2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
10-08-2021, 00:22,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Eskilerden Serginho,Nalepa,Baldeyi koy süper ligte oynar sırıtmadılar yenilerden Pelupessy ve Zekiyi beğendim Esat mala yabancı israfı resmen çok ağır adam 100 bin Euro bonservisle aldık bu adamı birde yazık.. Defans hattında Douglas-Peres ligi götürür ama mazallah bir sakatlık durumunda bütün dengeler bozulur Sergen-Diarra bu lig için saatli bomba.
Forvette lazım Balde şimdilik günü kurtarır ama bize en acilinden GS maçına kadar sol bek ve sol açık lazım
10-08-2021, 00:22,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Sol bek ve forvet transferi olursa kümede kalma şansımız yüksek, takım kapasitesi ölçüsünde fena oynamadı bugün.
10-08-2021, 01:03,
Altay Bayındır muhabbetini gördünüz mü ? Biz bu şehirde bir avuç kişiyiz anasını satayım. Adamlar güle oynaya Fener forması ile gelmiş stadyuma. Rakip topçuya forma imzalatıyor. Hazırlık maçı falan diye düşünmüyorum, haftaya Galatasaray maçında da olur aynısı. Yönetimin istediği yeni seyirci kitlesi bu anladığım kadarıyla.

1. Ligde sürünseymişiz keşke bir 40 yıl daha. En azından biz bize devam ediyorduk. Benim bu tarz şeyleri midem kaldırmıyor. Helal olsun Trabzona, Eskişehire. Adamlarda şehir kültürü var. Kumyalı grubu umarım aynen devam eder. Benim şahsi fikrim Yeni Mahallede boykota katılmalıydı. Hatta bütün taraftar grupları bunun içinde olmalıydı.
10-08-2021, 01:41,
Mevzunun videoları var twitterda oradan gördüğüm kadarıyla konuşacağım. Altay forma imzalamaya geliyor bizim yiğit burası giresun diyor. Onu diyen arkadaşa sormak isterim o fener formalı arkadaşlar yanındayken niye burası giresun demedin? Kız yanında maç izlerken ses yok sonrasında kendini tatmin ediyorsun burası giresun felan diyerek. Tamamen boş muhabbet kuru gürültü. Ayrıca ev sahibi takım tarafına bilet alıp rakip takım formasıyla gelen herkesin tespit edilip passo iptal edilmesi lazım. Bu zihniyette adam gelmesin stada.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
10-08-2021, 07:10, (This post was last modified: 10-08-2021, 09:16 by sy200028.)
Bir hazırlık maçına çıktık basına malzeme olduk. Biz hala dört büyüklerin esaretini yaşayan şehirlerdeniz. Kimisi forma imzalatır, kimisi rakip hocaya taktik verir. Ertem Şenerde Altay olayı ile ilgili yazı yazmış. Dört büyükleri tutan Giresunlu hemşerilerim lütfen maça gelmeyin dahada rezil etmeyin bizleri. Şehrinize sahip çıkın emek var burada  hocasından yönetimine malzemecisine kadar ona saygılı olun bari
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
10-08-2021, 08:34,
Yahu anlamıyorum asıl provakatör ev sahibi tribünlerine girip imza isteyen kafa aslında... hadi kız anlamaz bu işlerden yanında illaki bir erkek vardır o da mı uyarmıyor git deplasman tribününe paşalar gibi maçını izle ne gerek var bunlara, şu pereiraya taktik veren hanzoya diyecek söz bulamıyorum
10-08-2021, 08:46,
Tribüne giren kız bir alem sosyal medyasına göre İstanbul Tuzla da yaşıyor madem o kadar Fenerlisin git Samandıraya kimden imzalı forma istiyorsan iste hanfendi hem deplasman tribününe gitmeyecek birde üste çıkacak maç boyunca fener forması ile maç izledim diyor ayrıca İstanbul da yaşayan biri passoligle nasıl Giresun tribününe giriyor ayrı bir dert basın desen ayrı bir telden çalıyor
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
10-08-2021, 09:53,
kız gereksizin teki. ne formayla işi olur ne futbolla. git samandırada kadıköyde imzalat formanı. küfür hakaret hoş olmamış ama tepki haklı.

yönetim de kına yaksın. stadta taraftar olsa sen başka formayla oraya girebilir misin?
10-08-2021, 10:02,
Süper ligden uzak geçen 44 sene bizi çoğu konuda olduğu gibi tribünde de geri bırakmış. Resmen teknik direktör açıklamaları, yönetim açıklamaları ve de son olarak taraftarımızla aleni t.şak konusuyuz.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
10-08-2021, 10:24, (This post was last modified: 10-08-2021, 10:25 by heyulaanil28.)
Tribün işi Özdenlerin maraton ortadan pasifize edilmesiyle bitti kumyalı çatısı altında eski statda deplasman tribünün orayada sürgün edilmişlerdi yeni statta durum ortada bu arada Özden Akhisar maçında yönetimin Canikli ve ekibine belediye başkanı Aytekin Şenlikoğluna pankartla teşekkür edilmesini talep etmiş anladık bu yönetim siyasi iktidara sempati besliyor zaten onların desteği ile oradalar ama siyasi desteklerini kendi sosyal medya hesaplarından yapsınlar kullanmayın kulübün resmi hesaplarını talep etmeyin taraftardan taraftar arasında her görüşten insan var.

https://twitter.com/OzdenTutuncu/status/...52169?s=19
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)