30-08-2021, 09:26,
|
|
Shabry28
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
RE: Spor Toto Süper Lig 3.Hafta | Giresunspor - Trabzonspor
(30-08-2021, 01:24)maicon_28 Wrote: Zemine acıdım ya
o kadar güzel stat yapıldı daha 1 sene olmadan zeminin içine ettiler.
Sırf çimler için uzman tut 1 tane, senelik 300 bin 500 bin neyse ver. Zemin her zaman güzel olsun. 1 kere bozuldu mu daha düzeltemiyorsun (bakın Galatasaray, Fenerbahçe 5-10 yıldır düzeltemiyor. Ellerinde milyon dolarlar var ama fayda etmiyor)
1 tane eksik çöp futbolcu alırsın, onu vereceğin parayı 300-500 bin çim ustasına verirdin. Ya 1 tane eksik çöp
Çim ustası komisyon vermez!
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
|
|
30-08-2021, 10:16,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
adam adam gidelim değerlendirelim.
okan ilk maçtaki gs ye karşı olan özgüven gitmiş..
zeki her geçen gün daha da kötüleşiyor. demirin tuncuna sağ bekin zekisine kaldık.
stoper tandemi oturur . ben bu maç daha da kötü bekliyordum ancak her geçen gün iyiye gidiyor. douglas kesici perez hızlı ancak ileriye çok çıkıyor arkasına bakmadan sorun teşkil edebilir.
sol bek kimin oynadığı hiç belli olmadı emre ile aziz ikiside bekteydi tuhaf birşey oldu orada. ama aziz biraz daha yedek kalır gibime geliyor.
pelupessy boş alanı iyi savunuyor . çok bir esprisi yok toplayıcı özelliği var. 6 numara biraz daha agresif olabilir kesiciliği olabilir. sadece basıyor adam karşılıyor.
flavio bu maç sonradan biraz bitti . efektif hareketleri var ancak anlaşabildiği kimse yok.
diabate bu çocuk 3 haftaya tamamdır. çok hareketli top alıp gidebiliyor. iş yapar orta alana biri gelince kanada kayar umarım .
sergio geçen sene böyle değildi. tabi seviye çok yüksek değildi. kendisine pek iyi bakmamış. kondisyon şart. 60 da bitiyor. iş yapar yapmaz değil ancak 60 a kadar.
umut bu kadar kötü beklemiyordum . hiç birşey yapamadı. geriye geldi desteğe top alışverişe ancak hiç birşey yapamadı. balde ile başlamak daha doğru .
doukara sol kanada eyvallah . ancak forvete olmaz . adam zaten forvete diye girdi sol kanada geldi hep. sol kanada sonradan girebilir. temposu yüksek maça gelemez
sankhare gs maçında çok iyi başlamıştı . kasımpaşa maçı olsun kötüydü bu maç da keza çok iyi değildi. belki alışma süreci vs vs ama böyle giderse boş .
geriye dönüp gönderdiklerimize bakıyorum.
eren ; solda sonradan girip oynayabilirdi.
nalepa ; bu yüksek tempoyu kaldıramaz . alt ligde bu kadar koşu mesafeleri yok iki pas atıyorsun bir duran top tamamdır.
mehmet taş ; stoper veya sağ beki yedekleyebilirdi yerli olarak .
olası durumda erol ve diarra giderse helal olsun derim. erol yerli ve alt yapı kontenjanını dolduruyor göndermek olduğu gibi boş. ama gönderilecek gibi alt yapıdan çoluk çocuk bir kaç kişinin lisansı çıkmış.
madem gönderecektin altınordu ile takas yapardın . metehan göz göre göre gitti boşa.
ayrıca düşeceğimizi bu kadar çok dillendiriyorsak bu adamlarla çıktık bu adamlarla düşerdik .
|
|
30-08-2021, 14:30,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Okan üç haftadır hatalı goller yiyor yan topları zayıf. Onurcan girsin denensin onunda yan topları zayıf. Kaleci şart gibi zeki bu maç çok kötüydü. Hüsam gibi saçma ortalar yaptı. emre sol açıkta etkisiz kaldı aziz de ona ayak uydurdu adam akıllı bir atak yapamadık o kanattan. diyabete iyi keza Sergio'da ama ikisinin kondüsyon sıkıntısı var gibi. Flavio çok kötüydü dün akşam sorumluluk almadı sadece aldı verdi. Forveti yazıyoruz haftalardır bu golcülerle 20 gol atamayız ligi bitiririz takımı ileri taşıyacak on numara eksikliği var. Kanatlardan gelmeye çalışıyoruz tek sorumluluk alan sergio onun dışında kimsenin atak yapmaya niyeti yok. Hala gol atamıyoruz ama yiyoruz. Arayı iyi degerlendirip transfer bitmeden üç dört transfer şart gibi gelen adamlar eskilerden daha beter transfer yapmak için transfer yapıyoruz gibime geliyor. Beş altıncı haftaya işin rengi belli olur.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
30-08-2021, 15:01,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Daha önce Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarının 90 dakikalık maç görüntüleri-linki paylaşılmıştı sanırım.
Trabzonspor için olanı da var mı ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
30-08-2021, 17:00,
|
|
Arkadaşlar herkese tekrar merhaba
Şifrelerimi kaybettiğim için yeni bir isim kullanmaktayım
Öncelikle kötü başlangıç yanlış transfer politikaları maalsessef bizi üzmüştür
Transferlerin çoğunda olgunun payı olduğunu düşünüyorum ve de duydum
Keleş Bu ligi kaldıramaz
Herkes kaleci forvet diyorsa bence en sıkıntılı yer orta saha
Pelupessy amatörde oynatırsam şerefsizim
Ne savunma yapabiliyor ne hücuma katkısı var vasatında altı
|
|
30-08-2021, 17:11,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
|
|
(30-08-2021, 17:00)Sokakbaşımeyhane282828 Wrote: Arkadaşlar herkese tekrar merhaba
Keleş Bu ligi kaldıramaz
Hoşgeldin abi
1 senedir seni soruyorum. Başına bir şey geldi zannettim
Konusunu da açmıştım hatta, foruma eskisi kadar uğramayanlar için bu isimlere ulaşmak için
http://www.giresunspor.net/forum/showthr...1#pid61031
|
|
30-08-2021, 17:22,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(30-08-2021, 15:01)maicon_28 Wrote: Daha önce Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarının 90 dakikalık maç görüntüleri-linki paylaşılmıştı sanırım.
Trabzonspor için olanı da var mı ?
Eğer bu Trabzonspor sezon sonu ilk 8 dışında kalmaz ise (ki hatta muhtemelen şampiyonluk kovalayacak), bize sağlam jest yaptılar bence. Zira izlediğimiz Takımın 1-0 kazanmış olsa da ilk 8 hatta ilk 10 a girmesi imkansız. Bize bile bukadar çok net pozisyon veren takımı gol manyağı yaparlar. Yok eğer öyle olmaz bu maçlık böyleler ise bunun anlamı bellidir bence.
|
|
30-08-2021, 18:01,
|
|
(30-08-2021, 17:11)maicon_28 Wrote: (30-08-2021, 17:00)Sokakbaşımeyhane282828 Wrote: Arkadaşlar herkese tekrar merhaba
Keleş Bu ligi kaldıramaz
Hoşgeldin abi
1 senedir seni soruyorum. Başına bir şey geldi zannettim
Konusunu da açmıştım hatta, foruma eskisi kadar uğramayanlar için bu isimlere ulaşmak için
http://www.giresunspor.net/forum/showthr...1#pid61031 Eyvallah kardeşim forumu uzun süredir takip ediyorum ama eski kullanıcı adımla girmeye çalıştım başaramadım en sonunda yeni bir kullanıcı adıyla girdim
|
|
30-08-2021, 20:30,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(30-08-2021, 15:01)maicon_28 Wrote: Daha önce Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarının 90 dakikalık maç görüntüleri-linki paylaşılmıştı sanırım.
Trabzonspor için olanı da var mı ? GS maçını ben paylaşmıştım Twitter'da tesadüfen görmüştüm bu tip maçların paylaşılacağı düşünmüyorum
|
|
30-08-2021, 21:37,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
|
|
(30-08-2021, 20:30)cotanak88 Wrote: (30-08-2021, 15:01)maicon_28 Wrote: Daha önce Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarının 90 dakikalık maç görüntüleri-linki paylaşılmıştı sanırım.
Trabzonspor için olanı da var mı ? GS maçını ben paylaşmıştım Twitter'da tesadüfen görmüştüm bu tip maçların paylaşılacağı düşünmüyorum
o linki tekrar paylaşır mısın 
mesajlarda bulamadım
|
|
|