2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
10-08-2021, 14:28,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(10-08-2021, 14:17)uniquest Wrote: Yahu kendi memleketinin takımı olabilecek en üst lige çıkmış, bırak artık başka takım sevdasını. Utanmadan Fenerbahçe forması giyip bizim tribünlerde oturan hainler vardı dün. Bir de Ramada Otel'e gidip Fenerli futbolcularla fotoğraf çekip utanmadan sosyal medyada paylaşan içimizdeki İrlandalılar var ya, hepsinden tiksiniyorum.

Ya sevebilirsin çocukluğundan beridir onunla büyümüşündür yine eyvallah ama hem Giresun hem fener vb takım tutmak hiç ama hiç hoş değil.
10-08-2021, 14:35,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(10-08-2021, 14:28)semiko Wrote:
(10-08-2021, 14:17)uniquest Wrote: Yahu kendi memleketinin takımı olabilecek en üst lige çıkmış, bırak artık başka takım sevdasını. Utanmadan Fenerbahçe forması giyip bizim tribünlerde oturan hainler vardı dün. Bir de Ramada Otel'e gidip Fenerli futbolcularla fotoğraf çekip utanmadan sosyal medyada paylaşan içimizdeki İrlandalılar var ya, hepsinden tiksiniyorum.

Ya sevebilirsin çocukluğundan beridir onunla büyümüşündür yine eyvallah ama hem Giresun hem fener vb takım tutmak hiç ama hiç hoş değil.

O ayrı bir şey, ama ya Fener tribüne git adam gibi, ya da Giresun tribününde o Fener formasını giyme, saygı duy en azından.
10-08-2021, 15:06, (This post was last modified: 10-08-2021, 15:11 by Giresun28.)
Bu takıma acil sol bek sol açık bir tanede forvet lazım o transferler gelince takım kademe atlar oyun fena değildi dün bazı nölgeler çok aksadı ama orta sahayı beğendim ben 3 lü oynatacak belli 6 8 8 bana görede çok mantıklı taktik geride Zeki ve Alexis iyidi Douglas biraz riskli stoper bu yıl 2 3 kırmızi görürse şaşırmam genel olarak beklediğimden iyidi takım zaten hocanın takımları ust duzey mucadele ediyor buna alıştık 10.hafta belli olur napacağımız
Tribünde yaşanan olayı çozecekte yonetim bu arada emniyetle bie gorusme yaparsın rakip takım formasiyla gelen arkadaslarida deplasman tribunune aldırirsin en mantıklısı bu çünkü bu olaylar hep olacak çok şaşırmamak lazım oraya gelen topçuda o küfrü yiyecegini tahmin etmesi lazım edenlerin geneli zaten 15 16 yasindaki cocuklardir ciddiye alipta cevap verme yanlis ama hazirlik macinda bu kadar gerilmekte yersiz bana göre yönetimin bir yanlışıda Giresun taraftarına sattığı fiyattan Fb taraftarınada bilet satması bu cok konusulmadi ama bence buyuk hata 10 lira bile olsa daha pahalı yapılması lazımdı yeni statta deplasman tribunun tek kat bir arada olmasıda organize bir iç saha tribunu olmazsa bu sene her maci deplasman olarak yasayacagimizin gostergesi
10-08-2021, 16:27,
Aspor da konuşuyorlar altayı savunuyorlar.
Şimdi olay geniş açıdan bakarsak aynı olay şükrü saraçoğlunda olsa ne olurdu? O adamı kadını insanı çocuğunu neyse artık orda parça pinçik yaparlardı.
10-08-2021, 18:49,
(10-08-2021, 16:27)semiko Wrote: Aspor da konuşuyorlar altayı savunuyorlar.
Şimdi olay geniş açıdan bakarsak aynı olay şükrü saraçoğlunda olsa ne olurdu? O adamı kadını insanı çocuğunu neyse artık orda parça pinçik yaparlardı.

Savunan kim Giresunlu Haldun Domaç var mı

Hoş başkanda özür dilemiş özür dile hadi ama açıklamanın devamı çok kötü taraftarımız bundan sonra bu tip olaylara müsade etmesin diyor yahu başkan stada Giresunspor formalı hariç birini almayacaksın Giresunsporu desteklemeyenin yeri deplasman tribünüdür.

https://ajansspor.com/amp/haber/giresuns...rum-580294
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
10-08-2021, 19:15,
Transfer yasağı kalkmış
10-08-2021, 21:12,
İstanbul deplasmanı yalan oldu
10-08-2021, 21:18,
(10-08-2021, 21:12)semiko Wrote: İstanbul deplasmanı yalan oldu

Şimdi bu hafta GS lılar deplasman tribününe gelemiyor demi  Big Grin

Neyse kendi sahamız deplasmana dönmeyecek tabi GS, FB, BJK lı adama bizim taraftan bilet satmazlarsa gerçi başkanın açıklamalarına bakıcak olursak göz yumacak gibi.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
10-08-2021, 22:04,
Hayatında dört büyükler dışında stata gelmeyen tayfa hala eski kafa ile dört büyük diye tabir ettiğimiz takımın forması ile maça gelmesin çocuklarına giydirmesin tepki gösterince fanatik holigan oluyorsun herkes tedbirini alsın arkadaş çocuğuna sevgiline memleket takımı sevgisi aşıla bu ligde kala çıka bu hegomanya inanıyorum azalacak bitmez ondan çok eminim...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
10-08-2021, 22:05,
ben deplasman olayını seviyordum
ne alaka tekrar yasak getirdiler. Deplasman tribünü olmayınca pandemi açısıbdan daha mı kolay
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)