2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
14-08-2021, 17:18,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Geçen seneki kadroda kim giderse içim cız ediyor. Tıpkı Mehmet Zengin, Levent demirayli kadrodan gittiği zamanki gibi hissediyorum...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
14-08-2021, 17:26,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Nalepanın gidişine sadece duygusal olarak bakınca üzüldüm keşke sene sonu teşekkür edip yollasaydık.Yerine daha iyi bir yabancı alırız umarım
Genç Çotanaklar

14-08-2021, 17:40,
Nalepa, devamlılığı düşük ve fizik kalitesi yetersiz bir oyuncuydu, gönderilmesi son derece doğru bir karar. Burada anormal olan, Caner ve Eren gibi gönderiliş zamanı. En geç haziran-temmuz aylarında olmalıydı bu ayrılıklar.
14-08-2021, 18:00,
https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3629
Şu an itibariyle 21 futbolcuya lisans çıkmış.
14-08-2021, 19:14,
Valla şu duygusal olayına katılmıyorum milyon kazanıyorsan hakkını vereceksin, ne chb ne de onu korumak için bende giderim diyen erene boşversene ya ... he nalepa evet nalepea geldiğinde ilk 10 - 15 maç şahane oynuyordu lakin sonra bi durağanlaştı, isterse oynuyor isterse yürüyor modunda idi yetersiz gerekte yok öyle bir yedeğe alacağı paraya gelir biri muhakkak, hakan keleş şaşırttı esas beni nasıl kampta 2 lik çıkarıp yatanı bulduyda helal olsun. hepside 1.ligde takım bulacaktır çok üzülmemek lazım ahde vefa işine gelince evet ayıp edilnler var ama ....
Başkentten !
14-08-2021, 19:18,
Ben nalepanın diğer yabancılarının yanında çok aldığını düşünmüyorum. Bence kalabilirdi. Yedek kalan yabancı oyuncunun ücreti bence çok olmamalı. Çok olursa külfeti olur.
14-08-2021, 19:43,
(14-08-2021, 19:14)turkuaz_0628 Wrote: Valla şu duygusal olayına katılmıyorum milyon kazanıyorsan hakkını vereceksin, ne chb ne de onu korumak için bende giderim diyen erene boşversene ya ... he nalepa evet nalepea geldiğinde ilk 10 - 15 maç şahane oynuyordu lakin sonra bi durağanlaştı, isterse oynuyor isterse yürüyor modunda idi yetersiz gerekte yok öyle bir yedeğe alacağı paraya gelir biri muhakkak, hakan keleş şaşırttı esas beni nasıl kampta 2 lik çıkarıp yatanı bulduyda helal olsun. hepside 1.ligde takım bulacaktır çok üzülmemek lazım ahde vefa işine gelince evet ayıp edilnler var ama ....

Eren böyle dediyse s.ktirsin gitsin zaten, süper lig özelinde ikisi de bir halt etmezler.

Nalepa için sağda solda boşuna yangın yapılıyor, canı isterse oynar istemezse oynamaz kaldı ki o bölgede Flavio ve Sankhare var, yolu açık olsun
14-08-2021, 20:18,
Erenin ben geçen sene başında gelmesini şahsen hiç istemedim.Ben Sakaryada tribünde kaptan omer ise sahada ağlarken eren GS ye gidecem diye dünya mikinde değildi.Gecen sene katkısı oldumu oldu ama süper ligde iş yapamaz hem erenin hemde nalepanın yolu açık olsun.CHB ise geçen seneki şampiyonlukla bı kaç sene daha 1.ligde ekmek yer ondan sonra yallah 2 .3 .lig
Genç Çotanaklar

14-08-2021, 20:54,
Hamidou Traore iyi olsa ADS dee kalırdı zaten. Sanki bedava geldi. Hiç oynamayan adamlara bir sürü para ödedik tahtayı açabilmek için. Malepa bu adamdan daha etkili bir adamdı. Ne olursa olsun gitmemeliydi bence. Sol tarafa ve forvet ee acil birilerini almalıyız.
Dereli'li
14-08-2021, 22:36,
Altay iyi golcü bulmuş Bamba bizde enteresan şekilde lisanslar tam çıkmamış Douglas ve Alex Perez, Joey Pelupessy ben görmedim inşallah sıkıntı çıkmaz bizi yemezler.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)