15-08-2021, 20:13,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
(15-08-2021, 19:48)cotanak88 Wrote: (15-08-2021, 18:09)turkuaz_0628 Wrote: Pelupessy hariç hepsi çıktı sanırım onunda çıkacaktır bugün belkide sisteme girmediler, Stadda doluluk iyi oranda lakin kuru kalabalık ağırlıkta bi maraton orta ne yaparsa yüz akımız olacak ! Hayırlısı artık .... Hazır değildir oynamaz büyük ihtimal ama Sankharede yok
Sankhare Panatinhakos'da bizden daha iyi antrenmandan yemiştir 
Belki takımı tam tanıyamamamıştır ama eminim fizik olarak bizimkilerden üsttedir
---
Bir de ilk hafta öncesi kötü de olsalar yerlerine adam almadığımız kişileri niye postaladık ? Mantıklı açıklaması olan var mı ?
Yedekten Arda Kılıç, Ertuğrul Şenlikoğlu falan mı girecek.. Ne iş bilmezlik bu
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
15-08-2021, 20:52,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Normalde bu maç öncesi bugün Taraftar tesislere gider moral verirdi ama bu sene derin bir sessizlik hakim kırgınlıklar,ayrılıklar,geri dönüşü olmayan hatalar.. hakan karaahmet geçen sene yaptığının tam tersini yapıyor umarım bir bildiği vardır.
|
|
15-08-2021, 21:04,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Diabate daha dün geldi, Sergio dışında kanat yok takım da, lig başladı hepimiz izliyoruz tüm takımlar öndeki adamları ile fark yaratıyor ama bizim sığırlar orta sahayı ve savunmayı adamlarla doldururken ön tarafa adam akıll 1 tane oyuncu alamadı, ne seni alıp götürecek kanat oyuncun var ne de gol yükünü çekecek santraforun, egolar gökyüzü ama yapılan işler traş
|
|
15-08-2021, 21:16,
(This post was last modified: 15-08-2021, 21:17 by GenCotanak.)
|
|
GenCotanak
Senior Member

|
Threads: 1
|
|
Galatasaray maçı ölçü olmaz. İlk 3 hafta puan beklemiyorum ben. Sonra çıkış yakalarız.
|
|
15-08-2021, 21:34,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Alt lig üst lig epey maç izledim ilk haftadan el neler bulmuş getirmiş öyle, bizim fatih nerde ? kimi buldu geldi o kadar sevindik ya da topçu getimediyse bize niye geldi mk yerinde çok çılgın sorular var aklıma gelen ! yarın maç var taraftar yok  store de forma ürün vs yok  havalimanında gs karşılama görüntülerini izledim fb maçı yanında b.k yemiş  şehir muazzam hele 28 gs bastıranlar var on numara hareket nerden baksan ...
Biz bu lige ait değiliz hee çıktık mı çıktık keyfini çıkarın ....
Başkentten !
|
|
15-08-2021, 21:44,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Yarın Diabate hariç böyle 11 bekliyorum Diabate de eksiklikten oynar hafta içi tesislerdeki idmanı izlemiştim Sankhare hazır dar alanda çift kalede as takımda oynamıştı ben oynar diye düşünüyorum kadro bu şekil olur.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
16-08-2021, 01:06,
|
|
Pangal
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Diabate hazır değil deniyordu eğer öyleyse sol ön çekdar olur. Sol bek için acaba perezi sola atıp tandemi diarra douglas yapar mı hoca?
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
16-08-2021, 01:54,
|
|
celebi980
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Ömrümde ilk defa süper ligde göreceğim doğduğum şehrimin takımını bunun keyfine varmak istiyorum. 70'lerde oluşmuş Türkiye'de futbol kültürü ama bu ortamlardan uzak kalmak yaramamış belli. Yeniden birşeyler oluşturmak bizim elimizde gerekeni yapmalı bahanelere sığınmamalıyız. Tercihlere gelince şahsi kanaatim bu takımda Super Lig seviyesinde sadece Sergio vardı ama yaşanan süreç ve kadro kalitemiz göz önüne alınınca Eren ve Nalepa'ya yapılan haksızlık hatta Taş'ı da ilave edebiliriz. Ama olan olduktan sonra biz geleceğe bakmalı anın tadını çıkarmalıyız. Hepinize mutluluk dolu bir sezon diliyorum. Umarım futbolun şansı da yanımızda olur.
|
|
16-08-2021, 12:57,
(This post was last modified: 16-08-2021, 12:58 by cezmik.)
|
|
cezmik
Posting Freak

|
Threads: 26
|
|
Ümit Aktan'a mesaj olarak attığımız yazımız aşağıdadır;
Ümit Hocam Selamünaleyküm,
Daha dünün kaçakçısı ve yalı çapkını sabık gol kralı programınızda talihsiz sözler söyleyerek biz Giresunspor taraftarlarını cidden üzmüştür.
Asıl üzüntümüz sizin gibi kariyeri üst seviyede birisinin programınızda yer alması.
Bir kere futbol para ile konuşsaydı Samsunspor geçen sene ara farkla şampiyon olurdu.
Demek ki önemli olan para değil yürek, inanmak ve takım ruhunu yakalamak.
Eğer bu yalı çapkınının düz mantığı ile hareket edilse hiç ligler oynanmasın bütçesi yüksek olan takımlar kendi liglerinde şampiyon olsunlar, bütçesi çok düşük olanlar da hemen küme düşürülsün.
Öyle iki laf ederek yorumcu olunmaz. Yorumcu dediğiniz bilgili, donanımlı, ferasetli ve objektif olmalı.
Ne yazık ki bu özellikleri olmayan merdivenaltı yorumcuyla programınızı gölgelemek aslında sizin için de büyük talihsizlik.
Sizden bir Giresunspor taraftarı olarak ricamız bu yalı çapkınının tüm Giresunspor taraftarlarından özür dilemeli ve sizin programı gölgelememeli.
Çünkü sizin merdivenaltı yorumculara ihtiyacınız yok.
Hayırlı çalışmalar...
Saygılarımla,
Cezmi Koç
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
|
|
|