2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
11-08-2021, 18:08,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Siyahi forvet için doukara ismi geçiyor. Bu sene 2 gol atmış. Çok etkin (!)
11-08-2021, 18:41,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
allasen resmi instagram sayfasının umut'un transferini duyurduğu fotoğrafa bakın. tiksindirdiler yemin ederim.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
11-08-2021, 19:45,
Umut tam istediğim bir forvet. Komple forvet diye bir kavram var onun aynısı. Yüzü dönük oynar top indirir şut atar. Üstelik Türk.
11-08-2021, 19:48,
Ben umutun baldeden daha iyi olduğunu düşünmüyorum.Bize hem baldeden hem umuttan daha kaliteli golcü lazım.Umutun tek avantajı Türk olması.
Genç Çotanaklar

11-08-2021, 20:26,
(11-08-2021, 19:48)genc28 Wrote: Ben umutun baldeden daha iyi olduğunu düşünmüyorum.Bize hem baldeden hem umuttan daha kaliteli golcü lazım.Umutun tek avantajı Türk olması.

umut'un eren'den de daha iyi olduğunu düşünmüyorum. tek umudum başarıya aç ve kendini ispat etmek istemesi.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
11-08-2021, 20:45,
Hakan hoca youtubeda bir yayına katıldı. Eren ile caner konusunu yüzeysel geçti çok üstünde durmadı. Emre taşdemir için gs-rize sıkıntı var ama istiyoruz dedi. Doukara ilgilendiğimiz oyunculardan biri ama şuan net birşey yok dedi.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
11-08-2021, 21:26,
Eren'e çok üzüldüm çok ayıp edildi. Oysaki o en güzel, en verimli çağında 19 yaşında Giresun'a bonservis kazandırmadan Mersin'e gitmeyi tercih etmişti. Taaaa 10 yıl sonra yetiştiği kulübüne geri dönmek nasip oldu. Bence de çok ayıp edildi Eren'e, üzüldüm doğrusu!
11-08-2021, 23:56,
Nıasse sağlık raporunu alamadı anlaşılan Cisse zaten yaşlı Doukara yaş bakımından ve süre alması bakımından iyi ama bizim aradığımız golcü değil Antalya döneminden beri beğenmiyorum istatistiklere baktığımızda da gol sayıları ortada Balde 1 forvet olur oyuna rakip savunmayı yıpratmak için Doukara hamle olur.

Eren konusuna gelecek olursak yazık oldu kadroda tutulmalıydı hele Umut Nayır hamlesinden sonra yanlış hamle Ereni zamanında bende eleştirmiştim ama bugünde yanlış yapıldığını düşünüyorum ayrılıkları güzel yapamıyoruz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
12-08-2021, 10:47,
Eren'e hiçte ayıp falan adilmedi ama Canere ve özellikle Hüsam'a ayıbın kitabı yazıldı. Eren zaten süper lig oynayan bir isimdi, geçen sene de hiç kasmasa bile bazı maçlar direkt katkıları oldu. Haliyle bu şartlarda yönetimde hazır yabancı kısıtlaması da gelirken elindeki süper lig deneyimli yerli oyuncu tutmak istemiş olabilir. Üstelik bu haftaya kadar onun mevkisinde doğru düzgün isim bile geçmiyordu. Yani geçen sene Giresun şehri ile hiçbir bağı bulunmayan yerlisi yabancısı tüm oyuncular 3 kişilik performans ortaya koymaya çalışırken, Eren kendi kapasitesini dahi zorlamaya tenezzül etmeyen tek oyuncuydu. Buna rağmen her türlü tölerans sağlandı. Başkan kendini taraftarın önüne attı ama yine de hep sahip çıktı. O vurdumduymazlığına rağmen süper ligde yine onu düşündü. Ama anlaşılan Eren efendi bu ligi de küçük görmeye devam etmiş, Şampiyonlar Ligi ancak kesecek heralde beyfendiyi. 

CHB ve özellikle de Hüsam ise ellerinden geleni yaptılar ama kapasiteleri belli. Bu ligin oyuncusu olmadıkları zaten muhakkak. Caner desen zaten önceki sene de şampiyon olan takımdaydı ve süper ligde düşünülmedi. Hani Hatay'ı örnek alıyordun? Hüsam desen 1.lig için dahi yetenekleri kısıtlı biri zaten. Hangi akla hizmet adamlara süper ligde devam edeceğin sözü veriyorsun?
13-08-2021, 03:52,
Esat Mala'da kadro dışı kalmış antrenmanlara çıkmıyormuş, şaka gibi işler, şurada bizler bu lig için kim olur kim olmaz diye rahatça yazabilirken kulübün futbol aklı bu işten bu kadar anlıyor

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)