30-08-2021, 00:03,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
RE: Spor Toto Süper Lig 3.Hafta | Giresunspor - Trabzonspor
10 numara ve kenar oyuncusu gelecekmiş. Hoca şimdi söyledi
|
|
30-08-2021, 00:03,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Bu kadar çöpü almak iyi başarı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
30-08-2021, 00:04,
|
|
Shabry28
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
Bu sene borca batmayıp seneye Ptt 1. Ligde kalıcı olsak bari
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
|
|
30-08-2021, 00:08,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
Uğurcan Abdullah hoca giresunu övüyor. Bu futbollarınjn karşılığını mutlaka alacaklardır diyor. Çok mücadeleci diyor. Bizim görmediğimiz neyi görüyorlar.
|
|
30-08-2021, 00:10,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
İsmail hoca facebookta döktürüyor konuş hocam konuş ! Dinlesinler bazıları ...
Başkentten !
|
|
30-08-2021, 00:36,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(30-08-2021, 00:10)turkuaz_0628 Wrote: İsmail hoca facebookta döktürüyor konuş hocam konuş ! Dinlesinler bazıları ...
Neler yazmış buraya yazsana. Ben fb kullanmıyorum da.
|
|
30-08-2021, 00:44,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
|
|
(30-08-2021, 00:36)kral1234 Wrote: (30-08-2021, 00:10)turkuaz_0628 Wrote: İsmail hoca facebookta döktürüyor konuş hocam konuş ! Dinlesinler bazıları ...
Neler yazmış buraya yazsana. Ben fb kullanmıyorum da.
Küskün olduğunu kendisi gibi bir çok isiminde ahının olduğunu vs.
Hakan keleş nasıl bir otorite kurdu ise önüne gelenin kellesini almış abi adam 2 gün önce tercüman gitmiş yerine keçiörenin ki gelmiş, kavlak kafasına göre tesise yerel medyaya yasak koymuş ne oluyoruz mk yerinde siz kimsiniz lan, taraftarı küstür bilet parasını kastır storende ürünün yok, sonra cool başkan ayaklarında beyefendi geçiniz yine iddaa ediyorum 10.hafta hoca gider akabinde devre arasında arkasına bakmadan kendisi ....
Başkentten !
|
|
30-08-2021, 01:11,
|
|
yyh_28
Junior Member

|
|
|
Bir ton oyuncu alındı, hala Serginho'nun ayağına bakıyoruz bir şeyler yapsın diye. Takımın mücadelesinde sıkıntı yok ancak ne oynadığımız belli değil, zaten 60.dakikadan sonra yürümeye mecalimiz kalmıyor. Bu kadar çer çöpü dolduracağımza net birkaç transfer yapsak çok daha iyi olacaktı.
Aslında çok güzel bir fırsatımız vardı, geçen sene bu takımı buraya getiren oyuncuları rotasyon oyuncusu yapıp net ve az sayıda takviyeyle sezona güzel bir giriş yapabilirdik. En basitinden düzgün bir sol bek alsaydık, bunca yıl iyi kötü emek veren Hüsam'ın yedek olmasına bu kadar tepki olmazdı, maliyetsiz ve yerli, ahde vefa denir konu kapanırdı, ama biz adamı ilk maçtan GS önüne attık, sonra gittik 2 sol bek aldık, takımda 3 sol bek oldu. Şimdi de Hüsam'ı göndermeye çalışacağız.
Klasik giresunspor alışkanlığı olarak transferi sona bırakıp ilk haftalara hazır olmayan birbirini tanımayan yeni oyuncularla çıkmayı seçtik, sonuç ortada, gol atamayan tek takım.
Geçen sene Giresun'un değerlerini öne çıkarmakla övünüyorduk, bu sene herkesi birer birer harcıyoruz. Şimdi de Erolcan'ın gönderileceği dedikodusu dönüyor. Yabancı kuralının olduğu yerde altyapıdan çıkmış topçunu rotasyonda tutmayıp yerine adam ararsak büyük salaklık olur.
Çok dağınık yazdım ancak bizim yönetimin yaptığı işlerin yanında baya derli toplu kalır bu yazı. Şu an tek umudum milli takım arasında iyi bir yükleme ve takım kaynaşması. Umalım ki çer çöp gördüğümüz adamlar hazır olmadıkları için bize öyle görünmüş olsun, yoksa sonumuz kötü. Ha şu da bir gerçek bu kafayla bizim Süper Lig neyimize...
|
|
30-08-2021, 01:24,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Zemine acıdım ya
o kadar güzel stat yapıldı daha 1 sene olmadan zeminin içine ettiler.
Sırf çimler için uzman tut 1 tane, senelik 300 bin 500 bin neyse ver. Zemin her zaman güzel olsun. 1 kere bozuldu mu daha düzeltemiyorsun (bakın Galatasaray, Fenerbahçe 5-10 yıldır düzeltemiyor. Ellerinde milyon dolarlar var ama fayda etmiyor)
1 tane eksik çöp futbolcu alırsın, onu vereceğin parayı 300-500 bin çim ustasına verirdin. Ya 1 tane eksik çöp
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
30-08-2021, 01:36,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
|
|
Ismail Güney
'' Bizi rekor kırarak şampiyon olduğumuzda ekmeğimizden edeni giresun spor yönetimi üç. Maçta sıfır çekeni yollamazsa çok ayıp eder bu kadar giresun çocuğunu yiyen biri halen bukadar başarısızsa ve halen bu takımın başında duruyorsa giresun spor kamu oyu bilsin bende alacaklarım için mahkemeye başvurcam ''
Hakan Keleş ile alakalı ciddi sıkıntılar varmış şimdi bi arkadaş ile görüştüm ali kıran başkesen dedi akabinde ismail hocanın bu feryadı geldi. Evet bunları yazmanın yeri facebook değil ama o kadar naif bi adama bunu bile yaptırdılarsa sıkıntı büyük !
Başkentten !
|
|
|