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Hakan Keleş'in kafadaki 11 bu gibi Dan Barlaser yerli sayarsak sahada 4 Türk tutup oyuna yabancı atma derdinde ama bu beklerle olmaz hele Zeki hiç olmaz

[Image: 1857110_Giresunspor.jpg]
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
30-07-2021, 14:24,
(30-07-2021, 14:10)heyulaanil28 Wrote: Hakan Keleş'in kafadaki 11 bu gibi Dan Barlaser yerli sayarsak sahada 4 Türk tutup oyuna yabancı atma derdinde ama bu beklerle olmaz hele Zeki hiç olmaz

yabancı çıkartıp yabancı alabiliyor ama sorun şurda yedeği yabancı olan şuan için orta saha ve stoper var . forvet kanat belirsiz. 1 tane kanat var takımda o da serginho . en az 3 tane kanat gelmesi lazım. 3 ü de çift kanatta oynayacak olabilmeli. correa gelecek ama ne olduğu belirsiz.
30-07-2021, 14:35,
(30-07-2021, 14:24)semiko Wrote: yabancı çıkartıp yabancı alabiliyor ama sorun şurda yedeği yabancı olan şuan için orta saha ve stoper var . forvet kanat belirsiz. 1 tane kanat var takımda o da serginho . en az 3 tane kanat gelmesi lazım. 3 ü de çift kanatta oynayacak olabilmeli. correa gelecek ama ne olduğu belirsiz.

Bende onu diyorum zaten bu beklerle falan olmaz ileriye 3 bölgeye top taşıyacak adam yok Keleş sahada 4 Türk tutup icabında Türk çıkarıp yabancı alırım kafasında bu arada Fatih Kavlak kızmaya gerek yok şimdilik adamdan ne talep ettiler ne buldular ona bakmak lazım benim bildiğim adamdan 22-28 yaşında 4-5 oyuncu istediler Joey pelupessy, Dan Barlaser, Esat Mala, Alex Perez bu tanıma uyuyor bu transferleride o yapmış deniyor beklemek gerek adama ne bütçe verdin ne buldun.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
30-07-2021, 14:36,
(30-07-2021, 14:24)semiko Wrote:
(30-07-2021, 14:10)heyulaanil28 Wrote: Hakan Keleş'in kafadaki 11 bu gibi Dan Barlaser yerli sayarsak sahada 4 Türk tutup oyuna yabancı atma derdinde ama bu beklerle olmaz hele Zeki hiç olmaz

yabancı çıkartıp yabancı alabiliyor ama sorun şurda yedeği yabancı olan şuan için orta saha ve stoper var . forvet kanat belirsiz. 1 tane kanat var takımda o da serginho . en az 3 tane kanat gelmesi lazım. 3 ü de çift kanatta oynayacak olabilmeli. correa gelecek ama ne olduğu belirsiz.

aynen kanka bizim gibi takımları kanatlar ligde tutar.
Kanatlar maçın başında Şok bir gol atar veya iyi savunma yaparsın kanatlar basıp gider kontradan 1 gol atarsın puan veya puanlar alırsın.

Bize bakıyorum en değer vermediğimiz yer kanatlar..

Bu arada 33 yaşında kolombiyalı bir santraforla görüşüyormuşuz. Acaba kim
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
30-07-2021, 15:07,
Alexis Perez
Mamadou Diarra
Douglas Bacelar
Joey Pelupessy
Esat Mala
Nalepa
Serginho
İbrahima Balde
Hamidou Traore
Diabate(?)
Flavio(?)
Correa(?)
Bu isimlerle 12 yabancı oluyor. Geriye kalıyor 2 isim birini santrafor diğerinide kanat forvet olarak almamız lazım. Takımın hücum hattı sıkıntıda şu an.
30-07-2021, 15:21,
Başkan radyosporda konuşmuş. Eduardo henrique kiralik teklif yaptık demiş. Aziz behich bir noktaya geldi şimdilik durdu. Emre taşdemir için gs teknik heyet kararı bekliyoruz şimdilik bir tasarrufumuz yok demiş. Ben anlamadım oyuncu satmayacağımıza göre bu kadar orta alan oyuncusunu ne yapacağız?
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
30-07-2021, 16:01,
herşeyi geçtim. hepsini boşverdim. senin rakibin üst lige çıkıyor. ve onun bıraktığı adamı alıyorsun. ve bu oyuncu sezon içerisinde çok oynamamış bir oyuncu. orta sahaya çok ihtiyacın yok. ve bu oyuncuyu alıyorsun....
kelimeler kifayetsiz
30-07-2021, 16:58,
Eduard Henrique de tamam deniyor. Biz birileriyle anlaşıyoruz ama ortada oyuncu yok Smile

Diabate, Flavio, Hamidou Traore, Correa, Dan Barlaser, Çekdar Orhan, Eduard Henrique.
Var mı artıran?
30-07-2021, 23:33,
Başkan harbiden taraftara ayıp ediyor yazık ! özden tuzla maçına istanbula gittiğinde giremedi aynı marmara gibi, başkana ulaştıklarında ise listelerin verildiği söylendi içlerinden birer kişi girebilecekti, marmaradan erol abi arkadaşlarım girmiyor ise bende yokum dedi sanırım aynı tavrı özdende yaptı, haklılardı sonuna kadar bu adamlar alt liglerde yıllarca çilesini çektiler şimdi keyif yapılacaksa ilk onlar olmalı keza y.mahalle maraton ortada çok iyi oluşum yakaladılar bu sene olabilirlerse daha da büyürlerdi ta ki fiyatları kasana kadar ayıp abi vallahi ayıp, hem maratondaki arkadaş açıklıyor başkan ilk önce söz verdi sonra kale arkasına geçin dedi diye...
Başkan bu takımın sahibi değil kusura bakmasın, her cümlesi benim takımım, aldım, o kadar para veremem, vs çok itici oluyor artık, bu sene takım transferleri berbat gidiyor, forma desen öyle, taraftarıda küstürdü mutlu olsun şimdi otursun takımını izlesin, he birde daha vahimi ben yaptım gelen gelir gelmeyen gelmez s2me filan diyorsa o koltukta kalmaz altında çok gördük biz öyle Başkan ! hani klasik cümle varya kravatlılar gider atkılılar kazanır aynen öyle !
Başkentten !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)